Tilbud

Alle nasjonalparker er gratis i dag! Bli utenfor for de siste sommerdager

Alle nasjonalparker er gratis i dag! Bli utenfor for de siste sommerdager

Rykter om gresskar krydder lattes fylle dine sosiale medier strømmer? Sommeren snur seg raskt, og det er bare noen få dager igjen for å nyte kvalitetstid med familien før luften får den sprø kanten.

Hvis du fortsatt har noen dager til å nyte med barna før du går tilbake til skolen, er det på tide å pakke inn så mye gratis sommerlig moro som mulig - inkludert å nyte litt tid i det store ute.

For kun i dag (25. august 2015) er det en spesiell freebie oppe: Til ære for sin 99-årsdag, nasjonalparker Service avstår fra inngangsbillett til alle parkene.

Hvordan komme til nasjonalparker gratis: Detaljer

De 408 nasjonalparkene i USA tilbyr alt fra fantastisk natur til sesongmessige arrangementer til morsomme aktiviteter for hele familien.

Barna kan lære mer om parkene og løfte om å bevare naturen som en del av Junior Ranger-programmet. Historie buffs kan utforske arkeologiske steder, ta mine turer, gå arv stier og mer. Eller du kan bare nyte det fantastiske landskapet ved en av de 597 Nasjonale naturminner som ligger i 48 stater.

På de fleste dager varierer inngangsavgiftene etter park. Populære nettsteder som Yellowstone belaster fra $ 15 (per person) til $ 30 (per kjøretøy) for en 7-dagers pass, mens mindre-traverserte nettsteder som Everglades National Park i Florida krever $ 5 per person og $ 10 per kjøretøy for en 7-dagers pass.

Men bare i dag, du og barna kan komme inn gratis! Den 99. årsdagen for gebyravgift inkluderer inngangsavgifter og kommersielle turneringsavgifter, men dekker ikke tillegg som camping eller innrømmelser.

NPS kaster også en #FindYourPark-kampanje med morsomme tillegg som Finn dine parkopplevelser over hele landet og en liste over 99 måter å finne parken din, uansett hvor du er.

Ikke alle nasjonalparker tar betalt for adgang Mens 127 krever inngangsgebyrer, er andre alltid gratis.

Andre alternativer for gratis park dager

Nasjonalparkstjenesten ble opprettet i 1916 av president Woodrow Wilson "for å bevare naturen og de naturlige og historiske gjenstander og dyreliv der og for å sørge for det samme på en slik måte og på en slik måte at de vil være uberørte for nytelse av fremtidige generasjoner. "

I dag tilbyr NPS et bredt spekter av tjenester, blant annet å bevare lokalarv, utdanne publikum om klimaendringer og tilby et Artist-in-Residence-program.

Savner den 99. bursdagsbassen? Her er en liste over dager når du kan komme inn i parker gratis gjennom året.

Vi har også skrevet om hvordan du bruker et spesialkort for å komme inn i en håndfull parker med redusert pris, og hvordan du kan leve gratis som campingvärd.

Din tur: Vil du besøke en nasjonalpark i dag? Hvilken?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar