Penger

Besøk Bahamas eller Venezia gratis: Hvordan vinne $ 97,270 verdt gratis reise

Besøk Bahamas eller Venezia gratis: Hvordan vinne $ 97,270 verdt gratis reise

Ønsker du å tilbringe sommeren hjemme, svetter den ut i varmen og fuktigheten? Eller vil du helst bruke litt tid et sted litt mer eksotisk?

Disse reisekonkurranser tilbyr totalt mer enn $ 82 000 i feriepriser, inkludert turer til destinasjoner over hele verden. Og en konkurranse gjør at du kan ta med 49 av dine nærmeste familiemedlemmer og venner!

Før du søker, må du lese regler og regler for hver konkurranse for å være sikker på at du er kvalifisert, da noen har alders- og residensbegrensninger. Lykke til, og lykkelige reiser!

Vinn en tur på American Airlines 'Dreamliner

Vinn en forretningsreise tur for deg og en venn hvor som helst som American Airlines nye Dreamliner flyr. Dette cushy nye flyet tilbyr strømforsyninger og in-seat-underholdning for alle, Wifi, vinduer som dimmes med et tastetrykk og mer - og det er i trener.

De business suite inkluderer ekstra fordeler, for eksempel en gangbar og seter som ligger flatt - og hvert sete i denne suiten har tilgang til gangen. Ingen kryper over folk for å komme på toalettet!

American Airlines introduserte Boeing 787 Dreamliner til sin flåte i hjemlandet i mai, og vil begynne å fly internasjonalt i juni til destinasjoner som Beijing og Buenos Aires.

For å gå inn, hopp på Instagram og følg @Americanair. Det første bildet på siden forklarer hvordan du skriver inn, som i utgangspunktet innebærer å kommentere Instagram og dele bilder). Du kan vinne 560 000 AAdvantage miles, som er verdt $ 16 520.

Selvfølgelig, hvis du er tilknyttet flyselskapet eller konkurransen, kan du ikke gå inn. Du må være lovlig bosatt i USA og over 18 år (19 år gammel i Nebraska og Alabama). Skriv inn kl. 12.00 CT på 29. juni. Komplette regler er tilgjengelige her.

Vinn en tur til Bahamas med Southwest Airlines

Har du lyst på en tur til Bahamas? Hvem gjør det ikke?

Southwest Airlines tilbyr en tur til Nassau's Paradise Island, som inkluderer rundreiseflyvning for to, fire netter på Paradise Islands kongelige tårn og billetter for å samhandle med delfiner i Dolphin Cay. Mens du er der, kan du også nyte de hvite sandstrender, en 141-talls vannpark, golf, og mange andre aktiviteter og måter å slappe av i stil. Premiene er verdt $ 4.200, men du må betale for dine egne måltider og personlige utgifter.

For å komme inn må du være amerikansk bosatt i de nedre 48 stater eller D.C., være minst 21 år og send inn oppføringen din klokken 23:59 CT på 17. juni. En vinner vil bli tilfeldig valgt 25. juni. For å sende inn oppføringen, fyll ut dette skjemaet.

Vinn en tur til Hawaii, Orlando, New York City eller Italia

Hilton Hotels er vertskap for Stay Amazed Jurassic World Dream Vacation Sweepstakes. En heldig vinner vil motta flybillett og fire eller fem netter etter eget valg av Hilton-destinasjoner (alternativer inkluderer Hawaii, Orlando, New York City og Venezia, Italia). Hilton vil også gi deg $ 500 i å bruke penger på turen din. Prispakken er verdsatt til $ 11,550.

Du må angi klokka 23:59 ET på 19. juni. Du kan bare gå inn en gang, men konkurransegodene gir deg også muligheter til å tjene bonusoppføringer ved å tweeting om konkurransen, bo på en Hilton-eiendom eller sende vekk på post for en bonusoppføring. Du kan få opptil 18 bonusoppføringer ved hjelp av disse metodene (flere detaljer her).

Konkurransen er åpen for lovlige amerikanske innbyggere i alderen 18 og eldre. Du kan ikke være en ansatt eller nært forhold til noen som jobber for partnerfirmaer. Komplette regler er tilgjengelige her. For å skrive inn, fyll ut dette skjemaet.

Vinn en $ 50,000 familie (og venner) Reunion Trip

Hvor ble din siste familiesammenføring holdt? En lokal park? En fjernt slektningens bakgård?

Bananbåt er opping ante på familiegjenforeninger ved å være vert for en konkurranse for å invitere en heldig vinner (og 49 av deres familiemedlemmer og venner) på en tur til et "feriested". Selv om de ikke har annonsert spesifikt hvor denne destinasjonen vil være, er det en ganske god gjetning at et solkremfirma kan bringe deg til et sted varmt og solfylt. Denne premiepakken er verdt en hel masse $ 50.000.

For å komme inn må du være lovlig bosatt i de nedre 48 stater eller D.C. og være minst 18 år (19 i Alabama og Nebraska). Du må finne ut hvilke 49 personer du ønsker å invitere foran, fordi du må invitere dem til å bli med i din "familiegruppe" for å komme inn. Barn er tillatt å bli med i din familiegruppe, men de må være ledsaget av en forelder eller en lovvakt hvis gruppen din er valgt.

Bananbåt vil velge en vinner tilfeldig 6. juli. Prispakken (verdt $ 50.000) inkluderer rundreise for alle 50 personer, tre dager og to netter på et hotell (selv om du må kosge opp med fire til et rom) og en $ 15.000 sjekk for å bidra til å oppveie skatteforpliktelsen.

Oppføringer er forfalte innen 5. juli klokken 23:59 ET. For mer informasjon og å gå inn, gå til Bananbåtets "The Great Big Family Reunion" nettsted.

Din sving: Hvilke av disse reisekonkurranser ville du mest ønsker å vinne?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar