Penger

Dette paret sparer $ 1200 i året ved hjelp av forhåndsbetalte mobiltelefonplaner

Dette paret sparer $ 1200 i året ved hjelp av forhåndsbetalte mobiltelefonplaner

En av de enkleste måtene jeg har funnet for å kutte kostnader, var på vår mobilregning. Da min kone og jeg var sammen med Verizon over et år siden brukte vi ca $ 160 i måneden på vår mobiltelefonplan.

Men da datteren vår ble født, ønsket jeg å finne måter å redusere kostnader uten å ofre livskvaliteten. Vi ble kvitt våre mobiltelefonkontrakter, kjøpte ulåste telefoner og registrert for forhåndsbetalte planer. Nå bruker vi bare 63 dollar i måneden, og sparer nesten 100 dollar i måneden eller 1200 dollar i året.

Det er derfor jeg vil aldri få en mobiltelefonkontrakt igjen.

1. Mobiltelefonkontrakter er egentlig ikke en god avtale

Standard toårig mobiltelefonkontrakt har ikke fordel for forbrukeren i det hele tatt.

Jeg hører det hele tiden - folk venter på at telefonkontrakter slutter, slik at de kan fornye dem og få en ny telefon til billigere, subsidiert pris. For eksempel starter en iPhone 6 på kontrakt på $ 200 mens du kjøper den av kontrakten, er $ 650, ifølge Apples salgsside. Kjøper en telefon for 650 dollar lyder gal, ikke sant?

Det er akkurat hva AT & T og Verizon har ønsket at du skal tenke i år. De gir deg ikke $ 450 rabatt fordi de er veldedige. De utgjør den forskjellen ved å belaste deg høyere månedlige avgifter mens du låser deg inn som kunde i to år.

Det er verre for folk på familieplan - alle har forskjellige kontraktsdatoer som gjør det enda vanskeligere å forlate leverandøren. Den gode tingen om å være av kontrakt er jeg alltid shoppe rundt for det bedre avtale, og hvis jeg finner en, kan jeg hoppe med transportører med en gang.

Mens Verizon kanskje nettopp har annonsert at de blir kvitt to års kontrakter, vil ikke mye endres som et resultat. Mens deres månedlige serviceplaner kan være billigere, må kundene nå betale separat hvis de ønsker å kjøpe en helt ny telefon, sannsynligvis i 24 månedlige avdrag.

Men her er saken: Verizon-telefoner kjører på et CDMA-nettverk, noe som betyr at du ikke kan bruke dem med andre tilbydere hvis du bestemmer deg for å flytte. AT & T, T-Mobile og de fleste forutbetalte tilbydere bruker GSM-nettverk, noe som gjør det lettere for kundene å bytte leverandører.

Så selv om Verizon kanskje ikke teknisk tilbyr kontrakter lenger, lurer du på å kjøpe en telefon gjennom dem i deres tjeneste. Takk, men nei takk, Verizon.

2. Jeg kan få en billigere månedspris ved å gå forutbetalt

Her ser du på planene min kone og jeg bruker:

$ 35 Cricket Wireless (Wife)

  • Ubegrenset tekst og samtaler
  • Ubegrenset data (2,5 GB høy hastighet)

$ 30 T-Mobile Prepaid (Vic)

  • Ubegrenset data og tekster (5 GB høy hastighet)
  • 100 ringe minutter
  • Spar ekstra $ 2 kjøp refill kort online ved hjelp av et Target Redcard og Ebates

Hvis du bytter til en forskuddsbetalt leverandør, anbefaler jeg sterkt Cricket. Det eies av AT & T, slik at du i utgangspunktet får AT & T service, bare til en billigere pris. Crickets 4G datahastighet er kapasitet på 8 megabit per sekund, men jeg merker ikke mye av en forskjell mellom den og min T-Mobile LTE-hastighet.

Min forhåndsbetalte T-Mobile-plan har bare 100 ringe minutter, som jeg kommer forbi ved å bruke Google Hangouts for å ringe over dataforbindelsen min. Det gjør regelmessig å ringe litt mindre praktisk, derfor stakk min kone med Cricket, men Jeg sparer ekstra $ 7 i måneden, som er $ 84 i året.

3. Jeg er mindre sannsynlig å kjøpe en ny telefon

Jeg får det, jeg får det. Vi ønsker alle de siste og beste. Vi blir sugd inn i markedsføringen som vi trenger "The Next Big Thing"

Men egentlig, ingenting nytt har virkelig skjedd siden telefonene gikk fra 3G til 4G. Mens skjermstørrelsene har blitt litt større og kameraene har blitt skarpere, er ingenting så banebrytende det tvinger meg til å få en skinnende ny telefon. Jeg har en perfekt fin iPhone 5s jeg har tenkt å holde så lenge som mulig til det bremser ned til en kryp eller datteren min bryter den. (Har jeg bare jinx meg selv?)

4. Det handler om Total kostnad, ikke månedlig kostnad

Når jeg forteller at noen skal gå av kontrakt, er det største problemet de reiser opp, ikke ønsker å betale full pris for en helt ny telefon. Skyt, jeg gjør det heller ikke!

Du har det bedre å kjøpe en brukt telefon på Craigslist eller på nettsteder som Swappa. Jeg snakker om iPhones i dette innlegget bare fordi de er det mest populære alternativet, men du kan også få en god, nesten ny Android-telefon som Moto X eller OnePlus One for mindre enn en iPhone.

Hvis du har en mobiltelefonkontrakt, betaler du fortsatt full pris for en ny telefon, den er bare gjemt i månedlige kostnader. Når du sammenligner de totale kostnadene for lignende planer, kan du se hvor mye du kan spare hvis du går forutbetalt:

Cricket (2,5 GB) for to år, forskuddsbetaling

Ny iPhone 6 = $ 650

Planlegg ($ 35 per måned) = $ 840

Total kostnad = $ 1,490

AT & T (3 GB) Toårs kontrakt

Ny iPhone 6 = $ 200

Aktiveringsavgift = $ 40

Planlegg ($ 80 per måned) = $ 1,920

Total kostnad = $ 2.160

Ny Verizon (3 GB) toårs tjeneste

Ny iPhone 6 ($ 27,08 per måned) = $ 650

Planlegg ($ 65 per måned) = $ 1,560

Total kostnad = $ 2,210

Totalt besparelser = $ 670 mot AT & T, $ 720 mot Verizon

Ved å bruke en plan fra Verizon eller AT & T, tror du kanskje du får best mulig dekning.Selv om jeg ikke helt kan være uenig med det, tror jeg at dekningene med de fleste tilbydere fungerer godt nok, særlig på store områder. Bor i LA County, jeg har brukt AT & T, Verizon, Cricket og T-Mobile, og de har alle jobbet bra.

Er Verizon og AT & Ts dekning verdt den ekstra kostnaden på $ 670 +? Ikke til meg.

Mens forhåndskostnaden for en ulåst telefonsamtale er gal, dyrt, til slutt sparer du mye mer.

Mange mennesker trenger ikke bekymre seg for å redusere sine mobiltelefonregninger fordi de kan "råd" de månedlige utbetalinger. Hvis du kan kutte betalingen med $ 10, er det en ekstra $ 120 i lommen ditt hvert år!

Bytte til forhåndsbetalt mobiltelefonplaner betyr at vi kan sette den $ 1200 i året mot viktige ting som pensjon, betale av huset eller finansiere datterens 529 plan.

Din sving: Har du prøvd forhåndsbetalt mobiltelefonplaner? Hvor mye lagret du, og var det verdt det for deg?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Vic er en enkel, upretensiøs far som bor i et sjarmerende hus i en forstad til LA County. Etter å ha hatt en datter ble han inspirert til å oppdage måter å spare penger mens han levde et rikere og fyldigere liv med sin familie. Du kan finne Vic på sin blogg Pappa er billig eller nå ham på Twitter på @dadischeap.

Skrive Inn Din Kommentar