Mat

Dollar Store dagligvarer er ikke brutto: Her er Min Shopping List

Dollar Store dagligvarer er ikke brutto: Her er Min Shopping List

Jeg elsker. Dollars butikker. (Said i min beste Oprah "Jeg elsker brød" stemme.) Spesielt elsker jeg Dollar Tree. Du kan kanskje kjenne det som et mekka for rimelige håndverk. Men det du kanskje ikke vet er at rabattkjeden også er en flott sted å supplere din matvarebudsjett.

Jeg er ikke bare snakker snack mat, her. I løpet av årene, om jeg har funnet meg selv på et ekstremt strengt budsjett eller nettopp har vært min normale krone-pinching selv, har jeg ofte sett den neon grønne butiksfronten som et signal på frist fra de unødvendig høye prisene på dagligvarebutikker.

Mind deg, jeg vil ikke sitte her og fortelle deg det hver mat element lager på hyllene er verdt å kaste i handlekurven din. Det er noen konkrete savner.

Ta $ 1 3,5 unse ribeye biff kjeden har stolt spioneringen på flere steder. Da jeg så dette, ble jeg nok overrasket. Men så ble nysgjerrigheten bedre av meg, og jeg prøvde det; la oss si at jeg gjorde dette slik at du, vennene mine, ikke trenger å.

Mens det tynne, tøffe stykket av det som var teknisk ribeye, var bestemt ikke verdt pengene - jeg ville tidligere slå opp McDonalds dollarmeny for en billig rød kjøttfiks - det er nok av Dollar Tree-elementer som er.

Før vi kommer i gang, er det en ting du bør merke: Som med alle ting Dollar Tree, er disse tingene ikke garantert å være på alle steder, men dette vil gi deg en god ide om hva du kan forvente.

Mens selskapets praksis ikke er å diskutere noen detaljer om forholdet til leverandører, er følgende elementer jeg har funnet konsekvent på hyllene.

måltider

Pannekakeblanding

For omtrent halvparten av prisen (eller mindre) enn det du vanligvis finner, er den boksede pannekakeblandingen her vanligvis "bare legge til vann" -type, så den eneste andre tingen du må plukke opp er sirup, som vanligvis kan være funnet på samme hylle.

Frosset Full frokost

Du kan kanskje gjenkjenne Brown 'N Serve som en fryser-ganggang for frokostpølser. Disse single-serving måltider inkluderer to pannekaker, vafler eller fransk toast, pluss pølse koblinger og hash browns.

Brød

Brødbrød - og andre brødprodukter - florerer på Dollar Tree. Selvfølgelig er det go-to skiver hvitt brød, men du kan også finne hamburger og pølser, mel tortillas og til og med pizza skorper.

egg

Jeg ble overrasket første gang jeg så ferske egg, men de er der, og prisen kan ikke slå. Kartongstørrelsen varierer, men jeg har sett hvor som helst fra åtte teller helt opp til 18, alt for samme lave pris.

Korn

Velg klokt før du plukker opp frokostblandinger her. Kjøpe 12-unse boksene av frokostblandinger, hvis tilgjengelig. Men ikke bli lurt av mini bokser eller poser med merkenavn korn. En 3-unns pakke med Fruit Loops skal koste deg mye mer (i volum) enn en normal størrelse boks til full pris.

Skiver Deli Kjøtt

Dette er en av de elementene som virkelig krever at du har en ide om dine lokale delipriser for å bestemme verdien. De fire ounce pakkene med kalkun eller skinke ut til bare 4 dollar per pund. Jeg har også sett større (tenk: 16 gram), om enn mindre næringsrik, pakker av bologna. (C'mon, perfekt unnskyldning for å rettferdiggjøre å lage en stekt bologna sandwich.)

pasta

Dette er en annen du må bruke en liten vurdering på. Hvis det er et øyeblikkelig behov, er prisen riktig for en 1-pund eske med pasta, men noen ganger kan lokale matbutikksalg skille deg med et bedre kjøp.

Ost

Ja, du leser det riktig. Dollar Tree selger ost! Mitt råd: gå til 6 ounce ost blokkene, når tilgjengelig. Dette er de virkelige ting, og for en så god pris. Du vil nok finne ristet ost også, men bare vet at det ikke kommer til å være "ekte" ost, noe som betyr at det ikke er noe kjernebrann som smelter det.

Frosset kjøtt

For det meste, når det kommer til kjøtt på Dollar Tree, skal vi se på college-student-stil middager. Det er popcorn kylling og kjøttboller, individuelle kylling-patty smørbrød og til og med White Castle hamburger skyveknapper. Kumar var ingen steder å finne.

Frosne pommes frites

Ikke kommer til å lyve, jeg ble veldig spent da jeg først så mitt lokale Dollar Tree fylt med søte potetfries, og jeg renset dem bare ut. Jeg tror ikke de er konsekvent rundt, men du bør i det minste kunne finne shoestring frites.

TV-middager

Merkene og varianter er i konstant flux, men over tid har jeg sett makaroni og ost, oransje kylling, spaghetti og kjøttboller og til og med kjeks og saus. (Sistnevnte presenterte fremtredende visningen av komiker Larry Cable Guy ... ja, han har et merke med frosne middager er faktisk en ting.)

snacks

Myke pretzels

Dette er min go-to Dollar Tree snack. Bare kast en (eller to eller tre) på et kakeblad og varm det opp i ovnen i noen minutter. Dryss litt salt på toppen og du er god å gå. Da jeg var sist der, så jeg en pose med bite-size frosne pretzels, perfekt for en sammenkomst.

bakverk

Du leser det riktig. Før du spør, nei, snakker jeg ikke om ferske bakverk.(Ville det ikke vært fint?) Men sjekk ut fryseseksjonen, og du kan finne ting som mini iced eclairs og vanilje krem ​​puffer.

chips

I motsetning til de fleste andre dollar butikker, har dette stedet faktisk merkene du kjenner og elsker: Cheez Doodles, Cheetos, Lays, Funyuns, Doritos og T.G.I. Fredagens merkevare potet skins chips.

Sukkertøy

Uten tvil er Dollar Tree et mekka av godteri. Og det er ikke bare de merkelige tingene du aldri har hørt om før. De har alle merkenavn, som Twizzlers, Werther's Original, Skittles, M & Ms, Snickers, Haribo og mer.

Soda: Det er ikke overraskende å finne 2 liters flasker brus på hyllene i en hvilken som helst dollarbutikk, men jeg var litt sjokkert over å finne de nye trendy La Croix-smykkhyllene da jeg sist besøkte.

sauser

fixins

Du vet hva jeg mener. Alle de sauser og sprer du finner i alle pantry: ketchup, sennep, relish, varm saus, soyasaus og utover.

krydder

Vi snakker ikke bare salt og pepper her, folk. (Selv om begge er der.) Det er allspice, chili pulver, knust rød pepper, hvitløkspulver, paprika og persille, blant andre. Og før du spør om disse er små prøveflasker, er de faktisk den virkelige avtalen, akkurat som du vil finne når du handler for, sier McCormick-merkevare krydder (de større) på en vanlig dagligvarebutikk.

Kokespray

Jeg lager alltid på matlaging fra Dollar Tree. Imidlertid foreslår jeg å stikke med canola- eller kokosolje-sprayene og unngå smørspray. Jeg er ikke en fan av hvordan sistnevnte kokker på høyere varme.

søtningsmiddel

Jeg lever i utgangspunktet av kaffe (alltid decaf - det vet jeg, men det er en annen historie) så Dollar Trees utvalg av knockoff Splenda, Equal og Sweet'N Low, pluss Sugar in the Raw, er en gave.

Som du kan se, er dette stedet ikke din store dollarbutikk, og selv om du ikke er en komplett erstatning for din lokale matbutikk, kan Dollar Tree virkelig bidra til å myke slaget på bankkontoen din når du trenger noen grunnleggende pantry stifter. (Og litt til.)

Joshua Pramis er en freelance livsstilskribent og redaktør med en forkjærlighet for alle ting tech, mat og mote. Hans arbeid har dukket opp i Travel + Leisure, Digital Trends, Conde Nast Traveler, Daily Meal og mer.

Skrive Inn Din Kommentar