Penger

Slik lagrer du 10% + på din dagligvarepenger uten å kutte en enkelt kupong

Slik lagrer du 10% + på din dagligvarepenger uten å kutte en enkelt kupong

Jeg vet at uansett hvor mange Extreme Couponing-shows som blir opprettet, vil noen av dere aldri gi inn og begynne å kutte kuponger.

Jeg vet ikke hva det er, men noen mennesker virker som om de er allergiske mot sparsommelighet ....

Hvis du er en av disse personene, eller du er noen som bruker kuponger, men ønsker å spare enda mer, har jeg en ukonvensjonell måte å kutte dagligvareregningen på.

Du trenger ikke å endre hva du kjøper (selv om du burde), du trenger ikke å kutte kuponger (selv om du burde), og du trenger ikke å lese salg flyer (selv om du definitivt burde).

Slik gjør du det ...

Trinn 1: Registrer deg for en gratis Ebates.com konto. Vi nevnte noen uker siden at Ebates vil gi deg et GRATIS gavekort til Target når du registrerer deg og gjør ditt første kjøp over $ 25.

Steg 2: Når du er logget inn på Ebates-kontoen din, bruk søkefunksjonen øverst til høyre for å finne butikken "Raise.com"

Raise.com er et nettsted som kjøper og selger gavekort til en nedsatt pris, og den kule delen er at Ebates vil gi deg 1% cashback på ethvert kjøp du lager på Raise (i tillegg til den gratis $ 10 målgaven).

Trinn 3: Når du har klikket på hev-lenken, er det på tide å kjøpe et gavekort til din lokale matbutikk. Det er noen ganger vanskelig å finne gavekort til regionale butikker som Publix, Winn-Dixie og Kroger. Imidlertid har Raise for tiden gavekort til Target, Whole Foods og Walmart.

Gavekortene som Raise selger, selges til rabatter som spenner fra 2% -25% avslag. Jeg gjør det meste av min matbutikk på Target, og disse gavekortene selges med 4,1% rabatt, noe som betyr at jeg kan kjøpe et gavekort på $ 100 for bare $ 95.90. (Sidebeskrivelse: Noen av disse er e-gavekort, men du konverterer dem til mobile gavekort og bruker dem i butikken)

Trinn 4: Matematikken - Nå forstår du sannsynligvis hvordan dette kan spare deg for en bit av penger hver uke, men bare for moro skyld, la oss gjøre matte. 🙂

La oss si at du bruker $ 150 i uken på dagligvarer (og mange av dere bruker sannsynligvis to ganger det).

  • Å kjøpe et $ 150 gavekort på Raise.com for $ 143.85 sparer deg 4,1% eller $ 6,15
  • Ebates vil da gi deg 1% cashback på gavekortet ditt, og du sparer ekstra $ 1,46
  • Ebates vil også gi deg en gratis $ 10 Target gavekort for å gjøre et kjøp som sparer deg ytterligere 6,66%

Alt i alt, du sparer $ 17,61 eller 11,76%. Det kan virke som mye arbeid siden jeg har brutt det ned i så mange trinn, men sannheten blir fortalt at det ikke tar mer enn 2 minutter.

Trinn 5: Hvis du vil gjøre denne avtalen enda søtere, bruk et tilbakebetalingskort / kredittkort når du kjøper på Raise.

Hvis du gjør dette hver uke, kan det legge til opptil over 400 dollar i besparelser hvert år ... 🙂


Skrive Inn Din Kommentar