Penger

13 Spooky måter å gjøre litt ekstra ferie kontanter denne Halloween

13 Spooky måter å gjøre litt ekstra ferie kontanter denne Halloween

Halloween er en av våre favorittferier rundt The Penny Hoarder-kontoret. Vi elsker alt om det - og vi kan ikke vente med å dele våre kostymer (og se din!).

Halloween er også begynnelsen på vinterferien. Hvilken bedre tid til å gjøre noen siste øyeblikkskvoter for din ferie shopping?

Ikke bekymre deg, det er ikke et triks: Her er 13 morsomme måter å tjene penger på siden denne Halloween.

1. Bli et hjemsøkt husspøk

Har du noen gang vært gjennom et hjemsøkt hus eller maze labyrint på Halloween? Du vet, de som er fylt av skummel ghouls som sniker seg på deg og freak deg ut?

Vel, noen må gjøre det skitne arbeidet med skremmende besøkende.

De fleste av disse jobbene betaler minstelønn eller litt bedre, men får betalt for å kle seg og handle spooky høres ut som en ganske morsom deltid jobb for meg.

Plus, se opp for jobber som dobler så gøy, unike opplevelser - som denne oppføringen for et Halloween Lift Ride Cast-medlem i Utah. Hold øynene skli for lignende muligheter i ditt område.

Eller, hvis ingenting kommer opp, kan du start ditt eget hjemsøkt hus. Mens dette er mer av et langt spill, er hjemsøkt hus og skremmende fornøyelsesparker en industri på vei oppover. Hvis du er en Halloween fanatiker med hovedstaden, tid og ønske om å kjøre en oppstart, kan dette bare være den perfekte virksomheten for deg!

2. Gi Ghost Tours

Da jeg var på college, hadde jeg en fin søt deltidsjobb: Jeg kjørte en hest og vogn rundt gatene i St. Augustine, Florida, og ga historiske turer.

Rundt Halloween økte trafikken mye. St. Augustine er den eldste byen i Amerika, og med så lang historie og stor historie, regnes det som en av de mest hjemsøkte også.

Ryttere var villige til å skille ut topp dollar for spøkelses-tema turer, og ikke bare på vogner. Det er et helt spøkelsesturismemarked i St. Augustine og andre "hjemsøkte" amerikanske byer, som Savannah, Georgia og St. Petersburg, Florida.

Sjekk om de lokale spøkelseturene dine leier for økt volum rundt Halloween - eller til og med starte din egen tur hvis du vet mye lokal lore!

3. Lag og selg kostymer

Leter du etter noe litt tamer? Noe du kunne gjøre hjemme?

Hvis du er en visker med en symaskin, prøv å lage og selge Halloween kostymer. Hvis du er grundig, kan varene dine hente ganske prislappen på nettet eller i lokale markeder.

Ikke glem kjæledyr kostymer - pelsforeldre er beryktet for deres vilje til å bruke penger på sine kjæledyr!

4. Selg andre søte Halloween Edibles eller håndverk

Har du et talent for å skape søte håndverk? Du kan selge Halloween-tema-dekorasjoner og desserter online til tidspressede parti-verter eller Halloween-fanatikere.

Vil du ha en annen kunstnerisk måte å tjene som er litt mer interaktiv?

5. Bli en Halloween Makeup Artist

Hvis du er dyktig i kunsten å gjøre sminke eller ansiktsmaling, er Halloween et flott tidspunkt å sette håndverket på jobb. Du kan få en jobbmaleri opp hjemsøkt huszombier eller tilby dine tjenester til lokalsamfunnet ditt.

6. Vær en Halloween Party Planner

Hvis du er flott på arrangementplanlegging, tilbyr du å lage flotte Halloween-samlinger, fra å arrangere mat og dekorasjoner til planleggingsaktiviteter og gjestelister.

Det er en morsom måte å teste vannet på denne potensielle frilansvirksomheten - eller å utforske en morsom nisje hvis du allerede har begynt å organisere andre typer hendelser.

7. DJ en Halloween fest

Hvis du kan snurre en plate, slipp en takt og hold en fest, vurder en konsert som en Halloween DJ. Bare vær sikker på at du gjør mer enn å spille "Thriller" på repetisjon.

8. Kjør en konsesjonsstativ

For partygoers som sitter fast i høye Halloween-trafikkområder eller berømte Halloween-byer som Athen, Ohio, kan en flaske vann være en godsend - og verdt $ 3-prisen. Hvis du lager opp på et lagerklubb på forhånd, kan du tjene en seriøs fortjeneste.

Bare vær sikker på at du sjekker med lokale myndigheter som er å se om du trenger noen tillatelser, som varierer fra tilstand til stat. Du må kanskje se på matbehandlingsbehov og sjekke med foreldrebegivenhetens tjenestemenn også.

9. Arbeid på en popup-butikk eller festbutikk

Partiforretninger ansetter ofte midlertidige sesongarbeidere for å lette byrden av det ekstra Halloween-volumet.

Halloween popup-butikker er en overraskende stor industri - så du er bundet til å ha en eller to i nærheten.

10. Bli en profesjonell gresskar Carver

Er du virkelig fantastisk på carving gresskar? Har din jack-o'-lantern lett skygge resten av grimmerende kalebasser på blokken? Du kan kanskje selge dine kreasjoner for store penger!

Denne bedriften selger sine gresskar for mellom $ 150 og $ 500. Når gresskar ikke er i sesong, bytter de til vannmelon og squash, så hvis du er heldig, kan dette bli til en helårig konsert.

11. Grow a Pumpkin Patch

Hvis du bor i landet, setter du landet på jobb og vokser noen gresskar! I 2012, Amerikanerne brukte 113 millioner dollar på gresskar alene, for ikke å nevne andre Halloween-kostnader.

Hvorfor ikke hente noe av det overskuddet? I tillegg har du rikelig med gresskar å nosh på for deg selv.

12. Bygg en Maze Maze

Corn labyrinter er en stor kilde til høst moro. Denne i California belaster $ 15 per billett - ikke verst.

Legg i hay rides eller innrømmelser, og du har startet en liten bedrift. Hvis du ikke har egen kornfelt, se om noen lokale bønder er interessert i et partnerskap.

13. Vær en trick-or-treating chaperone eller barnevakt

Bafflingly, Halloween er ikke (ennå!) En nasjonalt anerkjent ferie.

Selv om Halloween faller på en lørdag i år, vil noen foreldre bli sittende fast.

Hvis du elsker barn og vil ha en unnskyldning for å bli trick-or-treating som voksen, hva bedre måte enn å tilby barnevakt og chaperoning tjenester på Halloween? Det er en ganske søt konsert - du kan tjene så mye som $ 18 per time.

Din sving: Skal du tjene penger på siden denne Halloween? Del dine ideer i kommentarene!

Jamie Cattanach er stabskritiker ved The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Halloween er hennes favorittferie.


Skrive Inn Din Kommentar