Banker

15 Summer Money Making Ideas for studenter

15 Summer Money Making Ideas for studenter

Tro det eller ikke, sommeren kan være en veldig tøff tid for elevene å få jobb. Hvorfor? Fordi mange arbeidsgivere ser på tidsrammen, kan studenten jobbe (2-3 måneder), og deretter senke studentkandidater. Hvorfor ansette en student når det er noen andre som vil forbli lenger? Heck, det tar 1-2 måneder bare å trene noen godt. Når vi er ferdig med treningen, er de borte.

Men studentene skal ikke gi opp. Det er mange måter for studenter å tjene penger over sommeren. Her er 15 penger å lage ideer for studenter som de kan gjøre over sommeren, selv om de ikke kan få en "ekte" jobb.

1. Søk på Internett

Ser du på Internett for ting? Vil du bli betalt for det? Det er to hovedbedrifter som betaler deg for å gjøre online-oppgaver som å søke på internett. Jo flere oppgaver du fullfører, desto mer blir du betalt. Enda bedre, begge disse selskapene tilbyr bonuser bare for å registrere seg.

Swagbucks er et nettsted som lar deg tjene poeng kalt SB for å gjøre ulike onlineoppgaver som å ta undersøkelser, se på videoer og bruke søkemotoren. Når du bruker søkemotoren, får du SB poeng etter flere søk, vanligvis i mengden 10-15 SB. Du kan begynne å utbetale SB poengene på 500 poeng markeringen.

Hvis du registrerer deg for Swagbucks gjennom dette linket, kan du tjene en $ 5 bonus!

Et annet alternativ er InboxDollars. I likhet med Swagbucks tilbyr de kontantbonuser for å søke på nettet eller handle online. Bare for å registrere deg med denne linken kan du tjene en $ 5 bonus!

2. Bli en online veileder

Dette har blitt en av mine favoritt nye måter å tjene penger online - spesielt for studenter. Det er flere selskaper nå som lar deg lære online. Spesielt tillater disse selskapene studenter (og de med høyskolegrader) å undervise engelsk online.

Hvis du er god på engelsk, og vil føle seg komfortabel å lære engelsk på nettet,sjekk ut VIP Kid og lær engelsk på nettet for en god timepris.

Et annet lignende program erQKid - hvor du kan lære å lære engelsk online i små grupper. Du må bare være påmeldt på college.

Til slutt er det SayABC, som gjør at du kan tjene alt fra $ 16 til $ 20 per time online undervisning!

3. Selg ting på eBay eller Amazon

Selge ting på eBay var en av de første måtene jeg noensinne har tjent penger på nettet. Jeg pleide å selge alt gammelt i mitt hus. Jeg begynte snart å selge på Amazon også, bare å fokusere rundt musikk, filmer og bøker.

Selge på eBay endte til en veldig stor side virksomhet for meg, og tjente meg om $ 3000 per år - veldig deltid.

Kom i gang med å selge på Amazon her.

Kom i gang med å selge på eBay her.

Sjekk ut Etsy hvis du vil selge ting du lager.

4. Fyll ut online-undersøkelser

Tro det eller ei, det er selskaper der ute som vil betale deg for å ta online undersøkelser. Grunnen? De vil bare ha din mening. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, og disse selskapene vil kontakte deg når de har en undersøkelse som passer din profil. Vanligvis er det online markedsundersøkelser for store merker.

Noen av de mest populære nettbaserte undersøkelsen inkluderer:

  • Survey Junkie - Tjen penger og belønninger for å dele dine tanker og meninger.
  • Swagbucks Surveys - Swagbucks har nå en dedikert undersøkelsesavdeling, og du kan få $ 5 bare for å registrere deg.
  • Opinion Outpost - Tjen penger for å fylle ut spørreundersøkelser.
  • Points Club - Tjen poeng for å fylle ut spørreundersøkelser som du kan innløse for gavekort. Få 2000 poeng for å logge deg på denne linken.

5. Gjør små online-oppgaver på Amazons mekaniske turk

Amazons mekaniske turk er en stor potensiell måte å tjene penger på. Konsertene på dette nettstedet betaler utrolig lave mengder - mindre enn en nikkel typisk. Imidlertid tar de sekunder, og du kan vanligvis tjene rundt $ 6 per time hvis du holder på det.

Jeg legger sammen en hel guide om hvordan du maksimerer mengden penger du gjør ved å utnytte verktøy og fora. Sjekk det her: Hvordan tjene penger med Amazons MTurk.

6. Lever mat med bil eller til sykkel

En annen av mine favoritt måter for studenter på å tjene penger i løpet av sommeren er å levere mat. Den gode tingen om dette er at du bare henter og slipper av mat, og du trenger ikke å ha folk i bilen din! Også, hvis du ikke har bil, kan du til og med levere mat og tjene penger på en sykkel eller scooter.

To av mine favorittapper for levering er UberEats og Dørdash.

Begge disse appene lar deg levere på dine egne vilkår. Du godtar en bestilling, får maten, leverer den og får betalt. Det er en fantastisk måte å få betalt på dine egne vilkår. Sjekk ut vår komplette Dør Dash anmeldelse her.

Kom i gang med Dørdash her.

Kom i gang med UberEats her.

7. Kjør for Uber eller Lyft

Hvis du er hjemme for sommeren og har bil, kan du tjene penger bare ved å kjøre folk rundt. Alt du trenger er en bil og litt fritid. Dette kan tjene deg flere hundre per uke hvis du er i et område der kjøretøyspørsmål er populært. I tillegg vet du aldri hvor mange morsomme folk du kan møte.

Du kan enkelt melde deg på med uber og begynn å drive folk rundt som en sidestrøm. Du vil gjøre det du legger inn i det. Harry på The Ride Share Guy har mange gode ressurser om å komme i gang.

Vi har også lagt merke til at Lyft driver mye incitamenter for å få sjåførene til å registrere seg. Vær sikker på at du sjekk ut Løft og se om de har gode tilbud.

8.Vær en oppgaveskabb eller en venn

Både oppgaveskabb og postmates er tjenester der du gjør tilfeldige jobber for folk mot et gebyr.

TaskRabbit.com er et sted hvor du kan registrere deg og kjøre små oppgaver for andre. Det kan inkludere alt fra å plukke opp dagligvarer til rengjøring eller til og med flyttehjelp. Typiske oppgaver tar noen timer, men det er mange oppgaver tilgjengelig i de fleste store byer. Dette kan være en flott konsert hvis du har tid og transport.

PostMates er en on-demand leveringstjeneste hvor du får betalt rundt $ 20 per time for å levere mat. Faktisk, akkurat nå er du garantert å tjene $ 1000 per 60 leveranser i New York eller San Francisco. Det er ikke dårlig.

9. Bli med agent noe og gjør tilfeldige oppgaver

Agent Anything er et nettsted som outsources oppgaver, men er mer rettet mot studenter. Folk sender prosjekter på nettstedet, og du kan gi tilbud på hvor mye du er villig til å betale for å hjelpe. De fleste spill på nettstedet tjener alt fra $ 20 til $ 100, men noen tjener mer. Imidlertid er de vanligvis ganske raske og enkle jobber.

Tenk på dette som en annen versjon av Task Kanin, men en fokusert mot unge voksne.

10. Babysit eller Housesit

Barnevakt og husitting er to gode måter å tjene penger mens du er hjemme på sommerferien. Begge krever ingen langsiktig forpliktelse, og de begge kan tjene deg gode penger.

Start med å spørre venner, familie og naboer hvis de trenger noen til å hjelpe. Hvis de ikke gjør det, kan du alltid vurdere å legge ut på et nettsted som Care.com og se etter jobb der. Å finne arbeid gjennom venner og familie er vanligvis lettere, men ser på nettet åpner flere alternativer.

11. Bli en hundevenner

En annen fin måte å tjene penger, spesielt hvis du elsker dyr, er å bli en hundevandler. I mange byer ser folk ut til enkeltpersoner å gå sine hunder og kjæledyr. Selv i flere forstadsområder ser folk ut til å ansette andre til å tilbringe tid med sine kjæledyr - spesielt når eierne har en travel tidsplan.

Igjen, den beste måten å finne arbeid på er å snakke med venner og naboer, men det finnes tjenester på nettet som også kan hjelpe. Du kan lete etter hundespannarbeid på Care.com, DogWalker.com og mer.

12. Start en sommerflyttingstjeneste

En annen flott måte å tjene ekstra penger om sommeren er å starte en flytende tjeneste. Denne jobben er enda bedre hvis du kan få 1-2 venner til å bli med deg.

Den beste måten å se etter konserter er å legge inn på Craigslist som en flytende tjeneste. Folk vil kontakte deg, og du kan forhandle prisen. Husk at du sannsynligvis må leie en U-Haul-lastebil, betale for gass, og bruke mye tid for hver klient. Pris deg selv.

13. Gjør husmaleri eller håndverksarbeid

Du kan også se etter husmaleri eller håndverksarbeid. Mange begynner å se hjem forbedringer når sommeren kommer, og hvis du er villig til å sette inn manuelle arbeid, kan dette være en fin måte å tjene penger på.

Det er noen måter å gå om det: 1) Gjør arbeidet på egen hånd fra start til slutt ved å kontakte enkeltpersoner og sette opp avtaler. 2) Du kan bli med et selskap du er tilknyttet, du gjør salg og maleriet, men de gir infrastruktur, fakturering, forsyninger og mer. 3) du går og jobber for et selskap som sommer / etterspørsel arbeidskraft.

14. Vær en del av en medisinsk undersøkelse

Dette er en av våre favoritt unike måter å tjene penger på, og det kan tjene deg hundrevis eller tusenvis av dollar for tiden din. Gitt at du har tid på din side for sommeren, kan du være en god kandidat til å delta i medisinske studier. Sjekk dine lokale skoler eller sykehus og se om de har noen opplysninger om studier du kan være en del av. De høyere betalende studiene er de som trenger overnatting.

15. Få betalt for å være noen venn

Hvis du vil gå ut og gjøre en morsom aktivitet - som å spise middag eller se på en film - men ikke ha noen å gjøre det med, kan du bli med en tjeneste som Rentafriend.com, hvor du kan få betalt for å bli vennens venn for en periode. Dette er strengt platoniske ting her, så ikke tenk på det på noen annen måte, vær så snill.

Konklusjon

Bare fordi det er vanskelig å få en sommerjobb hos et stort selskap eller forhandler er vanskelig, betyr det ikke at du ikke kan jobbe og tjene penger. Det er mange måter å tjene penger på sommeren, du må bare finne den. Og hvem vet, noen av disse opptredenene kan bli til sidehustringer som du kan gjøre i college når du går tilbake i høst.

Skrive Inn Din Kommentar