Penger

3 selskaper som ansetter unge mennesker til Obamas første jobbprogram

3 selskaper som ansetter unge mennesker til Obamas første jobbprogram


En av mine største frykter var ikke i stand til å lande en første jobb etter college.

Sikkert, jeg har hatt min andel av internships og små sideoppgaver, men jeg hadde hørt for mange horrorhistorier om unge som kommer ut av videregående eller høyskole og gjenværende jobben.

Heldigvis var jeg en av de heldige. Men jeg har for mange venner som fortsatt sliter.

For å bekjempe denne altfor vanlige, frustrerende sagaen, President Barack Obama kunngjorde "First Job" ansette og rekruttere kompakt tidligere i år, et forslag på 5,5 milliarder dollar for å hjelpe unge mennesker til å snakke første jobb.

Selv om Obama er i ferd med å bølge farvel til Det hvite hus, fortsetter han fremover på jobbfronten - denne gangen for å hjelpe tenåringer og studenter.

Initiativet utfordrer bedrifter til å skape flere opplæringsplasser og internships for personer mellom 16 og 24 år - som sannsynligvis opplever den skremmende situasjonen for å være frisk ute av skolen og jobløs.

"Presidentens budsjett vil foreslå nye investeringer - nesten dobbelt forrige års forespørsel - å knytte mer enn 1 million unge til første jobber i løpet av sommeren og året rundt," skriver pressemeldingen.

Så langt har tre store selskaper signert seg på kompaktet, men fristen er ikke før 4. november, så det er mer sannsynlig å følge.

Få dine CVer klare, unge mennesker, fordi store bedrifter hopper på ansettelsesvognen.

3 Bedrifter ansette tonnevis av unge for deres første jobb

Selv om disse jobbene sannsynligvis ikke er så "kule" som Obamas første jobb, vil du være glad for at disse tre store navnene er med på å delta i denne ansettelsesbingen.

Sjekk ut stillingene i disse store selskapene, og vi vil være sikker på å oppdatere deg når flere selskaper lager en ansettelsesmelding.

1. Delta

For tiden bruker Delta 80.000 mennesker - og det legger til minst 100 flere for unge i neste år, ifølge en fersk pressemelding.

Du kan finne jobbåpningene på Delta karriere side. Når du søker om en jobb, må du svare på #FirstJob når du blir spurt om hvordan du fant ut om det.

2. Dollar Generelt

I fjor annonserte denne penny-pinching mogul sin signering med Obamas kompakte. Det vil samarbeide med videregående skoler og arbeidsstyrke utviklingssentre for å ansette ca 1000 voksne mellom 18 og 24 i de neste 12 månedene.

Arbeidene er tilgjengelige i fulltid og deltidsform. Hvis du er interessert, sjekk ut Dollar Generals karriere side for de mest oppdaterte åpningene.

3. FedEx

En av våre favorittrederier (ved siden av UPS, selvfølgelig) åpner også mange jobber som en del av dette initiativet. Dette firmaet kaller folk mellom 16 og 24 år for å gjøre FedEx sin første arbeidsgiver.

Som en del av initiativet åpner FedEx 50 000 sesongbestemte ferieposisjoner - "stillinger som har tjent som den første jobben for mange av de mer enn 400 000 globale FedEx-gruppemedlemmene", sier pressemeldingen.

Ofte blir disse sesongmessige jobbene på heltid, året rundt muligheter. For å finne en FedEx ansettelse i ditt område, søk på karriere siden.

Vil du finne ut hva andre selskaper ansetter? Glassdoor har lovet å være en del av den kompakte. Den planlegger å fortsette å skille kandidater til oppføringsnivå roller og vil også fremme disse jobbene med et nytt "First Job" -merke, slik at du vet at stillingen er bare for deg, ifølge en pressemelding.

Og for enda flere arbeidsplasser, kan du besøke The Penny Hoarder-jobben Facebook-siden.

Din sving: Hva var din første jobb?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar