Penger

Denne Disney Travel Business laget 6 figurer i fjor ... og det er ansettelse

Denne Disney Travel Business laget 6 figurer i fjor ... og det er ansettelse

Kari Bonnes planla aldri å være et reisebyrå, men hun var en stor fan av Disney.

Hvert år reddet hun og hennes ektemann for å ta barna sine til Walt Disney World. Å vite at hun var en ekspert, gikk venner regelmessig til henne for å få råd, og hun ville hjelpe dem med å finne de beste tilbudene og få mest mulig ut av sine turer.

Så da hun ble utsatt for en vanskelig separasjon og bekymret for hvordan man skulle tjene penger, skjedde det for henne at hun kunne legge all sin kompetanse til jobb.

Hun ble med i et generelt reisebyrå som hjalp andre, men etter to år skjønte hun at hun kunne gjøre mer alene. Og nå ansetter hun andre Disney-fans til å jobbe hjemmefra som reisebyråer.

Marvelous Mouse Travels

I 2014 bestemte Bonnes seg for å bli en gründer og lanserte Marvelous Mouse Travels, et fullservice reisebyrå som spesialiserer seg på Disney-ferier, men organiserer også turer til Universal Studios og Sandals resort.

Mens hun begynte å jobbe alene, etter bare to år i virksomheten, inneholder Marvelous Mouse Travels nå 100 deltids reisebyråer.

Mens Marvelous Mouse Travels er basert i North Carolina, agenter jobber fra hele landet som eksterne uavhengige entreprenører, og selskapet bruker en annen forretningsmodell enn andre byråer.

"Vår tjeneste er gratis for kunder," sa Bonnes. "Vi får betalt direkte av Disney gjennom et unikt partnerskap. Vår ekspertkunnskap om hotell, show, rides og måltidsplaner hjelper [s] å lage magiske turer til kunder mens de holder sitt budsjett. "

Bonnes legger vekt på de unike tilbudene hennes agenter tilbyr kunder.

"Vi opererer som en familie," sa Bonnes. "Det trickles ned til kunder. Hvis, etter at en kunde har bestilt en tur, åpnes en ny kampanje, er vi på telefonene med en gang for å endre reservasjoner for å spare penger. Den proaktiviteten er det som skiller oss fra hverandre. "

Strategien fungerer tydelig. I fjor sa Bonnes at byrået gjorde seks tall i fortjeneste, og hun ønsker å ansette flere eksterne reisebyråer for å være en del av laget.

Hvor mye kan du gjøre som en ekstern Disney Travel Agent?

Når det gjelder inntjeningspotensial, understreker Bonnes at inntekten er helt avhengig av den enkelte agents engasjement.

"Jeg tilbyr sjenerøse provisjoner til mine agenter pluss henvisning bonuser," sa Bonnes. "Jeg har noen agenter som lager $ 35.000-40.000 i året, jobber deltid. Men jeg har også andre som bare bestiller en tur her og der og tar med litt sideinntekt. "

Agent Nicole Scott sier å jobbe med Marvelous Mouse Travels er en lukrativ sidehandel.

"Jeg fant fantastiske Mus Travels da jeg bestilte en tur for meg selv med Kari," sa Scott. "Jeg elsket å planlegge turer til Disney for meg selv og venner, så jeg skjønte hva som kunne vært bedre enn å få betalt for det? Jeg elsker å reise, så planlegger turer til andre er en haug med moro for meg. "

Scott jobber i gjennomsnitt på omtrent fem timer i uken, og koster ca $ 1000 per måned, noe som betyr at hun gjør ca $ 50 i timen fra sitt hjem. Alt hun trenger er en datamaskin, internettilgang og en mobiltelefon.

"Den beste delen av jobben min er å planlegge ferier og gjøre drømmer til virkelighet for familier," sa Scott. "Jeg elsker å gjøre dette, og det er flott at jeg kan bli hjemme og tjene litt ekstra penger."

Hvordan blir du en Disney Travel Agent?

Når han ser etter nye agenter, ser Bonnes etter organiserte, drevne og selvmotiverte mennesker som er lidenskapelige om Disney.

Det er viktig at de kjenner parkens inn og ut, og fordi Disney alltid forandrer seg og oppdaterer sine fornøyelsesparker, er det viktig at agenter er oppdatert om de siste utviklingene.

Utleieprosessen inkluderer også screening på sosiale medier for å sikre at agenter kan representere selskapet godt og kan være ambassadører for både Marvelous Mouse Travels og Disney.

"Mine agenter går gjennom Disney's College of Knowledge-treningsprogram, sier Bonnes. "Fra å hjelpe kunder med å navigere i den nye smarttelefonappen for å sikre FastPasses for å koble Magic Bands, tilbyr vi omfattende tjenester for å effektivisere reisendes besøk."

Bonnes sa hun er alltid på utkikk etter nye agenter, selv om hun gjør seg oppmerksom på at ansettelsesprosessen kan ta en stund da hun viser kandidater og de går gjennom Disneys trening.

Vellykkede søkere vil betale en oppstartsavgift på $ 250, som dekker deres tillegg til selskapets feil- og unnlatelsesforsikring, en forsikringsranger, og opprettelsen av sin nye profil og e-postkonto på selskapets nettside.

Interesserte kandidater kan søke via Marvelous Mouse Travels nettside.

Din sving: Har du slått din kjærlighet til å reise til en sidekast eller en bedrift? Vi vil gjerne høre historien din!

Kat Tretina er freelance skribent basert i Orlando. Hennes arbeid har dukket opp i utsalgssteder som The Huffington Post, Forbes, Business Insider, Time Magazine og mer. Følg henne @Felix_the_katt på Twitter og si hei.

Denne artikkelen er oppdatert med informasjon om oppstartsavgift for nye agenter.


Skrive Inn Din Kommentar