Banker

12 ting økonomisk vellykkede mennesker gjør annerledes

12 ting økonomisk vellykkede mennesker gjør annerledes

Hva ser økonomisk suksess ut for deg?

Sikkert, alle har en annen definisjon. For meg handler det ikke om å ha mer penger enn jeg vet hva jeg skal gjøre med.

Det handler om å ta klare beslutninger med pengene jeg har.

Det handler ikke bare om å klemme pennies, men det er et sted for å administrere utgifter og holde dem til et minimum.

Det innebærer definitivt entreprenørskap og genererer flere inntektstrømmer.

Ikke slik at jeg kan være rik, men at jeg kan gi mer, sørge for mine kjære, og skape mer frihet og tid til å gjøre de tingene som interesserer meg mest.

Hvis den definisjonen av økonomisk suksess er relatert til deg, vurder disse 12 tingene du kan satse økonomisk vellykkede mennesker gjør annerledes enn gjennomsnittet Joe.

1. Ha øye med entreprenørskap.

Økonomisk vellykkede mennesker tenker ikke bare på hvordan man skal håndtere utgifter, kutte dem tilbake når tider er tøffe. De tenker på måter å øke sin inntekt på. De er hele tiden på utkikk etter nye ideer som gjør at de kan utnytte sine ferdigheter og evner til å generere ekstra inntekt.

For dem er det to deler av et budsjett. Utgifter og inntekt.

Folk fokuserer ofte bare på utgifter og utgifter når det er en mulighet for muligheter der ute for å øke inntektssiden for ikke bare å møte utgifter, men også støtte sine langsiktige mål og planer. Du trenger ikke å tenke stort i dette området eller komme opp med neste produkt på "Shark Tank".

I stedet tenk på måter du kan generere en ekstra $ 500 i måneden. Hva med en $ 1000? Du får ideen.

2. Samle et team av eksperter.

Jeg hører hele tiden om hvor vellykkede folk omgir seg med de riktige menneskene for å støtte dem i det de gjør. Personlig økonomi er ikke annerledes. Hvem sa at det måtte være personlig, uansett?

Vellykkede mennesker har identifisert hvor de er eksperter og hvor de ikke er. De fleste vil oppdage at de på et eller annet tidspunkt i sin levetid trenger en god familie- eller forretningsadvokat, revisor, finansrådgiver (kortsiktige beslutninger, budsjettering, gjeldsstyring mv.) Og finansiell rådgiver (langsiktige beslutninger, pensjonsplanlegging, etc.) for å hjelpe dem underveis.

Søk etter disse menneskene nå, så du trenger ikke å jakte på dem senere. Bortsett fra advokaten er de andre tre fagene eksperter folk du vil møte flere ganger i året.

3. Minimere skatter.

Økonomisk vellykkede mennesker ser for å minimere sin skattebyrde for at de skal få mest mulig ut av sine penger og investeringer.

Hvordan gjør de dette? Som nevnt ovenfor har de en sertifisert offentlig revisor på teamet deres, slik at de ikke savner gjeldende fradrag når det er på tide å arkivere sine skatter.

De investerer også før skatt i verktøy som et selskap 401 (k) opp til arbeidsgiverkampen. De investerer også etter skatt i en Roth IRA for å unngå å betale skatt på inntektene deres i fremtiden.

Det er alltid bedre å betale skatt på dagens dollar mot morgendagens!

På slutten av dagen er skatter hver amerikans ansvar, men det er ingenting galt med å utnytte skattefordelene i den grad loven tillater.

4. Aldri slutte å utdanne seg selv.

Gå inn i huset til den økonomisk vellykkede, og du vil kanskje finne det siste utgaven av Money magazine, Entrepreneur og noen økonomiske stifter, for eksempel Dave Ramsey's "Total Money Makeover", forankring ned sitt bokbibliotek.

Det er ikke å si at de bruker all sin tid til å lese, men de holder seg informert om de siste tips og ideer og søker å bli inspirert av andre i finans og næringsliv.

Selv den mest økonomisk vellykkede vet at det er mye å lære av andre, og livets reise krever alltid nye strategier og ideer.

5. Bygg rikdom.

Bygger rikdom er en topp prioritet i sine planer, og det er gjort med jevn plodding over tid, ikke over natten. Den økonomisk vellykkede søker å maksimere pensjonsinvesteringer via sine 401 (k) s (opp til arbeidsgiver matching) og Roth IRA, men gå videre med å skape eiendeler som verdsetter i verdi.

Slike eiendeler kommer i form av bedrifter eller eiendommer som til slutt kan selges eller kan generere månedlig inntekt for å støtte dem senere i livet, eller til og med erstatte behovet for å jobbe for en annen arbeidsgiver i full tidskapasitet. Tiden er ekstremt verdifull, og investeringen i eiendeler, som kan kreve arbeid på forhånd, skaper ledig tid når den vokser i verdi og gir passiv inntekt.

6. Ikke frata seg selv.

Mens du gjør klok forretnings- og økonomiske beslutninger, er kjerne i deres natur, frarøver de seg ikke å ha det gøy. Å gjøre det ville bare skape mer av en tendens til å bruke penger senere i livet. Det er derfor de får mest ut av reisen, budsjetterer for familieferier, dato netter og tid sammen med familien.

Mens disse virker som utgifter på overflaten, kan de også betraktes som investeringer rettet mot de mest verdsatte forholdene. De vet også at det er viktig å feire prestasjoner underveis, slik at de kan lades opp for å nå sine neste forretnings- eller økonomiske mål.

7. Sett mål.

Og når det gjelder mål, har de økonomisk vellykkede dem. Hvem trenger mål? Du gjør hvis du har drømmer og ambisjoner du vil oppnå i livet.Interessert i å erstatte dagjobben med en liten bedrift eller generere passiv inntekt mens du sover?

Å gjøre det krever en plan og innstilling av SMART-mål (spesifikk, målbar, oppnåelig, realistisk og tidsbundet) for å holde deg i bevegelse. Ellers vil du kaste bort tid og bare fortelle deg at du kommer til det i morgen.

Innstilling av SMART-mål virker også for deres personlige finansmål. Slike økonomiske mål bidrar til å spare mer penger og administrere utgifter måned til måned.

8. Gjenta seg selv.

Den økonomisk vellykkede vet at ting forandrer seg med tiden, og du kan ikke alltid holde fast i gårsdagens mål og planer. Nye muligheter oppstår hele tiden om det er i virksomheten eller i verktøyene som brukes til å styre sin økonomi.

De siste årene har det vært en stor bevegelse i Cloud-teknologien, og hvordan folk kan nå administrere sin økonomi på nettet med applikasjoner som Mint, Klar for null, Bedre, Credit Karma (for kredittpoeng) og mange flere.

Det er informasjon på fingertuppene og muligheten til å få tilgang til det hvor som helst, når som helst. Fra et forretningsmessig synspunkt er sosiale medier her i dag, men hvordan ser det ut som i morgen, og hvilke forretningsmuligheter vil den økonomiske suksessen bli kapitalisert i fremtiden?

9. Hjelp andre.

Finansiell suksess handler ikke alltid om å se i speilet. Det handler om å vite hva som er innenfor og det mest vellykkede vet at å skaffe penger ikke kan være topp prioritet i livet. Å sette penger først tårer fra hverandre, og løp om å skaffe seg mer, kan aldri bli vunnet.

Den økonomisk vellykkede beholde penger i det er riktig sted ved å gi det bort. Ja, de gir topp prioritet. De gir til sitt hus for tilbedelse eller favoritt veldedighet, samt se for å hjelpe andre.

10. Unngå personlig gjeld.

Gjeld er nummer én som røver folk fra tid og frihet. Hvorfor? Det krever tid til å jobbe for å generere inntekt og foreta betalinger. Noen ganger krever det overtid arbeid!

Brearin Land, finansrådgiver og administrerende direktør i Irvine Wealth Management legger til, "å bli veid ned av gjeld setter demper på familiens evne til å møte sine pensjonsmål nedover veien. Ikke pass pengene til deg selv. Å holde seg av gjeld lar deg kjøpe livets viktigste ressurs når du trenger det mest.

Uten gjeld har du mye mer fleksibilitet, og viktigst, ta deg tid til å investere i velværebyggingsaktiviteter som å starte en bedrift eller å skape produkter og tjenester til å selge. Den økonomisk vellykkede vet at personlig gjeld er en hindring, og de gjør alt de kan for å unngå det.

11. Du ned med OPM.

Mens personlig gjeld kan være hindring, kan den rette typen gjeld gi bedriften din den kanten den trenger. Jude Wilson, finansstrateg og grunnlegger av Wilson Group Financial, sier:

"Mange økonomisk vellykkede kunder jeg jobber med, ser bruken av gjeld veldig strategisk. Deres fokus er, "hvordan kan jeg bruke" andres penger "for å forbedre mine forretningsmuligheter. Dette er i sterk kontrast til måten mange ser gjeld på, som en måte å tilfredsstille flere umiddelbare ønsker, som den neste store ferie eller et middel til å kjøpe den drømmen mac-mansion. "

Økonomisk vellykkede mennesker ser gjeld som et verktøy for å kjøpe eller eie en større andel av en investering - som hvis det lykkes, kan resultere i å tjene langt mer enn renten på lånet. Selvfølgelig er det de av oss som bruker gjeld uansvarlig og andre som ser på gjeld som noe som skal unngås for enhver pris, men den økonomisk kunnskapsrike nyter sjansen til å utnytte gjeld for å maksimere avkastningen.

12. De har utholdenhet.

Til slutt vil du aldri lykkes med mindre du har utholdenhet. Denne egenskapen har aldri vært viktigere når man arbeider for å oppnå økonomiske mål, overvinne hindringer og sikkert, i å øke sin virksomhet i den svarte.

De økonomiske suksessene er vedvarende og gir ikke opp når den lille stemmen inne sier at det skal gjøres, eller når naysayers prøver å holde dem tilbake.

Persistens betaler seg gjeld, øker pensjonen sparer en prosent om gangen og fortsetter å skape og markedsføre produkter når du ikke tror at noen lytter.

Der har du det. 12 ting økonomisk vellykkede mennesker gjør annerledes. De høres enkelt på overflaten, men hvor mange mennesker i ditt liv anser du for å være økonomisk vellykkede?

Ikke alle har den disiplin og utholdenhet som kreves. Tenk på menneskene i ditt liv du vil modellere etter og vurdere hvordan de lever ut disse 12 tingene.

Inviter dem til kaffe eller middag og snakk om deres suksess, disse 11 egenskapene og kanskje lære flere ting du kan legge til i listen.

Dette innlegget opprinnelig oppstod på DailyFinance.com.

Skrive Inn Din Kommentar