Banker

5 trinn for å oppnå økonomisk storhet

5 trinn for å oppnå økonomisk storhet

Penger er en kraftig ting.

Dens eksistens gjør det mulig for oss å fokusere på det vi gjør best når vi har omtrent alt annet behov møtes gjennom utgifterne til pengene.

Tenk på det. Si at du er en utmerket rørlegger. Du kan ikke være god til regnskap, heve høner eller bygge kjøretøy, men fordi du er en utmerket rørlegger, tjener du nok penger til å ha alle de andre oppgavene gjort for deg. Det er en vakker ting.

Dessverre er eksistensen av penger bare ikke nok - du må vite hvordan du skal administrere pengene dine. Med andre ord må du oppnå økonomisk storhet. Du trenger å vite noen grunnleggende ting om hvordan penger og forretninger fungerer for å gjøre det bra i dette livet.

Hvordan oppnår du økonomisk storhet? For denne artikkelen har jeg samarbeidet med Lewis Howes, tidligere profesjonell fotballspiller slått gründer.

Howes bygget et multimedie dollar online media selskap, snakker over hele verden, og har gitt råd om milliarder dollar merker.

Howes har en ny bok, en New York Times bestselger,The Greatness School og har vært nådig å låne hans tips til denne artikkelen.

Er du klar til å oppnå økonomisk storhet? Selvfølgelig er du det! La oss begynne.

1. Lag en visjon.

En kraftig syn oppstår når vi knytter våre drømmer med et klart sett med mål. - Lewis Howes, The Greatness School

Det er ikke noe som kraften i å skape mål som er basert på dine drømmer. Noen ganger tror jeg at folk sitter fast og lever øyeblikk til øyeblikk i stedet for å bare sitte og se på det store bildet.

Så jeg spør deg, hva vil du ha fra livet ditt? Hva er noen av dine mål og ambisjoner?

Hvis det er for vanskelig å tenke på det langsiktige (tenk 10 eller 20 år nedover veien), så hvorfor ikke opprette noen mål som er oppnåelige på kort sikt? Det var akkurat hva Howes gjorde i begynnelsen:

Da jeg ble brutt og bodde på søsterens sofa (etter at fotballkarrieren min endte med skade), hadde jeg ingen anelse om hvordan jeg skulle tjene penger. Men jeg visste at jeg skulle gjøre noe stort for å forandre verden og folks liv til det bedre. Opprinnelig var visjonen min bare å gå av sofaen og få min egen leilighet. Når jeg klarte å gjøre det, satte jeg mine synspunkter på en større visjon, og gjorde mål for å oppnå det. Dette mønsteret er det som førte til min eventuelle suksess i virksomheten. - Lewis Howes

Du ser, Howes utviklet et mønster av atferd som fører ham til økonomisk storhet. Finansiell storhet skjedde ikke over natten. I stedet tok han det ett steg av gangen og gjorde en vane med å skape mål.

2. Dyrk en mester tenkemåte.

Det tar faktisk litt mer innsats for å tro på deg selv enn det gjør å sette deg ned. - Lewis Howes,The Greatness School

En mesters tankegang innebærer mye positiv tenkning. Hvis du slår deg opp hele dagen lang om dette eller det, tror du virkelig du får styrken til å oppnå nivået av økonomisk storhet du ønsker? Glem det!

Nå betyr det ikke at du må være urealistisk. I stedet fokusere på de realistiske positive. Du puster, det er en positiv! Start der. At du er i live, betyr at du har nesten ubegrenset potensial for å skape forandring i livet ditt. Ikke føler at du sitter fast. Kanskje du hadde en fysisk skade som Howes gjorde. Skal det stoppe deg fra å forfølge nye drømmer? Selvfølgelig ikke! Howes la det ikke hindre ham fra å forfølge nye drømmer.

Ønsker du mer inspirasjon? Sjekk ut Nick Vujicic på LifeWithoutLimbs.org - en mann født uten lemmer som ikke la hans fysiske funksjonshemning holde ham tilbake.

Du ser, hva du mener om deg selv, betyr noe. Hvis du tror du er ingen, kommer du ikke til å gå veldig langt i livet. Hvis du tror at du har noe å tilby andre, vil du. Og du vet hva? De vil belønne deg ved å gjøre deg økonomisk velstående. Du må absolutt tro på deg selv. Howes gjorde:

Hvis jeg ikke trodde jeg var i stand til å skape en jobb for meg selv, betalte kredittkortene mine og genererte nok inntekt til å leve den livsstilen jeg ønsket, ville jeg ikke ha vært i stand til å gjøre det. Tankesett er alt når det gjelder å skape overflod fra knapphet. - Lewis Howes

3. Utvikle stress.

Det kan være en vakker reise hvis du gir deg selv tillatelse til å tråkke som en galning, å dø på tredemølle, fordi hva mer er du her for å gjøre annet enn å få mest mulig ut av det du kan være? - Lewis Howes,The Greatness School

Hustle er hva jeg handler om. I min karriere har jeg bygget en vellykket nettverksvirksomhet og et vellykket finansielt firma. Jeg fortsetter å kjøre begge bedrifter, og tro meg, det tar mye trengsel.

Hvordan utvikler du trengsel? Mitt tips er å få mest mulig ut av hvert øyeblikk du har. Ikke føler at du må få alt gjort på en gang. I stedet fokusere på en oppgave om gangen og gå videre til neste når du fullfører den.

Dette betyr ikke at du ikke bør ta pauser. Avbrudd er viktig - selv for de som oppnår økonomisk storhet. Faktisk er pauser en viktig komponent for å oppnå økonomisk suksess. Ikke sett pauser som sløsing med tid. I stedet ser dem som en del av arbeidet ditt for å hente energien din og slå bakken i gang.

Nå blir ikke forvirring til økonomisk storhet med mindre du vet hvordan du skal fokusere på å gjøre de riktige tingene i forretninger og liv. Du kan jobbe veldig, veldig hardt til en minimumslønn og gå ingen steder. Alternativt kan du fokusere din energi på hvor pengene er og gjøre en formue. Vurder hvordan Howes fokuserte på riktig type arbeid og realiserte enorme resultater:

Første gang jeg noensinne gjorde et webinar, var jeg clueless og et nervøst vrak. Jeg hadde møtt en fyr på en konferanse som hadde en stor etterfølger, og han hadde invitert meg til å presentere på et webinar han var vert for publikum. Jeg skjedde å vite mer enn de fleste på tiden om LinkedIn, så jeg kom på som ekspert. Jeg var så redd for å rote noe opp da webinaren var ferdig, satt jeg bare der (svette i undertøyet) og rørte ikke på min laptop. Da jeg endelig sjekket min PayPal-konto for å se om noen hadde kjøpt bootcampet jeg tilbød, så jeg $ 6 200 i den. Jeg kan like godt ha vunnet lotteriet. Jeg løp rundt huset og skrik og kaster kattene i luften. Så tilbrakte jeg de neste to årene webinars hver uke, om ikke daglig, og laget noen få millioner. Kjempet lønner seg.

4. Øv positive vaner.

Sann storhet kommer fra den forsettlige handlingen med å gjøre noe igjen og igjen og igjen. - Lewis Howes,The Greatness School

Når jeg ser på noen av mine klienter som har en stor nettoverdi, er det vanligvis en ting de har til felles. Vet du hva det er? Det er at i årevis har de praktisert sunne økonomiske prinsipper som drev dem til den zenith de er i dag.

De brukte år og år på å sette inn en del av hver lønnssjekk inn i pensjonskonto - etter at de opprettet en god pensjonsordning. De brukte år og år å betale sin gjeld og spare penger. De tilbrakte år og år å finne den rette jobben for dem - og da de fant det, stakk de seg med det.

En av de beste måtene du kan oppnå økonomisk storhet, som Howes angitt, er å være bevisst. Du må med hensikt Søk etter gode økonomiske råd hvis du vil vinne med penger. Da må du med hensikt sette det rådet i praksis.

5. Bygg et vinnende lag.

Finn alltid måter å skape en vinn-vinn i hvert forhold i livet ditt. - Lewis Howes, The Greatness School

Som Donald Trump kan si, er dette “HUUUUGE!”

Nå er noen mennesker ganske vanskelige, men hvorfor brenne en bro hvis du ikke trenger å brenne den? Hvis noen er i teamet ditt og de ikke har det bra, lede. Vis dem hvordan de skal gjøre jobben sin med eksempel. Arbeid langs dem i stedet for å sparke dem ut døren. Hvem vet, de kan bare bli det beste lagmedlemmet du noensinne har hatt!

Hvis du ikke har et vinnende lag ennå, og trenger å bygge en, bør du vurdere søkene nøye. Det kan være best for deg å aktivt oppsøke lagmedlemmer selv i stedet for bare å la noen søke. Spør venner og familie som de vil anbefale. Søk etter lagmedlemmer på en naturlig måte og ikke bare tilfeldig velg fra en liste over søkere.

Når du har et vinnende lag, gjett hva? Du vinne! Teamet ditt vil være der for deg og hjelpe deg med å oppnå ting du aldri kunne ha gjort på egen hånd. Hvis du finner deg mer og mer opptatt, spør deg selv hvilke oppgaver som er verdt outsourcing til andre. Du vil ikke bare skape mer tid for deg selv, du vil være ett skritt nærmere økonomisk storhet.

Storhet er innen rekkevidde. Kan du ikke føle det?

Dette innlegget opprinnelig dukket opp på Forbes.

Skrive Inn Din Kommentar