Investere

Kjøp langsiktige investeringer uten å bryte banken

Kjøp langsiktige investeringer uten å bryte banken

Med verdensøkonomien på rystet grunnlag har mange mennesker fokusert på den finansielle her og nå mer enn den økonomiske fremtiden.

Dette er sikkert forståelig som folk må overleve i dag for å kunne leve for å se i morgen, men hvis det er mulig, er det viktig å se på den økonomiske fremtiden. Tross alt kan litt planlegging i dag gjøre for en mye sunnier i morgen. Her er noen måter å kjøpe langsiktige investeringer uten å bryte banken.

Ikke bli en jobb, få en karriere

Det er et faktum at en å ha en høyskole grad blir stadig mer obligatorisk for karriere-søkere. Jo, det er fortsatt noen stillinger der ute som ikke krever en høyskoleutdanning, men de er få og langt mellom. For å tjene penger i det lange løp, er det nødvendig at du bruker penger på høyere utdanning nå. Det er imidlertid måter å gå om å tjene en grad uten å tømme bankkontoen din.

Det første alternativet du kanskje vil vurdere er online skole. Virtuelle klasserom blir ganske populære blant tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter. Online læring er ideell for folk som jobber eller tar vare på barn i løpet av dagen, da det vanligvis lar deg fullføre oppdrag i ditt eget tempo.

Et annet pengerbesparende aspekt å vurdere er å finne et høyskole stipend. Skoler over hele landet tilbyr tusenvis av dollar verdipapirer penger hvert semester - noen ganger for bare å være hvem du er. Sammen med å finne rimelige måter å betale for undervisning, tjener en grad er noe som ikke bør sendes opp. Det er den ultimate investeringen i din fremtid.

Aldri si nei til gratis penger


fotokreditt: teemow

For de som for tiden er ansatt i et selskap som tilbyr 401k matchende programmer, sørg for å dra full nytte av denne fordelen. Selv om det kan skade litt for å redusere kontantstrømmen, er 401k-matching systemet en av de beste måtene å få avkastning på sin investering. Det er svært få anledninger i livet hvor man blir tilbudt penger for å gjøre nesten ingenting - et 401k matchende system er en av disse anledninger.

Så ta litt tid til å snakke med din HR-representant på jobb og finne ut hvordan du maksimerer denne fordelen. Ved å bidra med noen få prosentpoeng av inntektene til en 401k plan, spesielt en som er en del av et samsvarende system, kan du gjøre en god langsiktig investering uten å bryte banken.

Vurder å investere i en IRA

Investering i en IRA er en god måte å investere en relativt liten sum penger på i en langsiktig spareplan. IRA har en mye lavere maksimalt tillatte bidrag enn 401k. Dette betyr at man ikke kan investere så mye penger i et gitt år. Fordelen med IRA er imidlertid at de er en god investeringsstrategi for personer som ikke er ansatt av selskaper som tilbyr 401k systemer.

De som er selvstendig næringsdrivende, kan imidlertid bruke SEP-IRA til å investere prosentandel av inntektene deres, og gir dem muligheten til å investere mye mer på årsbasis enn det er tillatt i tradisjonelle IRAs.

Du kan få en IRA gjennom mange forskjellige meglerfirmaer eller til og med gjennom Peer to Peer investeringssteder som Lending Club. Uansett hvordan du begynner med din langsiktige investering er det viktigste trinnet.

Tenk på bilen din som en langsiktig investering

La oss innse det, folk flest kan ikke leve uten bil, og mange familier stole på å eie mer enn én bil. Jo, det er noen folk som bor midt i store byer med gode offentlige transportsystemer, men dette er ikke tilfelle for de fleste. Å kjøpe en ny bil kan være en fin klemme for de som prøver å ekte bort penger for en regnfull dag eller for pensjonering, men det er mulig å tenke på ens bil som investering.

Når du undersøker nye biltilbud, ikke bli tatt av klokkene og fløyter. Trenger du virkelig flere DVD-spiller-skjermer og et lydsystem for å konkurrere med den du har i huset ditt? Sannsynligvis ikke. Det er best å kjøpe en bil fra et selskap med en god oversikt over produksjonen av trygge og pålitelige biler. Å kjøpe en bruktbil er et akseptabelt alternativ for mange mennesker, men du er aldri helt sikker på hva bilens historie er i disse tilfellene.

Det anbefales at for å få tankene om at du vet hvor bilen kommer fra, og for å virkelig behandle den som en langsiktig investering, er det bedre å shoppe for en god avtale på et nytt kjøretøy.

Uansett hvordan du planlegger å investere, er det viktig å finne et godt alternativ for dine langsiktige investeringer. Dette vil hjelpe deg med å få pengene der når du virkelig trenger det.

C. Loren Bishop er en elsker av alt kreativt. Hun liker å skrive, og har en besettelse med kryssord. Hun har nylig begynt å blogge, og du kan følge henne på Twitter @ cbishopBG. C. Loren Bishop er ikke tilknyttet eller godkjent av Alliance Wealth Management, LLC.

Skrive Inn Din Kommentar