Virksomhet

Slik bestemmer du de beste bankprodukter for dine småbedrifter

Slik bestemmer du de beste bankprodukter for dine småbedrifter

Bankene er glad i å markedsføre produkter som "små bedrifter", generelt, antas å ha behov for. Som en faktisk bedriftseier vet du bedre. For en ting er ingen to små bedrifter akkurat det samme. Selv selskaper i samme bransje kan ha forskjellige kostnadsstrukturer, kontantstrømssituasjoner eller betalingsbetingelser - som alle gjør forskjellige bankprodukter en god eller dårlig avtale for dem. For å kunne velge banktjenester du faktisk har, vil du faktisk dra nytte av, du må vite hvordan du vurderer dem.

Kredittlinjer

(Forbrukeren)

Små bedrifter tilbys ofte kredittlinjer av bankene de tilhører (og de de ikke gjør.) Mange av disse tilbudene synes attraktive. De tilbyr muligheten til å umiddelbart øke din tilgjengelige kapital, utvide produksjonen eller finansiere store kjøp. Likevel passer ikke alle kredittlinjer hver eneste liten bedrift. Tenk på renten, for eksempel. Hvis bedriften din har til hensikt å balansere oftere enn ikke, vil du prioritere å få den laveste renten tilgjengelig.

Men hva om du ikke har tenkt å balansere? Noen bedrifter som sikkerheten for å vite en kredittlinje er der i en nødsituasjon. For disse typer virksomheter kan en høyere rente (som du sjelden, hvis noensinne, kjempe med) bli handlet mot andre fordeler, som et mer lukrativt forretningsbelønningsprogram.

Business Checking

(CarbonNYC)

Forretningskontrollkontoer må også vurderes i forhold til hva dine behov er. Noen bedrifter, av naturen, skriver og mottar sjekker svært ofte. Hvis bedriften din er en av dem, regner det seg med å sjekke kontoer med mange avgifter og gebyrer. Det forteller deg også at du trenger gode banktjenester og utbredt ATM-tilgjengelighet.

På den annen side, hvis du sjelden skriver sjekker og trenger kontroll bare for sporadiske anledninger, blir avgifter mindre viktige. I stedet for å besette om avgiftsminimering, vurderer du andre faktorer, som minimumsinnskudd eller balanser, hvor mange gratis sjekker du får i utgangspunktet og lignende.

lån

(woodleywonderworks)

Bankene er ivrige etter å posisjonere sine låneprodukter som spillvekslere for små bedrifter. Men faktum er, om disse er smarte alternativer, er helt en funksjon av hvor virksomheten din er og hvor den går. Det beste lånet for din bedrift, for eksempel, er kanskje ikke tilgjengelig fra en bank i det hele tatt. La oss si at du har en iron-clad, garantert mulighet til å lukke en $ 50,000-avtale - men du trenger en omgående $ 10.000 for å gjøre det.

I dette tilfellet er det hastighet av å få lånet fortjeneste, betyr noe mer enn renten. Dermed kan det faktisk være mer fornuftig å bruke et kontantskudd fra et kredittkort enn å vente på bankgodkjenning og potensielt savner båten på avtale. På den annen side, hvis tiden ikke er en faktor (eller hvis du ikke raskt kan tilbakebetale lånet), kan de lavere rentene som tilbys av banken være et overlegen alternativ.

lønn

(Dan4th)

Lønnsbehandlingstjenester er generelt unødvendige med mindre du har mer enn noen få ansatte. Tenk på det: Hvis du driver en tre-personers virksomhet (si deg selv, din ektefelle og en kontorassistent), hvorfor skulle du betale en tredjepart for å administrere lønnsslipp? Du kan bare betale alle tre av deg med noen få museklikk i ditt nettbankpanel.

Dette slutter å være tilfelle hvis du har 25 ansatte. Plutselig prøver manuell å holde seg oppe med skattefradrag og lønnsprosessering blir en tung jobb, utsatt for dyre feil og bortkastet tid som ville bli bedre brukt andre steder i virksomheten. Hvis du har nådd dette stadiet, er det en god sjanse for at virksomheten din vil ha nytte av bankens lønnservice.

Pensjon og investeringer

Det samme gjelder for pensjons- og investeringstjenester. Mens bankene er glade for å sette deg og dine ansatte opp med pensjons- og meglerkontoer, er det mindre fornuftig å gjøre dette hvis du bare har en håndfull medarbeidere. Tre eller fire ansatte kan enkelt ta vare på disse tingene selv ved banker etter eget valg.

Utover en viss størrelse er det imidlertid kostnadseffektivt for bedriftseieren å sentralisere og strømline disse aktivitetene gjennom selskapet, ved hjelp av en bank.

Bedriftsbelønninger

(EvelynGiggles)

Når det kommer til belønninger, gjelder samme råd som gjelder forbrukere også for bedrifter: Bruk belønninger du faktisk vil dra nytte av. Kontanter tilbake kort kan være en god måte for bedrifter å hente tilbake noen av pengene de bruker på daglige utgifter. Som nevnt tidligere: Det kan være mulig å få kredittkort med bedre belønningsprogram hvis du godtar en høyere rente. For eksempel, hvis du kjører et lastebilfirma med ansatte stadig på veien, er et belønningsprogram som gir deg 3% kontant tilbake fra alle bensinstasjoner, mye mer nyttig enn en som tilbyr 3% på kjøp fra Office Depot.

Skrive Inn Din Kommentar