Tilbud

Walmart erstattet bare sin Amazon Prime Alternative med dette gratis tilbudet

Walmart erstattet bare sin Amazon Prime Alternative med dette gratis tilbudet

Det var en tapper innsats.

Men etter mindre enn et år stopper Walmart sitt ShippingPass-program.

Den gode nyheten er imidlertid at slutten av dette programmet gir en ny avtale for kjøpere: Walmart tilbyr nå gratis to-dagers frakt på kvalifiserte bestillinger over $ 35, ingen medlemskap kreves.

The Rise and Fall of ShippingPass

Den 31. januar annonserte Walmart ShippingPass er ikke lenger tilgjengelig. Forhandleren sa at det ville tilbakebetale kunder som deltok i medlemskapsprogrammet innen 30 dager.

ShippingPass var Walmarts forsøk på å konkurrere med Amazons raskt voksende markedsandel. Sammenlignet med Amazon Prime's $ 99 årlige avgift, koster ShippingPass bare $ 49 i året og virket som et godt alternativ.

Walmart har ikke sagt hvorfor det ikke lenger vil tilby programmet. Fortune påpeker at det brede spekteret av tjenester som inngår i et $ 99-årlig Amazon Prime-medlemskap, for eksempel video-streaming og et kontanter-kredittkort, rettferdiger sin høyere prislapp.

Så hva er neste?

Deal på Walmarts gratis 2-dagers levering

Walmart vil markere elementer som inngår i sin to-dagers avtale med en grønn "2-Day Shipping" -logo ved siden av dem.

Forhandleren garanterer samme dags behandling av bestillinger før klokken 14.00. og levering innen to virkedager.

Ulempen er at Walmart ikke sender i helgene eller inkluderer helger i to-dagers vinduet; Amazon tilbyr helglevering for utvalgte produkter.

Hvis du ikke er fornøyd med et produkt du bestiller fra Walmart.com, kan du returnere det til en Walmart-butikk eller sende det tilbake uten kostnad.

For kunder som hyppig Walmart og ønsker rask frakt uten medlemsavgift, kan dette være et godt alternativ.

Din sving: Hva synes du om Walmarts gratis to-dagers frakt? Gi oss beskjed i Facebook-kommentarene!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved University of Tampa. Hun tror Walmart bare gjort et interessant trekk.


Skrive Inn Din Kommentar