Penger

Dette selskapet ser etter dusinvis av eksterne arbeidere rundt om i verden

Dette selskapet ser etter dusinvis av eksterne arbeidere rundt om i verden

Bor du for øyeblikket ditt beste liv?

Kan du leve et bedre liv?

Ville leve ditt bedre liv involvere å jobbe hjemmefra i en jobb som gir deg fleksibilitet, frihet og muligheten til å ikke ha på seg bukser ?!

Da vil du lese på, Cubicle Dweller, fordi et firma kalt Auth0 trenger alle hender på dekk (men hjemmefra) - og det kan inkludere deg.

Og hvis disse jobbene ikke er for deg, må du sjekke ut jobbsiden vår på Facebook, der vi legger nye muligheter hele tiden.

Score en jobb-hjemme-jobb med Auth0

Auth0 er en single sign-on universell identitetsplattform som hjelper kunder og arbeidsgivere med behov for identitetsbehov.

Selskapet har hovedkontor i tre forskjellige byer - Seattle, London og Buenos Aires - så ansatte er spredt over hele verden, og jobber fra mer enn 30 land.

Auth0 fyller for tiden dusinvis av stillinger, inkludert alt fra kontoadministratorer til tekniske forfattere. De fleste åpne jobber på deres nettsted er heltid og fjerntliggende, med valg for arbeidere basert i USA, Europa, Sør-Amerika og Australia.

Betal åpenbart vil variere etter posisjon og beliggenhet. Når det gjelder fordeler, citerer selskapet fleksible arbeidstimer og toppmoderne verktøy som Macbooks sammen med andre "ekstraordinære fordeler." Vi har kommet ut til selskapet for å se hva dette er, og vi oppdaterer dette innlegget når vi hører tilbake.

Gå her for å se hele listen over åpne stillinger på selskapets nettsted. Du kan begrense søkekriteriene ved å klikke på det aktuelle alternativet i kolonnen på venstre side.

Alle jobbene høres ut som gode alternativer, avhengig av ferdighetene dine, men jeg skal også gi deg noen høydepunkter fordi du fortsatt leser, noe som betyr at du er seriøs med å finne en god jobb-hjemme-jobb.

Arbeids-fra-hjem-jobber Åpne nå: En høylysrulle

Her er noen åpne stillinger på Auth0 som fikk øye på meg (og kan også få din).

1. Creative Writer

Som en kreativ forfatter ved Auth0, vil du være opptatt av å drive innholdsmarkedsføringsinitiativer og bruke merkevaren til selskapets produkter, nettside, blogg og mer.

Du vil bidra til å utvikle markedsførings- og PR-innhold, utvikle og forbedre selskapets stemme og skape og effektivisere stil og arbeidsprosesser.

Den ideelle kandidaten til denne stillingen har bevisst skriftlig erfaring som viser en rekke stilarter, en historie med skriving og redigering for både trykte og elektroniske medier og erfaring med innholdsmarkedsføring. Du bør også kunne opprettholde optimisme og disiplin i et fartsfylt miljø.

Auth0 bemerker at spesiell vurdering vil bli gitt til alle som demonstrerer sine ferdigheter ved å skape nytt eller forbedre gammelt innhold for selskapet som en liten prøveversjon av slag. (Merk: ikke alle liker å jobbe gratis - selv på prøveversjon - og det er OK! Det er opp til deg om du er komfortabel med å gjøre en ferdighetsdemonstrasjon under søknadsprosessen. Dette trinnet er ikke nødvendig.)

For å søke om denne stillingen eller for å finne ut mer info, sjekk ut den opprinnelige oppføringen her.

2. Kundesuksessleder

Som kundesuksessleder vil du være opptatt av å drive kundeengasjement, adopsjon og oppbevaring.

Du klarer ombordlegging av nye kunder, forbereder og leverer pedagogisk materiale, overvåker kundeutvikling og aktiviteter, bygger relasjoner og overvåker fornyelsesprosessen.

Den ideelle kandidaten til denne rollen vil ha tidligere erfaring i SaaS kundesuksess, konto eller teknisk styring. Du bør være begeistret for å kjøre og spore engasjement, ha en lidenskap for kundetilfredshet og en generell kunnskap om sky, web og mobil programvare.

For å søke om denne stillingen eller for å finne ut mer info, sjekk ut den opprinnelige oppføringen her.

3. Teknisk forfatter

Som teknisk forfatter vil du være opptatt av å forske og skrive om de nyeste teknologiene i bransjen. Du vil skrive en rekke ting, inkludert blogginnlegg, brukerdokumentasjon, opplæringsprogrammer, destinasjonssider og e-bøker. Du vil også korrekturlese og redigere andre skriftstykker for å få klarhet og vil veilede ikke-forfattere for å hjelpe dem med å forbedre sine skriveferdigheter.

For å lykkes i denne stillingen bør du ha erfaring med programvareutvikling, bevist erfaring med å skrive blogginnlegg og dokumentasjon og en sterk evne til å oversette teknisk informasjon til lesbart innhold. Du bør også kunne jobbe effektivt både uavhengig og i et globalt lagmiljø.

For å søke om denne stillingen eller for å finne ut mer info, sjekk ut den opprinnelige oppføringen her.

Husk, de tre jobbene er bare et utvalg - du kan finne resten av de åpne posisjonene her.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar