Liv

Disse 42 kostnadseffektive høyskolene godtar fortsatt høst 2016-applikasjoner

Disse 42 kostnadseffektive høyskolene godtar fortsatt høst 2016-applikasjoner

For de fleste videregående seniorer er 1 mai en viktig milepæl: Det er fristen for studenter å forplikte seg til en høyskole.

Men mer enn 300 høyskoler har fortsatt sine dører åpnet for studenter som håper å starte i høst - og et godt antall av dem er kostnadseffektive nok til å rangere på Kiplinger's Best Value Colleges list for 2016.

Så om du ikke kom inn i ditt første- eller tredje valg, eller den økonomiske hjelpepakken du ble tilbudt, er urealistisk, har du fortsatt mulighet til å velge en høyskole for september.

Disse verdiskollegene godtar fortsatt søknader

Mens de fleste av disse skolene fortsatt vil vurdere søkere om økonomisk hjelp, kan du kanskje ikke få så konkurransedyktig av en pakke som du ville ha hvis du hadde brukt tidligere. Siden mange søkere allerede har akseptert tilbud, er det mindre penger i kupongene å gå rundt.

Når det er sagt, det er en sølvfôr: Disse er verdiskollegier - så den samlede prislappen skal være relativt rimelig.

Og noen få bemerkelsesverdige høyskoler gjør listen. For eksempel kan du fortsatt søke på DePauw University, Loyola Maryland og Universitetene i Arizona, Oregon og San Diego. Overføringsstudenter har fortsatt et skudd på Syracuse, Simmons eller University of Florida.

Sjekk ut hele listen over 42 høgskoler på Kiplinger.

... Men søk snart!

Selv om disse skolene har en utvidet søknadsperiode, du vil kanskje handle ganske raskt. Hvis skolen mottar programmer på en rullende basis, er du mer sannsynlig å komme inn - og få mer finansiering - tidligere enn senere.

Som med de fleste ting, går regjeringen sakte: Den føderale fristen for FAFSA er ikke før neste juni.

Verste kommer til verste? Du kan alltid vurdere et gapår ... eller hoppe over college helt og holdent.

Din sving: Hvor skal du studere i høst?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes kreative skriving har blitt omtalt i "DMQ Review," "Sweet: A Literary Confection" og andre steder.

Skrive Inn Din Kommentar