Penger

Er du den neste ulven av Wall Street? Slik begynner du å investere med bare $ 1

Er du den neste ulven av Wall Street? Slik begynner du å investere med bare $ 1

Investering er skremmende, ikke sant?

Hvis du er noe som meg, kan du gjøre unnskyldninger som "Jeg har ikke nok penger" eller "Aksjemarkedet er ikke trygt" - og ikke gjør noe.

Så pengene dine sitter i en sparekonto - og rotter. Ikke engang tjene nok interesse for å holde tritt med inflasjonen.

Høres kjent ut?

Det var slik jeg jobbet med pengene mine, bare håp om at noen investeringsfee ville komme og vise meg de magiske måtene på aksjer og indekserer midler og sammensatte renter.

Men bare inntil nylig. Jeg har nettopp begynt å bruke en app som lar meg investere i aksjemarkedet med bare $ 1 per dag.

Enda bedre, det krever ikke at jeg får min mester i økonomi for å forstå vilkårene, eller gi opp min førstefødte til å betale gebyrene.

Slik fungerer det ...

Hvordan begynte jeg å investere med bare $ 1 per dag

Så hvordan startet jeg endelig min investeringsreise? Med en app kalt Clink.

For å komme i gang må du laste ned appen, opprette en profil og koble til din brukerkonto.

Og akkurat nå tilbyr Clink en bonus på $ 5 til nye brukere.

Du bør alltid være forsiktig når du gir ut økonomiske data, men jeg stoler på Clink fordi den ikke lagrer bankinformasjonen din på serverne eller på telefonen din.

Dessuten bruker plattformen sikkerhets- og datakryptering på banknivå - og Securities Investor Protection Corporation (SIPC) forsikrer kontoen din for inntil $ 500.000.

Når du er ferdig med å registrere, er det på tide å bestemme hvordan og hvor mye du vil investere.

Det minste beløpet du kan investere er $ 1 per dag, som Clink automatisk trekker seg fra kontokontoen din. Du kan også velge å investere større beløp på daglig, ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig basis.

Eller du kan koble ditt kredittkort, og få Clink investere en prosentandel av det du bruker.

Så for eksempel, hver gang du bruker kredittkortet ditt, kan appen investere tilsvarende 5% av totalen. Tilbring $ 25 på middag, og Clink overfører $ 1,25 fra kontoen din til investeringskonto.

Jeg liker denne funksjonen fordi det betyr at du investerer i din fremtid - enten du spiser penger på ting du liker eller bare betaler regninger.

Men min favorittdel? Clink's gebyr er bare $ 1 / month (min sparekonto koster mer enn det!).

Hvor investerer Clink pengene dine?

Så hvor går pengene dine faktisk?

Hold meg her, fordi jeg skal bruke noen investeringsord. Ikke vær redd, skjønt; Jeg holder hånden hele veien.

Clink lar deg investere uten å late som om du er ulv av Wall Street. Basert på hvor aggressiv eller forsiktig du vil være, sprer den automatisk dine investeringer over en portefølje av seks forskjellige Exchange Traded Funds (ETFer).

Midlene selges på børsen og innehar eiendeler som aksjer, råvarer og obligasjoner.

Clink sier ETFs er smarte på grunn av deres "lave kostnader, skatteeffektivitet og lagerlignende funksjoner."

Etter å ha gjort noen Googling ser det ut til at Clink er på punkt her: Kilder som Forbes, Kiplinger og US News & World Report alle sier ETFs er ideelle for nye investorer.

Når du bestemmer deg for at du er klar til å ta ut pengene dine, kan du gjøre det når som helst. Det tar omtrent fem virkedager for pengene å gå tilbake til kontoen din.

Som for meg? Jeg skal la pengene mine sitte, vokse og sitte litt mer.

Tross alt, det er det som forhåpentligvis, en gang i dag, krysser fingrene, fører til en velstående - eller i hvert fall mindre brutt-enn-nå-fremtid.

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar