Mat

Hele matvarer åpner en kjede av billigere butikker. Vil du handle der?

Hele matvarer åpner en kjede av billigere butikker. Vil du handle der?

Kjære vanlige folk: Hele mat har hørt dine snarky kommentarer og bite kallenavn. Dens følelser er skadet, og det vil vinne deg tilbake.

Neste uke åpner den økologiske matforhandleren en mindre butikk som spesialiserer seg på billigere, private merket dagligvarer.

Det kalles 365 av Whole Foods Market - du kan kanskje gjenkjenne navnet fra Whole Foods eksisterende etikett for rimelig økologisk mat.

Med den voksende ubiquity av organiske og naturlige matvarer i konvensjonelle butikker, har den banebrytende kjøpmannen sett fallende salg i tre rette kvartaler, rapporterer Bloomberg. De nye butikkene er et forsøk på å woo shoppere som har lært å avvise Whole Foods som overpriset og overvurdert.

"Vi vil at det skal appellere til et bredere publikum," fortalte Jeff Turnas, selskapets veteran som kjører 365, Bloomberg. "Denne modellen tillater oss å konkurrere med alle i markedet."

De Første butikk åpnes i L.A.s Silver Lake-nabolag 25. mai.

Selskapet har også signert 19 leieavtaler for nye butikker rundt om i landet, inkludert nær Portland, Seattle, Houston og Cincinnati. Forvente å se sine dører åpne de neste månedene.

Hvis du ikke ser en 365 lokaliseringsåpning i ditt område, kan du prøve disse 23 pengespesifikke hemmelighetene for å spare penger på din lokale Whole Foods.

Eller prøv disse 22 måtene å spare penger på dagligvarer og likevel spise godt - uansett hvor du handler.

Vil du handle på en billigere hele maten?

Ikke overraskende, mener kritikere at Whole Foods tar tak i straws.

Mange kunder har allerede funnet ut hvordan man kan omgå det dyre merkevaren og spise sunt på et budsjett. Selskapet forventer 365 å appellere til yngre kunder, som tilsynelatende fortsatt gjør opp sitt sinn om hvor de skal handle.

Men kan hele maten kaste elitismens sky, dets merke har akkumulert gjennom årene?

"Vi er alle foodies, og 365 handler om mat," sa Turnas. "Ja, det er vårt verdiformat, og vi skal konkurrere på pris. Men vi skal konkurrere mens vi holder hele maten kvalitet. "

Kan de gjøre begge deler?

Din sving: Vil du handle på en billigere Whole Foods-butikk?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar