Penger

Denne kvinnen viste seg selv i et Million Dollar Online Fitness Empire

Denne kvinnen viste seg selv i et Million Dollar Online Fitness Empire

Da Zoe Rodriguez var junior på college, formidlet moren sin på sin første leilighet. Rodriguez jobbet deltid i detaljhandel, og hennes mor sa at hun ville hjelpe til med å betale husleien for å hjelpe henne.

Men Rodriguez jobbet også med en ide: Et brukervennlig treningsprogram for kvinner som ønsket å bygge muskler uten å tilbringe hele dagen på et dyrt treningsstudio.

Deretter lanserte hun den, ved hjelp av sosialmedias kraft til å snu fans til kunder.

"Noen måneder senere fortalte jeg henne hvor mye penger jeg hadde på bankkontoen min," husker Rodriguez. "Hun fortalte meg at jeg lå og lot meg vise henne. Jeg hadde en stor mengde penger. "

Rodriguez hadde brakt inn så mye inntekter fra å selge treningsbøker til at moren hennes snakket med en finansiell rådgiver for å finne ut hvordan hun skulle håndtere kontanter i tilfelle hennes inntjening var en midlertidig fluke.

Bare noen få år senere tilbyr Rodriguez nettbutikk 14 treningsprogrammer, privat og gruppesamarbeid, treningsutfordringer og merkede varer.

Men når vi besøker treningsstudioet hennes, er ZBody Strength & Fitness i Jupiter, Florida, nesten tomt.

Rodriguez, nå 25, ser ikke bekymret i det hele tatt. Det er en del av hennes plan.

Hvordan en langrennsløper ble berømt for sin Butt

Rodriguez var en lengre langdistanse løper ved Florida Atlantic University da hun oppdaget vektløfting gjennom hennes øvelsesvitenskapelige hovedrolle. Hun begynte å legge inn bilder av hennes fremgang på Instagram, sakte legge muskler til hennes magre figur.

Hennes bytte gjorde ikke vondt.

"Jeg antar at det er normalt å legge inn rumpa på Instagram nå," smiler hun og husker uhøflige kommentarer hun pleide å få på nettet, og hevdet at hun bare sendte inn fremdriftsfotografier for oppmerksomhet. Men kvinner som ønsket å tone seg inn i en større bytte begynte å spørre henne hvordan hun gjorde det.

Rodriguez var fortsatt student da hun utgav sitt første online treningsprogram, fokusert på å bygge sterke gluteal muskler, i 2013. Etter hvert som hennes Instagram etterfulgte, fulgte sterkt salg.

Nå selger hun ebook guider til vekt trening som retter seg mot bak, ben, armer og mage, så vel som den berømte opptreden.

Men det har vært en lang vei å forfine sine programmer og deres merkevarebygging. "Mine så forferdelig," husker hun sin første eBok, og innrømmer at hun lagret diagrammer fra elektroniske kilder for å illustrere hennes første eBok. "Folk ville kalle meg som," Du vet det er ulovlig, ikke sant? "Jeg ante ikke. Jeg var så flau for meg selv da da. "

Hun lærte å formatere bedre e-bøker og lærte seg Final Cut Pro for å redigere videoopplæringer. Hele tiden er hun fokusert på veksten av sin virksomhet, men samtidig er hun forpliktet til å holde sine produkter rimelig.

"Det er så mange overpriced ebooks," sier hun. Gjennomsnittlig $ 20 per tittel, gir hver en treningsplan med anbefalte rutiner. Men i stedet for bare å vise diagrammer av hvordan du skal se ut som du jobber med kroppen din, vil Rodriguez 'bøker inneholde lenker til private YouTube-videoopplæringsprogrammer. Rodriguez selv er din guide gjennom how-tos, og gir hyppige påminnelser for å korrigere vanlige formproblemer.

Hennes online salg kan svinge hvor som helst mellom $ 20.000 og $ 90.000 per måned. Mer enn 100 000 eksemplarer av guiderne flyter rundt i det digitale universet, som brukes av kunder som strekker seg fra kvinner som prøver å hoppe tilbake i form etter graviditet til de som rett og slett ønsker å få passe i privatlivet til sine egne hjem.

"Fitness i disse dager er så overpriced," sier Rodriguez. "Mange som kjøper programmene, er moms. Jeg føler ikke bare et behov for å overprise dem. "

Hun er spesielt populær i New York City, Los Angeles og Chicago, hvor treningsmedlemskap og gruppetrening pleier å være dyrere.

Selv om hun kan sitere sitt beste inntektsår uten å blinke - en god $ 1,5 millioner - Rodriguez er fortsatt myk og talt. Hun kjøpte sitt første hus i fjor, en ryddig ranch med god plass til hundene hennes, Lucy og Rocky, å spille.

Den økonomiske rådgiveren hennes mamma tvunget henne til å se? Rodriguez var i stand til å sette mye av hennes opprinnelige inntekter til besparelser, og senere inn i investeringer. Hun innrømmer at hun ikke er en stor spender, så Rodriguez legger penger tilbake i sin virksomhet for å vokse det som sosialmedias landskapet endres.

ZBody Versus Gym

I fjor åpnet Rodriguez et treningsstudio i en stille kontorpark i Jupiter. Mens "prøve-murstein-og-mørtel" er en ekstra inntektsstrøm, tjener den et annet viktig formål for sin virksomhet: det er et sted å skape innhold.

Rodriguez kan tape opplæringsøvelser for hennes e-bøker og sosiale medier-kontoer hjemme, eller ved å leie tid på en andres treningsstudio. Men hos ZBody Strength & Fitness har hun rikelig med åpen plass - og helt nytt utstyr - å jobbe med.

En liten gruppe personlige trener leier plassen til å trene sine kunder, og Rodriguez - selv en ISSA-sertifisert personlig trener, selv om hun ikke tar klienter akkurat nå - har vurdert å tilby medlemskap til å trene klienter, slik at de kan besøke treningsøkter mellom øktene.

Men hun vet at fortjenestemarginen for et fysisk treningsstudio er mye lavere enn 60-70% hun forsøker å opprettholde for sine digitale produkter.

"Hvis jeg ikke elsker det, vil jeg ikke fortsette," sier hun om treningsområdet, som hun har leid i to år. "Jeg elsker å være her, men det er ikke verdens ende."

Hun vet at hvis hun noen gang ønsker å flytte til et nytt sted, kan hun ta forretningen med henne.

Tilbringe penger for å tjene penger

Du kan se på Rodriguez på treningsstudioet hennes eller jobbe med programmer, men hun har også ansatt folk for å støtte henne bak kulissene.

"Jeg pleide å manuelt sende ut hver treningsøkt noen ville kjøpe," sier hun. Deretter implementerte hun et system for å gjøre sendingskjøp enklere. I to år har hun outsourcet kundeservice til noen som setter i om lag 10 timer i uken med å svare på e-post.

Betale noen andre til å være tålmodige frigjør Rodriguez for å fokusere på andre aspekter av virksomheten i stedet for gjentatte ganger beroligende kunder at de ikke vil motta en trenings DVD i posten. "Hvem lager selv DVDer lenger?" Ler hun og rister på hodet.

Rodriguez jobber også med en PR-og samarbeidssjef som også hjelper henne med å planlegge hendelser.

Markedsføring har vært utfordrende for ZBody siden Instagram begynte å rive opp sin kronologiske tidslinje. "Jeg slo Instagram før den ble stor," sier hun. "Nå er det så mange online trenere. Det er mye vanskeligere nå å overbevise folk om at de skal velge deg som trener. "

Rodriguezs levetid på plattformer som Instagram hjelper til med å drive hjem til potensielle fans at hun er en pålitelig kilde for treningsveiledning. Men det er vanskeligere enn før å bli en bedrift på plattformen. "Du må nesten lure folk til å se på innleggene dine," sier hun om Instagrams nye algoritmer. "Det er ikke gratis reklame lenger."

Hun har også slitt seg gjennom årene for å finne det rette markedsføringsfirmaet for hennes merkevare, inkludert en $ 16 000 nedsunket pris på et firma som ikke klarte hennes kontoer i hennes beste interesse. "Jeg mistet litt penger, men jeg er ikke ute på gata," sier hun. "Jeg var ung, så det er tid til å hente pengene tilbake."

Fordi hun kommer av så rolig og myk-talte - og på grunn av hennes lille ramme - tror folk ofte Rodriguez er yngre enn hennes 25 år. "Det er vanskelig å være selvsikker i noen tilfeller," sier hun.

I mellomtiden fortsetter hun å lete etter måter å vokse på. Med et nytt markedsføringsfirma på dekk for å hjelpe henne å finne ut av Instagrams veiviser, må hun fokusere på å skape innhold til YouTube - som hun vet kan oversette til salg.

Hun er opp til ca 30.000 YouTube-abonnenter, men hun ønsker å øke dette nummeret opp til 100.000. Hver ny video - hun utgives en tre ganger hver uke - topper i rundt 200 nye abonnenter. Hun tjener ca $ 200 per måned ved å tjene penger på opplastingene hennes.

Selv om hun ser statistikken på sine sosiale medier-plattformer, kan noen ganger Rodriguez glemme virkningen av sitt arbeid med å gjøre treningen tilgjengelig og rimelig.

"Jeg får så mange kommentarer som," Du hjalp meg, du inspirerer meg til å trene. "Jeg tror ikke jeg skjønner hvor mange personer som har blitt påvirket av innholdet mitt, siden det er alt på nettet, sier hun. "De er ikke alle foran meg som forteller meg det."

Men hvis hun holder henne med murstein og morter, vil hun få nye ansikter med hvem som skal dele kondisjoner. I mellomtiden vil hun være online.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar