Anmeldelse

Jackson Hewitt Skatt Software Review - Solid Interface, konkurransedyktige priser

Jackson Hewitt Skatt Software Review - Solid Interface, konkurransedyktige priser

Jackson Hewitt er et Brick and Mortar Tax Preparation kontor som har tatt sine tjenester på nettet. Resultatene er imponerende. Jackson Hewitt tilbyr utmerket verdi for frilansere, og tidlige eiendomsinvestorer.

Her er det du trenger å vite om programvaren.

Jackson Hewitt Tax Prep Process

Når du starter skatteprosessen, har du muligheten til å importere skattene dine fra i fjor, selv om du arkivert med en konkurrent. En best praksis når du arkiverer skatter, er å sammenligne med året før. Dette kan hjelpe deg med å eliminere feil. Jeg elsket at Jackson Hewitt aksepterte skatteimport fra alle de store konkurrentene.

Importere disse dataene kutter også ned på den tiden du bruker på personlig informasjon.

Jackson Hewitt tillater brukere å veilede seg gjennom skatteprosessen eller å bruke en intervjuprosess. Intervju spørsmålene var direkte. Men du kan få flere detaljer hvis du svinger over spørsmålstegn på skjermen. Disse små hover-skjermene virker som en liten detalj, men ikke nok programvarepakker legger dem inn. For begynnelsen av skattefiler kan de være en enorm hjelp.

Hvis du velger å veilede deg, ser du skjermbilder som den nedenfor.

Hver startknapp fører til en rekke skjemaer som lar deg legge inn dine personlige opplysninger. Jackson Hewitt lar deg importere W-2-skjemaet ditt, men all annen informasjon må skrives manuelt. Det ene unntaket? Jackson Hewitt vil trekke de akkumulerte avskrivningene fra forrige års selvangivelse.

Mens Jackson Hewitt ikke er et godt alternativ for folk med eiendomsmarker, likte jeg eiendomsmeglerne. Hvis du leier ut huset ditt på AirBnB, eller du har bare 1-2 eiendommer, er Jackson Hewitt et flott alternativ for å vurdere.

Hvis du noen gang blir forvirret, har programvaren massevis av hoverdefinisjoner som inkluderer bare det riktige detaljnivået.

Når du har fullført arkivering, serverer programvaren noen advarsler. Mine advarsler inkluderte ting som, "Din liste C inneholder ikke informasjon om en bil eller en liten lastebil."

Hva hvis jeg blir forvirret?

Jeg nevnte allerede det store antallet svingerdefinisjoner. Disse imponerte meg fordi de tilbød detaljer uten at jeg måtte navigere bort fra skatteprosessen. De gjør det også enkelt å avgjøre hva du skal gjøre. Jeg anbefaler å bruke tung bruk av disse hvis du blir forvirret.

Jackson Hewitt tilbyr også en ordliste for artikler og artikler om noe mer forvirrende skatteartikler. Disse er artikler er på nivå med andre high end skatt programvare.

Hvis du fortsatt er forvirret, tilbyr Jackson Hewitt live chat support for teknisk assistanse. Bare Premium filers har tilgang til telefonstøtte.

Jackson Hewitt vil ikke gi deg gratis skatterådgivning (l ike H & R Block), men de gjør det enkelt å integrere den elektroniske programvaren med lokale kontorer. Dette betyr at du kan betale en profesjonell for å gi deg råd hvis du trenger det.

Jackson Hewitt Skatteprogrammer og priser

Jackson Hewitt tilbyr fire prisplaner. Basert på noen nylige prishandlinger, virker det som om Jackson Hewitt har som mål å holde seg konkurransedyktig med H & R Block. Men å klemme en grunnplan mellom Free og Deluxe betyr at denne programvaren gir en bedre pris til verdiforhold for noen frilansere.

Alle planene (inkludert gratisplanen) kommer med ubegrenset teknisk støtte via live chat. Bare Premium-brukere kan få telefonstøtte. Ingen av planene kommer med revisjonshjelp.

Gratis

grunn~~POS=TRUNC

Deluxe

Premium

Pris

$ 0 Federal + $ 0 State

$ 19.95 Federal + $ 36.95 Stat

$ 34,95 Federal + $ 36,95 State

$ 54,95 Federal + $ 36,95 State

Beste for

1040ez

Frilansere og nygifte

Artikler, Stock Market Investors

Komplekse filers, eiendomsinvesteringer, selvstendig næringsdrivende

Kom i gang med Jackson Hewitt

Endelig dom

Å legge til grunnplanen gjør Jackson Hewitt overbevisende for noen frilansere. Hvis du kvalifiserer for å motta opptjent inntektsskatt, kan grunnplanen være overbevisende. Imidlertid tilbyr TaxAct og TaxSlayer billigere alternativer med gode grensesnitt.

Premium-planen kan være overbevisende for noen eiendomsinvestorer. Det har ikke importfunksjoner som TurboTax og H & R Block, men eiendomsinvestorer på tidlig stadium trenger ikke disse.

Jackson Hewitt tilbyr et solid produkt. Hvis du er i en av gruppene ovenfor, kan du begynne å bruke den gratis for å se om du liker det.

Jackson Hewitt Review
  • Priser - 60
  • Brukervennlighet - 80
  • Kundeservice - 60
  • Arkiveringsalternativer - 90
73

Sammendrag

Her er vår Jackson Hewitt Tax Software gjennomgang, hvor vi fant de tilbyr et solid grensesnitt til konkurransedyktige priser.

Skrive Inn Din Kommentar