Penger

4 enkle måter å tjene penger mens du sitter fast i Student Pick-Up Line

4 enkle måter å tjene penger mens du sitter fast i Student Pick-Up Line

Hvis du har barn i skolen, vet du det. Du frykter det. Du har mareritt om det.

Det er billinjen hvor du sitter og venter på at barna skal komme ut av skolen.

Har den personen bare kuttet i kø? Nei, ikke gå ut av bilen for å snakke med læreren! Trekk fremover allerede!

Det er et tortuous system når det fungerer riktig og en fullstendig katastrofe når folk ikke overholder reglene.

Ikke bekymre deg, du er ikke alene.

Du vet ikke savageri før du har vært i skoleoppsamlingslinjen

- Jacqueline (@_FatJacq) 4. desember 2017

Sitter i skoleavlesningslesning. Jeg ser på klokken, tanke tiden går gjennom. Jeg forteller meg selv å slutte å se på klokken. Så jeg begynner å lese igjen, og tenker jeg kan passere mye tid. Se igjen på klokka, det har vært tre minutter! ugh

- TryingNotToJudge (@amafera) 4. desember 2017

Glacial tempoet i tiden som beveger seg mens du venter på å se de skinnende ansiktene i tadpoles kan forårsake kaos på tankene dine. Nyt frustrasjonene dine og sørg for at tiden går litt mer behagelig ved å finne noe å gjøre.

Hei, hvorfor ikke tjene litt ekstra penger mens du venter? Du har en mobiltelefon uansett, ikke sant?

I stedet for å spille en av de tankeløse spillene, sett telefonen til god bruk ved å lagre og spare litt penger som minuttene krysser av.

Hvordan tjene penger på telefonen mens du venter på barna dine

Første ting er først. Hold sikkerheten og sikkerheten til deg som er topp prioritet. Bruk bare telefonen din hvis bilen er fullstendig stoppet og ikke går overalt snart.

Slå opp ofte for å unngå å være den personen som holder opp linjen og skaper en kjedereaksjon av foreldrenes raseri bak deg. Hvis linjen beveger seg, kan telefonen vente.

Men hvis du har tid til å drepe, kan disse fire tipsene hjelpe deg med å holde litt mer mynt i banken.

1. Se på TV på telefonen

Du liker å se videoer på telefonen din, ikke sant? Hvem gjør det ikke? Selvfølgelig liker alle de nyeste samlingen av kattevideoer. Eller kanskje du er typen som liker å se "Epic Fails" slik at du kan se andre som lider verre enn deg.

Ikke ødelegge karmaen din. Gjør dette i stedet.

Folk over på InboxDollars vil faktisk betale deg for å se på TV på nettet!

Nettstedet er vert for massevis av ting å se på, inkludert matlaging, underholdning, nyheter og helseutstillinger.

Showene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser en av annonsene, vil InboxDollars kreditere kontoen din med litt penger.

Du får en gratis $ 5 bare for registrere seg.

2. Prøv lykken

Det er ingen bedre penger enn gratis penger! Hvis du vil ha en morsom, enkel måte å drepe tid på mens du venter på at dine små monstre viser sine ansikter på slutten av skoledagen, kan du prøve Lucktastic.

Det er en gratis app som tilbyr et utvalg av digitale skrapelodd hver dag. Lucktastic sier at du kan vinne alt fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Kan du tenke deg å vinne den slags penger mens du venter på linje bak den ubehagelige foreldre fra den ritzy delen av byen? Ja, ta det, fru Thomas med den lurte minivanen!

3. Gjør deg klar for dagligvarebutikk

Hva skal barna si når de kommer i bilen? "Vi er sultne!"

Flott. Middag skjer ikke uten en tur til matbutikken.

Du vet nok alt om Ibotta. Det er samarbeidet med mer enn 50 forhandlere, inkludert, trolig, din favorittbutikk. Hvorfor ikke ta denne gangen for å gjøre deg klar for dagligvarehandel?

Ved å sjekke Ibotta, vet du bare hvilke produkter som har tilbakebetalingstilbud, og du kan planlegge din ukes shoppingtur for å maksimere tilbakebetaling.

Her er hva du må gjøre:

Last ned appen her, og registrer deg.

Velg favorittbutikker, og les gjennom tilbakebetalingstilbud.

Legg til tilbudene i stash. (Du kan gjøre dette før eller etter at du sjekker ut.)

Når du har kvitteringen din, innløs dine tilbakebetale tilbud ved å ta et bilde av kvitteringen din (og noen ganger skanner noen strekkoder).

Ferdig! Tilbakebetaling direkte inn i din Ibotta-konto. Når du har nådd $ 20 i inntekt, kan du betale ut. I tillegg, etter din første rabatt, vil du fange en $ 10 velkomstbonus.

4. Tjene penger kjører for andre foreldre

Kanskje du kan bli veldig ambisiøs.

I 2013 satte tre mødre i gang med den samme skolens pick-up-linje, hodene sammen og kom opp med en strålende ide. De plukket allerede barna sine, hvorfor ikke plukke opp andres barn for litt ekstra penger?

Ville du ikke betale for å ikke sitte der? Disse damene opprettet HopSkipDrive.

HopSkipDrive er en online tur-service plattform som hjelper foreldre planlegger rides for sine barn i alderen 6 og eldre. Akkurat nå er det tilgjengelig i Los Angeles, Orange County og San Francisco Bay Area (med planer om å utvide!).

For å velge potensielle CareDrivers, har HopSkipDrive en 15-punkts sertifiseringsprosess for fullstendig dyrefarer. Du må være minst 23, ha mer enn fem års barneomsorgserfaring, passere en kriminalregistreringskontroll, passere en bilinspeksjon og ess et personlig intervju med HopSkipDrive-teamet.

Sikkerhetsforanstaltninger fortsetter.

Når en tur er forespurt, mottar foreldre et bilde av deres tilordnede CareDriver, som foreldrene da vil vise til barnet deres. Det er også et personlig kodeord som CareDrivers må bruke for å bekrefte med barna ved henting.

Da kan foreldre - samt folkene på HopSkipDrive - overvåke stasjonen i sanntid gjennom appen.

Strålende, nei?

Du er allerede i kø, og det kommer ikke til å bevege seg noe raskere. Ta et øyeblikk for å øke økonomien din i stedet for å bare sitte der og la den interne raseren synke.

Om noen få minutter vil dine fantastiske barn være med deg, og hvis du har laget litt penger, kan du hilse på dem med et smil.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar