Liv

Dekk hallen: 4 søte feriedekorasjoner du kan gjøre med barna dine

Dekk hallen: 4 søte feriedekorasjoner du kan gjøre med barna dine

'Det er sesongen for alle ting slugter.

Enten det er å lage hjemmelagde ornamenter eller baking søte godbiter til Santa, er ferien perfekt for å omfavne din kreative side.

Men hvem trenger å kjøpe pricy julegave når du kan lage din egen?

Hvis du har barn i livet ditt, så teller, nevøer og gudbarn også! - enda bedre: Denne tiden av året er så magisk for dem, så del i glede ved å lage et av disse barnevennlige håndverkene sammen.

Wintery Luminary

Denne stearinlysholderen gir et isete men elegant utseende og er så lett å lage, selv for de minste crafters.

Hva du trenger:

 • Glass krukke (en ren jelly jar eller baby mat krukke vil fungere fint)
 • Epsom salt (mitt lokale Dollar Tree hadde en 16 oz bag for $ 1)
 • Lim (jeg kjøpte en 2-ounce flaske Mod Podge på Dollar Tree for $ 1)
 • Votive eller te lys stearinlys (en annen flott Dollar Tree finne)

To blogginnlegg inspirerte meg til å lage denne håndverket. Addicted to Decorating legger ut det enkelt (som er ruten jeg tok), men hvis du vil legge til et snev av farge til luminary, sjekk dette innlegget fra Crafts by Amanda.

Sistnevnte innlegg anbefaler også å bruke en glanset tetningsmasse, men du kan hoppe over den delen - Bare ikke alle som berører det ferdige produktet, og det skal holde seg bra.

Crafts av Amanda advarer også epsom-saltet vil tørke ut i løpet av noen uker, forandre lysestakerens utseende. Så du vil kanskje gjøre disse nærmere julen hvis det er når du vil vise dem av.

Malte Pinecone Trees

Ungene vil ha en blast tilpasse disse miniatyr juletrærene du kan bruke til å grace bordet på din store ferie middag.

Hva du trenger:

 • Kongler
 • Grønn maling
 • Saltdeig (her er en enkel oppskrift fra Allrecipes - men hopp over bakingen!)

Bloggen smART-klassen har et fantastisk innlegg på å lage denne håndverket, så sjekk det ut.

Barna kan ta del i alle aspekter av denne aktiviteten, fra å plukke ut pinecones til å male dem til å dekorere minitrærne.

Instruksjonene fra smART Class sa at de skulle bruke Plaster of Paris for "snøen" å holde trærne i, men Jeg gikk med saltdeig fordi det ikke er noe enklere enn mel, salt og vann.

Deigen vil tørke ut og herde på egenhånd, så ignorere delen av oppskriften som sier å bake i en 325 F ovn.

La barna få tak i sin kreativitet for å dekorere trærne. I stedet for glitter og perler fra gamle halskjeder, som foreslått i smART-klasseposten, lagde jeg dekorasjoner ut av ekstra saltdeig - som jeg malte etter at de hadde tørket.

Jeg trakk også bomullsballer fra hverandre for å skape litt faux snø.

Santa krans

Bytt ut den tradisjonelle kransen for en versjon som favoriserer Old Saint Nick.

Hva du trenger:

 • Små vanlig krans (jeg plukket en opp fra Dollar Tree for $ 1)
 • Santa hat (en annen $ 1 finne fra Dollar Tree)
 • Hvitt papir eller tyll
 • Hvitt bånd

Selv om tots vil være begeistret for å se den daglige påminnelsen på inngangsdøren at Santa kommer snart, er dette håndverket mer egnet for eldre barn å lage.

Jeg tok inspirasjon fra Baby Rabies 'Santa Tulle kranse opplæring, men byttet ting opp litt.

Å være Penny Hoarder som jeg er, Jeg prøvde å bruke varer jeg hadde hjemme i stedet for å kjøpe nye håndverk forsyninger. Så byttet jeg ut tyllen for tissuepapir, ved hjelp av bånd for å knytte strimlene sammen.

Jeg hadde ikke en limpistol for å sikre Santa-hatten til toppen av kransen, men heldigvis hatten jeg brukte passer veldig snuggly på kransen min.

Jeg nixed også instruksjonene for å sy den hengende båndet på Santa hatten. I stedet kutter jeg to små spalter - omtrent to inches fra hverandre - på hattenes bakside, løp båndet gjennom hatten og rundt toppen av kransen og tett bundet de to ender av båndet sammen.

Reinsenter

Gjør Rudolph sentrum av oppmerksomhet på spisebordet eller mantelen.

Hva du trenger:

 • Cylinder vase (jeg hadde en hjemme, men Dollar Tree selger dem for $ 1)
 • Brunt pakkepapir eller en brun papirpose
 • Lim eller tape
 • Red jingle bell (Dollar Tree selger poser av dem for $ 1)
 • To små grener

For dette håndverket fikk jeg inspirasjon fra Everyday Dishes innlegg på å skape et rensemidstykke, men satt min egen spinn på ting.

Jeg hoppet over på å dekke rensdyret i LED-lys. (Å legge glitter til grenene dine er et billig sparkly alternativ.) Jeg har også gått videre med å bruke en floral skum murstein eller leire for å sikre grenene.

I stedet for å bruke kunstig snø inne i vasen bestemte jeg meg for å vikle utsiden av min vase i brunt pakkepapir, lim sammen kantene. Jeg brukte en tynn, foldet stripe av pakkepapir for å feste jingle-klokken på forsiden av vasken, i stedet for jute-ledningen som ble anbefalt i Everyday Dishes-innlegget.

Bruk en hard plastvase i stedet for glass hvis du er bekymret for at kiddos kan ødelegge den. Eller du kan pakke vasen selv, så oppdrag barna med å finne de beste "antler" grener og feste den røde nesen.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å skrive om foreldre og penger.

Skrive Inn Din Kommentar