Banker

Fall Savings Ideas for full tid studenter

Fall Savings Ideas for full tid studenter

Å gå på college kan være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Du vil få venner du ikke vil glemme, og du vil skape massevis av minner som vil vare i livet. Mens du har det gøy, får du også en utdannelse som vil hjelpe deg med å forberede deg på karrieren du vil ha glede av.

Men mens college kan være morsomt, kan det også være dyrt. De fleste studenter tar ut lån bare for å ha råd til høyskolen, og da blir de bombardert med en stor del av studielånets gjeld så snart de er uteksaminert.

Heldigvis finnes det måter å bekjempe den økonomiske byrden som kan henge over deg. Sjekk ut følgende høstbesparende ideer som heltidsstudenter kan bruke til å holde litt penger i lommen.

Ta online klasser

Publisering av servere er så fort at det store flertallet av våre høyere læringsinstitusjoner tillater elevene å ta klasser (eller tjene en hel grad) på nettet. Og vi snakker ikke om dine vanlige nettskoler som mange har sagt er en dårlig investering. Ivy League skoler, Stanford, Berkeley, MIT, alle har hele avdelingspedagogikk online nå. Flyttingen til MOOC er i full gang.

Dette er en fin måte å spare på bekostning av skolen. Å gå på skole online er mye billigere enn tradisjonelle høyskoler av ulike årsaker. Først må du ikke betale for rom og brett, noe som er en stor utgift når du går på college. I stedet kan du bo hos foreldrene dine uten leie, eller du kan leve på egen hånd for en billigere pris enn et 10'x10-rom.

Online kurs er også billigere fordi skolen ikke trenger å betale for noe annet enn en Internett-tilkobling og en kursinstruktør for å kjøre klassen. Fordi deres overhead er minimert, kan du tjene din grad for en billigere pris.

De fleste onlineprogrammene er også mer strømlinjeformede, noe som betyr at du kan oppgradere raskere enn du ville i en tradisjonell høyskole. Hvis du kan fullføre skolen om to eller tre år i stedet for fire eller fem, vil du ikke pådra deg så mye gjeld, og du vil også kunne begynne å betale noen lån raskere.

Begynn å investere

Hvis du trenger å ta ut lån, forstår du at du må betale dem tilbake, og å betale dem tilbake krever at du tjener penger. Selv om det kan være vanskelig for deg å jonglere i heltidskurser, så vel som en jobb som lønner seg anstendig nok til at du begynner å betale tilbake lånene, betyr det ikke nødvendigvis at du er uheldig. I stedet må du vurdere andre måter å tjene penger på, som inkluderer investering.

Lære å investere pengene dine er ikke så skummelt som det kan høres ut. Det er mange alternativer du har når det gjelder å investere. Noen er mer risikable enn andre, men noen vil tillate deg å tjene litt ekstra penger uten å gjøre eller risikere for mye. Du kan da bruke disse pengene for å hjelpe deg med å betale for college, noe som alltid er flott å ha i lommen.

Se etter stipendier og stipend

Studentlån kan være svært gunstige når det kommer til college, men stipend og stipend er så mye bedre fordi du ikke trenger å betale dem tilbake. Det er stipend der ute for omtrent alt, så vær sikker på å gjøre din forskning og søke så mange stipendier som mulig. Det er ingen grense for hvor mye stipend du kan ha, så jo mer jo bedre. Din valgskole kan tilby noen, men også se etter andre muligheter, for eksempel arbeidsstedet ditt (eller foreldrenes arbeidsplasser).

Nettsteder som CollegeScholarships.com er også svært gunstige, da de lister en rekke ulike stipendier for ulike studenter. Det er stipend for heltid, deltid, lavere og utdannet, så fortsett å lete.

Tilskudd er et annet godt alternativ. Disse er vanligvis rettet mot studenter, men du kan også finne noen for undergrad også. Noen selskaper er villige til å gi studenter stipend til høgskolen så lenge studenten er villig til å undersøke visse emner.

For eksempel kan en student som går på skolen for miljøteknikk få tilskudd fra EPA (eller en annen organisasjon) for å målrette sine studier på et bestemt miljørelatert tema. Dette er i utgangspunktet en måte for organisasjonen å få en student til å gjøre noe hardt arbeid uten å måtte betale dem lønn eller timelønn. I de fleste tilfeller vil dette tilskuddet bli brukt på studentenes avhandling, men andre stipendregler kan variere. Avhengig av studiet ditt, kan dette være et levedyktig alternativ for å hjelpe deg med å betale for skolen.

Å gå på skole er viktig, og du må sørge for at du ikke lar kostnadene for høyskole veie deg ned. Bruk disse tipsene for å hjelpe deg med å spare penger på skolen og få den utdanningen du fortjener.

Skrive Inn Din Kommentar