Penger

En lisens til trykte penger: 5 Innovative 3D Printing Business Opportunities

En lisens til trykte penger: 5 Innovative 3D Printing Business Opportunities


Når en toucan i Costa Rica ble angrepet av en gruppe tenåringer, mistet han den øverste delen av hans store, dristige nebb. Utover innsatsen for å holde fuglen, kalt Grecia, komfortabel og hjelpe hans sårheling, gjør redningsmenn mye mer - takket være 3D-utskriftsteknologi.

Når ordet av Grecias angrep gikk viralt på sosiale medier, gikk donasjoner ut i Rescate Animal Zoo Ave, redningsfasiliteten for dyreliv som omsorg for ham. Men flere bedrifter nådde også ut til rednings senteret og tilbyr sine tjenester for 3D-utskrift.

Nå jobber et designteam med planer for en trykt protese som gjør at fuglen kan spise på egen hånd. Selv om det ikke er noen garanti for at Grecia vil akseptere protesen, er disse fagfolkene opptatt av å prøve.

Gjør deg klar for den store virksomheten til 3D-utskrift

3D-utskrift er mer enn en fugls hjertevarmende redningshistorie - det blir også en stor bedrift. Salg av 3D-skrivere og -tjenester kunne nå 6 milliarder dollar verden rundt innen 2017, konsulentfirma Wohlers Associates fortalte Inc. Magazine i 2013.

Kostnadene for å komme inn i 3D-utskrift varierer sterkt. En kommersiell skriver for å arbeide med mekaniske deler eller proteser kan koste mellom $ 20.000 og $ 60.000, Inc.-rapporter. Personlige hobby- eller småprosjektprintere som Makerbot Replicator koster rundt $ 2000. Det er ikke en liten sum, men det kan være en håndterlig oppstartskostnad hvis du har en god forretningsidé.

Alt fra livreddende til livshacking, her er noen forretningsmuligheter som ikke eksisterte før fremtiden for 3D-utskrift. Vil du komme inn på denne forretningsutviklingen?

1. Tilpassede øredobber

Fed opp med de samme øredobber som fulgte med din iPhone? Tilsynelatende er du ikke den eneste. Normal tilbyr tilpassede, 3D-trykte ørepropper. På $ 199 er de ikke billige, men den nye teknologien tillater et prispunkt langt under andre hodetelefoner, som kan koste mer enn $ 1000.

Kjøpere fotograferer ørene deres med en smarttelefonapp, velger et fargevalg, og har hodetelefonene sendt så raskt som to dager fra bestillingstidspunktet. Ja, folk må sende bilder av begge ørene på grunn av forskjellene alle har mellom sine to lober, i henhold til Normal's FAQ. "Du kan bli overrasket over hvor forskjellige dine ører er," forklarer selskapet. "Ører er rare. Virkelig rart."

Så rart at de fleste høreapparater allerede er 3D-trykte. Prosessen med å skanne øret og lage molds for den endelige komplette enheten pleide å ta om en uke, rapporterte Kathryn Doyle for kvarts. 3D-utskrift har redusert prosessen til en enkelt dag.

2. Fetus Figurines

Noen selskaper tilbyr nå 3D-trykte foster som suvenirer til forventende mødre. WolfPrint, en 3D-utskriftsspesialist, er blitt ganske populær i Estland, der det fungerer med medisinske fasiliteter som tilbyr 3D-ultralyd for å generere dataene som kreves for å skrive ut figurer.

I USA tilbyr 3D Babies fire-tommers figurer for $ 250 og åtte-tommers figurer for $ 550. Begge kan genereres fra 3D ultralyd bilder eller fra nyfødte baby bilder.

3. DIY Makeup

Grace Choi lanserte Mink makeup skriveren i fjor. Det skriver ikke ut leppestiftbeholdere, men det gjør la brukerne plukke sine favorittfarger fra sine datamaskiner eller telefoner og skrive ut øyeskygge eller leppestift nyanser.

Skriveren er designet for unge sminkefiender, og mens det fortsatt er et innbydende verktøy, koster Mink mindre enn $ 200.

4. Kreative produkter

Shapeways åpnet sin 3D-utskrift i New York i 2012, men har siden 2008 tilbudt utskriftstjenester.

Markedsplassen forbinder kjøpere med designere av 3D-trykte objekter, og lar designere laste opp sine produkter til produksjon. Kjøpere kan gi tilbakemelding til designere, som kan gjøre justeringer og fortsette å selge sine varer gjennom nettstedet.

Hvilke typer varer er til salgs? Produktene spenner fra tech leker til smykker til hjemmebruk, men mest bemerkelsesverdige kan være et 2014-partnerskap med Hasbro til 3D-print My Little Pony fan art.

5. Uansett hva du kan forestille deg

Staples har begynt å tilby 3D-utskrift på flere steder, og UPS rullet ut tjenesten til 100 steder i høst. Mens prissetting er unnvikende, UPS forklarer at prosjekter er priset basert på kompleksitet, og anslår at utskrift av et iPhone-tilfelle ville koste rundt $ 60. Utskrift av et forbrukerprosjekt kan ta noen timer eller mer enn en dag.

Innredningen giganten Martha Stewart kommer inn på moroa også. Hennes firma jobbet med skriverprodusenten MakerBot for å tilby en rekke skriverfilamenter i eksklusive farger, sammen med et sett mønstre som du kan kjøpe fra MakerBot-siden for ca $ 2 hver. Men å skrive ut disse mønstrene for underkategorier eller votive holdere vil ikke være billig: en to-pund rulle filament i Robins eggblå vil koste deg $ 65.

Vil du ha et billigere alternativ? Washington DC Public Library tilbyr 3D gratis klasser om inn og ut av 3D-utskrift, da belaster lånere av grammet til å skrive ut sine 3D-kreasjoner. Biblioteket anslår at de fleste 3D-objekter trykket av brukere koster $ 1 til $ 5.

Hvis du har en ide for en bedrift basert på 3D-utskrift, kan en av disse alternativene hjelpe deg med å opprette en prototype og teste produktet.

Din sving: Kan du bygge en bedrift basert på 3D-utskrift?

Skrive Inn Din Kommentar