Forsikring

Skal du kjøpe livsforsikring gjennom din arbeidsgiver?

Skal du kjøpe livsforsikring gjennom din arbeidsgiver?

Hvis jobben din tilbyr en gruppelivsforsikringsplan, så er det fornuftig å bare ta en policy gjennom dem, ikke sant?

Det er lett.

Det er billig.

Men er det egentlig den riktige tingen å gjøre?

Her er mine tanker ......

Transkripsjon følger nedenfor ... ..

Hei, dette er Jeff Rose, goodfinancialcents.com med et annet godt økonomisk tips. Et vanlig spørsmål jeg får fra å jobbe enkeltpersoner er,

"Jeff, må jeg kjøpe livsforsikring utenfor arbeidsgiveren min, eller skal jeg bare bruke forsikringen som tilbys gjennom firmaet mitt?"

Det er et veldig godt spørsmål, for det er sannsynlig at det er veldig enkelt å registrere seg, det er veldig, veldig, veldig billig, og det tar ikke mye arbeid, selv om du har ulike typer livsforsikring gjennom arbeidsgiveren din. Det er en gruppeplan.

Gruppeplaner gir mening for eksisterende betingelser

Sannsynligvis hvis du har noen eksisterende forhold, registrerer du deg og du er god til å gå. Det er trukket ut av lønnssjekken din. Du tenker ikke to ganger om det. Et eksempel på dette er noen som har diabetes. Det vil mest sannsynlig være billigere å gå gjennom arbeidsgiveren, da livsforsikringssatser for diabetikere kan være kostbare, spesielt hvis det er et alvorlig tilfelle.

La meg gi deg noen få grunner til hvorfor du vil ønske å kjøpe livsforsikring gjennom en tredjepartsleverandør som en av våre beste livsforsikringsselskaper.

Nummer ett: Hva skjer hvis du forlater jobben din? Hva skjer hvis bedriften din går under eller hvis du må flytte eller en annen bedre mulighet kommer rundt. Nå må du håpe at din nye arbeidsgiver tilbyr livsforsikring.

Du må håpe de har en gruppeplan som du lett kan komme inn på, og du må håpe at det kommer til å bli rimelig. Hvis du ikke har de tilgjengelige alternativene, vil du derfor vurdere å ha livsforsikring gjennom en tredjepartsleverandør. På den måten hvis du endrer jobber, er du allerede låst inn. Du trenger ikke å bekymre deg for det. Hvis kostnaden er et problem, sannsynligvis hvis du gjør en tredjepartsleverandør, kommer det ikke til å være så mye dyrere å ha livsforsikring gjennom dem.

Hvor mye livsforsikring gjør jobben din tillat?

En annen ting å tenke på, mange arbeidsgivere tillater deg ikke å ha mye livsforsikring. Noen ganger er det kanskje to ganger din lønn, tre ganger lønnen din. Jeg har sett hver eneste variasjon, så det bare avhenger av din bedrift. Vanligvis ser jeg mange mennesker som har minimumsforsikring for livsforsikring, si $ 50.000 eller $ 100.000. Det er ikke noe nær det de faktisk trenger for familien sin. Siden vi hadde barn, har jeg alltid hatt minst en million dollar i løpetidstidsdekning. Du kan ikke få så mye gjennom en gruppeplan.

Det er en annen grunn til at du vil gå til en tredjepartsleverandør. Forhåpentligvis skal du ha en livsforsikringsspesialist, enten det er en agent eller økonomisk planlegger som kan tilby livsforsikring, og de kan sette seg ned med deg og virkelig prøve å finne ut hvor mye livsforsikring du virkelig trenger, og hvilken av de beste livsforsikringsselskapene passer best til deg.

Det er bare noen grunner til hvorfor jeg tror du må kjøpe livsforsikring, ikke gjennom din arbeidsgiver eller bedriftens plan, men gjennom en tredjepartsleverandør.

Skrive Inn Din Kommentar