Liv

Hva er en Penny Date? En perfekt billig romantisk Valentinsdag eventyr

Hva er en Penny Date? En perfekt billig romantisk Valentinsdag eventyr

Det er nesten Valentinsdag, noe som betyr at det er nesten på tide å blåse en hel lønnssjekk på et dusin langstamme roser, en seks fots høy nallebjørn og en sjelden, helt alderen flaske Champagne.

Og ikke glem å gjøre en reservasjon for den fancy restauranten som bare serverer en overpriced "smaksprøver meny" på den aktuelle natten!

Åh, og det ville ikke skade til våren for parets massasje, også, ikke sant?

Vent, nevnte noen en boks med sjokolade?

Vel, den gode nyheten er at du kan avstå fra de romantiske stearinlysene. På dette tidspunktet er din lommebok ubrukelig, og du kan bare sette brann på den og la den myke, varme gløden av brutthet vaske over deg og din date.

Romantikk, amiright?

Men det må ikke være slik.

En Valentinsdag Date Idea som bare koster en Penny

Faktisk, hvis du er i det for lang tid, kan økonomien være et ganske berøkt emne, og det siste du trenger er å legge til et pricy linjeelement til budsjettet denne måneden.

Heldigvis er det en måte å ta din kjære på en morsom og interessant dato - de som de nok ikke har vært på før - det vil ikke koste deg mer enn en penny.

(Som bare skjer så er vår favorittmynt!)

Penny Date Rules

Slik fungerer det:

Finn først en krone. Hvis du ikke har en krone hendig, er det bare et spørsmål om å kutte pute fra sofaen, sjekke koppholderen på bilen din eller snike en av barnets spargebyr mens de er på skolen.

Deretter ruller du en 30-sidig dør. Alternativt, ha datoen velg et nummer (uten å fortelle dem hva det er for) eller bruk en online tilfeldig tall generator. Dette tallet er antall svinger du vil ta i løpet av din dato.

Hopp i bilen eller, hvis du går, velg et hjørne for å starte på.

For å starte eventyret, ha din date vri penny. Hvis det lander hoder opp, sving til høyre. Hvis den lander haler opp, sving til venstre.

Begynn å gå eller kjøre i hvilken retning penny instruerer. Stopp og vend igjen hver gang du kommer til et stoppskilt, stopp lys eller kryss.

Fortsett å bla penny, sving til venstre eller høyre i hvert øyeblikk, til du har nådd nummeret du satte på begynnelsen av natten.

Når du kommer til det nummeret, stopp bilen (eller, dine ben).

Uansett hvor du er, det er der datoen din vil finne sted.

Hvis du ser opp til å finne en park med et nydelig, opplyst lysthus, bra for deg!

Hvis alt du ser for deg før du er bensinstasjon, er alt jeg kan si, jeg ønsker deg lykke til å kaste en romantisk snurr på den ene. Yikes.

Men det er helt en del av eventyret, ikke sant?

Nei, egentlig. Det morsomme av penny-datoen er i mysteriet, forvirringen og den rettferdige latterligheten i tiden din sammen. Det er en måte å gjøre noe annerledes på, noe som du ikke ville ha gjort ordentlig, og ha det gøy å gjøre det.

Uansett, det er sikkert å være en minneverdig dato, ikke sant?

Et par notater som hjelper deg med å opprette den perfekte Penny Date

For å holde kostnadene lave, pakk et piknikmål for å ta med deg. På den måten, hvor du ender opp, vil du ha middag klar til å gå. (Dette er spesielt viktig hvis du går på denne datoen Valentinsdag, fordi de fleste steder vil bli bestilt solid. Du vil ikke kunne tilfeldigvis dukke opp på en restaurant og forvente å få et bord.)

Du trenger ikke å være i et storbyområde for å få denne datoen til å fungere, men du vil justere antall svinger basert på din plassering. Tretti omdreininger tar ikke lang tid på bygater, men hvis du kjører lange bakveier, kan tretti omdreininger ta for alltid.

Selv om det er et stoppskilt eller trafikklys, må du ikke omdanne til parkeringsplass eller gate uten uttak. Bare gå videre til neste kryss og vri penny der.

Hold din eventyrlystne ånd åpen for opplevelsen. Sjansen er, du kommer til å ende opp et sted mindre enn romantisk (eller kanskje til og med ganske rar), men det er alt i det morsomme med en date natt igjen helt opp til sjanse.

Oftere enn ikke, en penny dato gir opp litt tull, mye latter og et par virkelig gode historier.

Dessuten, som et godt forhold, er en krone dato om reisen - ikke målet.

Ikke sant? (Nei, venstre.)

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder

Skrive Inn Din Kommentar