Penger

Gå til Karibia eller Mardi Gras gratis: Skriv inn disse reisekonkurransen verdt $ 51.795

Gå til Karibia eller Mardi Gras gratis: Skriv inn disse reisekonkurransen verdt $ 51.795

Trenger du litt strandtid? Ønsker du at du kan hodet et nytt sted, men økonomien bare ikke legger til?

Spare på ferie kan ta en stund - med mindre du vinner en av disse reisekonkurranseene og kommer til å hodet et sted spektakulært gratis! Bedrifter gir bortreiser til Jomfruøyene, New Orleans og Oregon, så vel som en fisketur og til og med en helt ny bil for å få deg hvor du vil.

Klar til å slå veien eller stranden i sommer? Her er noen flotte konkurranser å komme inn. Og ikke glem å sjekke ut vårt forrige innlegg på reisekonkurranser - de fleste er fortsatt åpne!

Nature's Way Caribbean Vacation Getaway

Hvordan høres syv dager på en strand til deg? Høres ganske spektakulært ut for meg.

The Caribbean Vacation Getaway, sponset av Nature's Way, tilbyr en sjanse til å tilbringe en uke avslappende i øya paradis. Grand Prize-vinneren av denne konkurransen mottar syv dager og seks netter på Marriott Franskmannens Reef og Morning Star Beach Resort. Du kommer til å ta med en gjest, og de to vil nyte et rom med utsikt over øya, et snorklingopplevelse, $ 1000 av utgifter og rundreise for en totalverdi på rundt $ 8000.

Skriv inn konkurransen en gang per dag mellom nå og da konkurransen slutter 31. juli. Du må være 18 år eller eldre. Du kan også tjene opptil to "bonusspill" i løpet av konkurransen ved å velge markedsføring e-post og svare på spørsmål. Selv om du ikke vinner premieprisen, kvalifiserer du deg for en rekke "instant win" -premier, inkludert $ 25 gavekort og kokosnøttolje.

Garmins fisk med en Pro Sweepstakes

Er du en fiskefanatiker? Ville en fisketur med slike fiskere Jason Christie, Bill Dance eller Scott Martin være en drøm som går i oppfyllelse? I så fall, skriv inn Garmins Fish With a Pro Sweepstakes mellom nå og 12. juli.

En heldig vinner vil få en fisketur for to med en av pro-fiskerne, inkludert flybillett og to netter på et hotell. Du vil også motta et Garmin-produkt for båten din, og et gavekort på $ 2000, for en total premieverdi på rundt $ 3.800.

Du kan skrive inn en gang om dagen, så sett inn en alarm for å sikre at du får inn så mange oppføringer som mulig.

Tasting Table Tillamook 2015 Sweepstakes

Tillamook gir bort et $ 5000 American Express-kort for å hjelpe deg med å ta en tur til Oregon og se Tillamook Factory og Dairy Farm. Prisen inkluderer $ 4.000 for reiseutgifter og $ 1000 for å nyte den lokale kulinariske kulturen i og rundt Portland, Oregon. At $ 1000 vil kjøpe deg mye mat og drikke!

Skriv inn en gang per person før konkurransen lukkes 3. juli. Dessverre er Rhode Island-innbyggere ikke kvalifisert for denne konkurransen, og alle deltakere må være 21 år eller eldre.

Audi Bethesda er 2015 Audi A3 Sedan Giveaway

Hvorfor la konkurransebestemmelser avgjøre hvor du går på ferien? Denne konkurransen vil ta deg hvor som helst du kan kjøre selv.

Audi Bethesda vil se ditt beste feriebilde som viser hvor du vil ta en Audi hvis du vinner den. Den som tjener flest stemmer for sitt feriebilde, kommer med hjemmet til storeprisen: en helt ny Audi A3-sedan verdt $ 30.000.

Hvis du er over 18 år, kan du legge inn ett originalt, ikke offentliggjort bilde per person mellom nå og 30. juni klokken 12 ET. Siden konkurransen er basert på stemmer, er det mest sanselig å komme inn så snart som mulig for å maksimere tiden du må spørre alle du kjenner til å stemme på deg.

Fandango er selv / mindre konkurranser

Å besøke New Orleans under Mardi Gras er en drøm som kommer i oppfyllelse for mange reisende. Skriv inn Fandango's Self / Less Sweepstakes for å vinne en tur for deg og en venn å reise til New Orleans under Mardi Gras 2016. Du kan til og med gå til settet der Selv / mindre ble filmet og sjekke det ut for deg selv.

Hvis du vinner, får du en $ 4,995 sjekk som vil dekke flybillett, overnatting og flyplass-hotelltransport, blant annet utgifter. For å være kvalifisert må du være 18 år eller eldre og Tast inn ved 10:00 PT den 26. juni.

Din tur: Er det noen andre flotte reisekonkurranser vi har savnet? Vi vil gjerne høre om dem!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar