Tilbud

Disse 8 klassegripsoppgjørene er enklere å fange enn en leprechaun

Disse 8 klassegripsoppgjørene er enklere å fange enn en leprechaun

Du trenger ikke de irske flaks for å få din rettferdige andel av denne måneds klassesettingsoppgjør. Legg litt grønn i lommen hvis du har betalt for lekkende vinduer, fauxrabatter på klær eller jukeboksanger som aldri spilte.

Selv om du ikke oppdager en pott av gull i enden av regnbue, kan du finne noen få dollar tilbake på kobber-laced klær som ikke magisk helbrede dine plager som lovet.

Se, denne måneden er uthevet class-action bosetninger:

Chrysler Clutch Device

Eiere av bestemte 2006 til 2007 Chrysler-kjøretøy utstyrt med manuelle girkasser som inkluderer en angivelig defekt Stoneridge-koblingssikkerhetsgrensesnittsenhet, kan kvalifisere for en gratis erstatningsdel.

Klassemedlemmer er de som eier et kvalifiserende Chrysler-kjøretøy som bruker et Stoneridge CSID bygget mellom 24. februar 2005 og 1. januar 2007.

CSID er ment å holde motoren påbegynt med mindre koblingen er koblet fra. De påstått defekte CSIDene har en returfjær som kan mislykkes på grunn av metallmasse, slik at motoren kan begynne med koblingen forkoblet, noe som kan føre til at kjøretøyet krysser fremover.

Stoneridge nekter sin CSID er defekt, men har avtalt å gi kvalifiserte klassemedlemmer en gratis erstatning CSID. Delen er verdsatt til $ 80. Oppgjøret er for selve delen - installasjonen er ikke inkludert.

Fristen for å sende inn et krav er 5. oktober 2018.

Tommie Copper Athletic Clothing

Tommie Copper har inngått avtale om en $ 700.000 klassesaksjonsavgjørelse angående påstand om at selskapets kobberinfiserte klær ikke lindrer smerter fra leddgikt eller skade som lovet.

Kunder som kjøpte et Tommie Copper-produkt fra 11. april 2011 til 19. desember 2017, kunne kvalifisere for $ 10 per produkt hvis de kan gi kvittering. Uten kvittering kan forbrukere kvalifisere for en $ 5-betaling.

Klassemedlemmer som avstår fra en kontant refusjon og bruker oppgjøret til å kjøpe flere Tommie Copper-produkter, vil få en 40% ekstra bonus på toppen av oppgjørsbeløpet.

Legg pedalen til metallet for å få kontanter på denne Tommie Copper-oppgjøret fordi du må sende inn et krav innen 19. mars 2018.

Eddie Bauer California Call Recording

Eddie Bauer har inngått avtale om en klassesaksjonsavgjørelse om påstand om at selskapet overtrådte California's Invasion of Privacy Act ved å ta opp telefonsamtaler uten tillatelse.

Hvis du var i California og hadde en telefonsamtale med en Eddie Bauer-representant som ble registrert uten din tillatelse mellom 1. juli 2014 og 13. januar 2015, kan du være berettiget til en del av oppgjøret på 300 000 dollar.

California er en todelt stat, som betyr at alle parter på en telefonsamtale må være oppmerksom på at samtalen registreres og gi tillatelse til å bli registrert.

Beløpet som hvert klassemedlem mottar vil avhenge av antall gyldige krav mottatt innen tidsfristen 22. mars 2018.

Medisinske uønskede samtaler

Du kan være berettiget til en del av en $ 5 millioner class-action oppgjør Medicredit Inc. og NPAS Inc.have enige om å betale.

Medicredit og NPAS har angivelig gjort uønskede forhåndsinnspilte samtalekall til mer enn 600 000 forbrukeres mobiltelefoner ved hjelp av et automatisk oppringingssystem uten forbrukerens samtykke, og overtrådte TCPA-loven om forbrukerbeskyttelse.

TCPA forbyder bruk av kunstig lagrede meldinger eller forhåndsinnspilte meldinger, og tillater heller ikke bruk av en automatisk oppringing å ringe mobiltelefoner uten forutgående samtykke.

Medicredit og NPAS benekter erstatningsansvar, men avtalt å oppgjør for å unngå pågående rettssaker.

Klassemedlemmer inkluderer alle som har mottatt et anrop fra Medicredit på mobiltelefonen fra juli 2015 til oktober 2016 eller fra NPAS Inc. fra april 2012 til oktober 2016.

Beløpet som hvert klassemedlem mottar avhenger av antall gyldige krav mottatt, men anslås til $ 82 per utbetaling. Du må skynde deg, siden du må sende inn et krav innen 30. mars 2018.

Ann Taylor falske rabatter

ANN Inc. har inngått avtale om en oppgjør på 6,1 millioner dollar over påstandene om at Ann Taylor Factory og LOFT Outlet Stores mislikte forbrukerne om kostnadene og kvaliteten på butikkvarene.

Påståelig, klær og andre artikler til salgs i disse butikkene ble aldri solgt i de vanlige Ann Taylor-butikkene. Søksmålet fortsatte å kreve varer solgt på Ann Taylor Factory og LOFT Outlet Stores ble produsert separat og utelukkende for disse butikkene. Hvis dette er sant, ble annonserte rabatter basert på falske opprinnelige priser.

Hvis du har kjøpt varer fra en Ann Taylor Factory eller LOFT Outlet-butikk som syntes å være diskontert fra en originalpris mellom 5. mai 2012 og 4. mai 2016, kan du kvalifisere deg for en kontantpris verdsatt til rundt $ 5 eller en kupong verdt ca. $ 12.

Ann Taylor nektar påstandene, men enige om bosetningen for å unngå rettssaker.

Du må sende inn et krav innen 19. mai 2018.

TouchTunes Jukebox hoppet over sanger

Hvis du kjøpte en sang på en digital jukeboks, og det aldri spilte, kan du få refusjon.

TouchTunes jukeboxer finnes i barer og restauranter over hele USA. Kunder bruker en smarttelefonapp for å velge en sang for jukeboksen å spille, og systemet belaster kredittkortet. Dessverre kan alle med en TouchTunes-merket fjernkontroll manuelt hoppe over allerede betalte sanger, og dette var ikke tydelig lagt ut i TouchTunes bruksvilkår.

Klassemedlemmer er de som har spilt over sanger av noen som bruker en TouchTunes-fjernkontroll fra 30. mai 2010 til 31. oktober 2012.

Hvert klassemedlem vil motta en gratis spillkreditt, men leveransen av kreditt varierer, avhengig av når sangen ble hoppet over. Hvis sangen din ble hoppet over mellom 30. november 2010 og 28. oktober 2013, mottar du automatisk en kreditt. Hvis sangen din ble hoppet over for datoperioden, må du sende inn et krav om å motta kreditt.

Du må sende inn et krav innen 21. juni 2018, og hver søker kan bare motta en kreditt, uansett hvor mange sanger som er hoppet over.

Windsor Windows

Hvis dine Windsor-vinduer lekket, ødelegger vinduene og de omkringliggende strukturene, kan du kvalifisere deg for opptil $ 2500.

Windsor benekter sine kreasjoner er feil, men enige om å avgjøre en søksmål bestående av 15 navngitte saksøker som insisterte Windsor Window Company og Woodgrain Millwork Inc. produserte defekte produkter.

Klassemedlemmer kjøpte kvalifiserende vinduer i Pinnacle, Legend og Legend Hybrid linjer produsert mellom 1. januar 2000 og 5. januar 2018.

For å kvalifisere, må klubbens medlemmer fremlegge bevis på skader på vinduet eller den omkringliggende strukturen innen 15. januar 2019.

Cuisinart Food Processor Blades

Hvis du eier en Cuisinart matprosessor med et naglet blad, kan det sprekke over tid og la deler av bladet i maten din.

Conair Corporation tilbakekallte bladene i desember 2016 og ba eierne om å straks slutte å bruke apparatets primære huggeblad.

I følge klageoppfølgningen har enheter vært ubrukelige mens kundene venter på utskiftingsblader som i noen tilfeller har tatt mer enn seks måneder å ankomme.

Conair nekter mislighold, men har avtalt å avgjøre saken.

Klassemedlemmer har rett til å motta et erstatningsblad med en tre års garanti. I tillegg er de som ikke mottok et erstatningsblad innen gjeldende frist, kvalifisert for en $ 15 sjekk.

For å være en del av dette oppgjøret må du sende inn et kravskjema innen 13. desember 2020.

Skrive Inn Din Kommentar