Liv

Hvor mye en medaljekker og andre morsomme pengefakta om OL

Hvor mye en medaljekker og andre morsomme pengefakta om OL

Når vinterspillene i 2018 begynner 9. februar 2018, blir jeg parkert foran fjernsynet mitt for å ta alle handlingene.

Som mange fans drømmer jeg om hvordan det ville være å lande et trippel akselhopp i kunstskøyter eller skrike ned lugebanen på en slepet slede uten bremser.

Mens du handler for rimelige snacks for å munch på under hendelsene, måtte jeg lure på om kostnadene forbundet med OL.

Sjekk ut hva jeg lærte:

  1. Pyeongchang olympiske stadion koster $ 109 millioner å bygge og vil bare bli brukt fire ganger.
  2. Årets kunstskøyter koster mellom $ 1000 til $ 5000.
  3. Du kan kjøpe din egen Polo Ralph Lauren Team USA-lukke seremoni bukser for $ 398.
  4. Fans kan se noen dekning gratis med NBCs online streaming-strøm eller en digital antenne, eller se alle NBCs dekning live eller på forespørsel med en $ 39,99 per måned Hulu med Live TV-abonnement.
  5. NBC betalte nesten $ 1 milliard for rettighetene til 2018-spillene, og vil tilbringe et par hundre millioner kroner på produksjonen.
  6. En tur til å se vinterspillene i 2018 i person ville sette deg tilbake til en anslått $ 4,683.
  7. Det koster $ 100 000 per år å trene en amerikansk olympisk skiløper, og hver idrettsutøver må bidra med $ 30 000 av egne penger for å dekke utgifter.
  8. De minst kostbare vinter-OL ble holdt i Innsbruck, Østerrike, for 22 millioner dollar. Vinterspillene i 2018 i PyeongChang, Sør-Korea, forventes å koste om lag 12,9 milliarder dollar.
  9. De fleste amerikanske olympiske idrettsutøvere blir ikke betalt for å trene eller konkurrere, men de får en bonus fra USAs olympiske komité for å vinne en medalje ($ 25.000 for gull, $ 15.000 for sølv og $ 5.000 for bronse) - og de må betale føderal inntektsskatt på det!

Siden jeg bare brukte rundt 10 dollar for salsa og mocktails, er jeg helt fornøyd med å sitte i min varme stue og se handlingen fra 7.500 miles unna.

Gå Team U.S.A.!

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun aldri forfulgt å bli en olympisk utøver, ville det ha krevd henne å være eksponentielt mindre lat enn hun egentlig er.

Skrive Inn Din Kommentar