Penger

Hvorfor studien sier tusenårsdager Har $ 100K lagret, er super villedende

Hvorfor studien sier tusenårsdager Har $ 100K lagret, er super villedende

Du har sannsynligvis rullet over en ganske vill statistikk nylig: Det hevdet at en på seks årtusener - 16% - har spart minst $ 100 000 i 2016.

Det er ifølge en Bank of America-undersøkelse gjort utelukkende tilgjengelig for USA Today.

Jeg gjorde en faktisk spytt-take da jeg så det nummeret (med La Croix i stedet for kaffe - jeg er en tusenårig, tross alt). Som min kone og jeg skyndte raskt opp våre besparelser, selv om det var hjemme egenkapital, berørte vi knapt den totale.

Hvordan kan dette være sant? En betydelig del av en generasjon saddlet med studentgjeld og ønsket å drepe alt fra korn til såpestenger har fortsatt klart å lagre seks figurer?

Vel, ikke freak ut som jeg gjorde, fordi det er sannsynligvis ikke sant.

Millennials median nettoverdi satt på rundt $ 11,000 i 2016, ifølge senest Undersøkelse av forbrukerfinansieringen utført av US Federal Reserve. Og jeg var enda mer skeptisk til at $ 100 000 whopper etter å ha gravet dypere inn i paneldata fra en regjeringsundersøkelse utgitt av Consumer Financial Protection Bureau i fjor.

Faktisk forteller en Penny Hoarder-analyse av dataene en mye annen historie.

Tusenvis av pensjonsbesparelser er sannsynligvis mindre enn $ 100 000

For det første klassifiserer Bank of America-studien bare årtusener som de mellom 23 og 37 år i 2016, noe som er skjevt eldre enn det aksepterte aldersområdet anerkjent av Pew Research Center. Amerikanske folketrykksbyrå har et lignende utvalg til Pew, som gjør CFPB-undersøkelsen, som samlet tusenvis av svar fra de 18 til 35 år.

Vi fant at 12% av tusenårene sannsynligvis vil nekte å svare på hvor mye de har i besparelser, ifølge en vektet analyse av CFPBs økonomiske velferdsundersøkelsesdata. Og jeg klandrer dem ikke.

Samlet sett har bare 3% av tusenårene $ 75.000 eller mer i besparelser. Selv med større aldersgruppe, er det ganske strekning fra 16% som tilsynelatende har $ 100 000 i Bank of America-studien.

Litt over en tredjedel av tusenårene - 37% - er sannsynlig å ha mindre enn $ 1000 i besparelse, ifølge vår analyse. Og 12% av oss har ingen besparelser i det hele tatt.

Det er heller ikke mye rosier for andre generasjoner. Sikker på at 13% av folk eldre enn 34 sannsynligvis vil ha $ 75.000, men selv for denne mer modne kohorten, mer enn en tredjedel har $ 1000 eller mindre i besparelser.

Når du ser på alle aldre, sa mer enn halvparten av de undersøkte at de ikke var optimistiske om deres futures i det hele tatt.

Jeg hater å være den som bryter alle disse dårlige nyhetene til deg. Men nå, andre millennials, vet du at du ikke er alene i din mangel på besparelser.

Men hei, vi har minst avokado toast, ikke sant?

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han har ikke helt seks figurer i besparelser, men han har gjort seg i målene sine siden han startet denne jobben.

Skrive Inn Din Kommentar