Liv

Nøkkelen til lykke kan være riktig under nesen din hvis du slutter å gjøre dette

Nøkkelen til lykke kan være riktig under nesen din hvis du slutter å gjøre dette

Hvis sosiale medier og selvhjelpsbøker er noen indikasjon, går nesten alle på lykke i en eller annen form.

Samfunnet forteller oss at for å være glad, er alt vi trenger å tjene, tjene mer enn $ 75 000 per år, skaffe mer tid til oss hver dag, oppnå Instagram nirvana eller renovere våre hjem til perfeksjon.

Ifølge en ny studie med tittelen "Vanishing Time in pursuit of happiness", publisert i tidsskriftet Psychonomic Bulletin & Review, gir tid på å forfølge lykke faktisk et lykkeunderskudd.

Studiens forskere kaller det "endring av tidsskarphet." Slik fungerer det.

Tenk på forfatteren som skrev "bare" seks sider i stedet for å møte et ukentlig mål på 10 eller dieter som mistet "bare" tre pund denne måneden istedenfor den håpet på åtte.

I stedet for å verdsette de fremskrittene vi gjør mot våre mål, uansett, dobler vi ned på vår innsats for å nå dem ved å tildele enda mer tid til deres forfølgelse.

Forskere konkluderte med at folk som ubarmhjertig jakter lykke, kan finne seg i en "ressursbegrenset stat (en uendelig serie lykkesøkende krav på sin tid), noe som kan føre til en følelse av ikke å ha nok av den ressursen ( dvs. tid). "

Motstanden, ifølge forskerne, er å "bekymre seg mindre om å forfølge lykke som et uendelig mål" og i stedet fokusere på å bruke mer tid "å engasjere seg i erfaringer og nyte de tilhørende følelsene."

Neste gang du føler at målene dine alltid er utenfor rekkevidde, kan du tilbringe litt tid med venner eller familie, eller kanskje registrere deg for å frivillig med din favorittårsak.

Du kan oppdage nøkkelen til lykke har vært rett under nesen din hele tiden.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er veldig glad.

Skrive Inn Din Kommentar