Penger

Her er det du trenger å vite om du vil ha en jobb hos et firma som Google

Her er det du trenger å vite om du vil ha en jobb hos et firma som Google

Hvert år søker rundt 2 millioner personer jobber på Google. Ca. 5000 er ansatt, ifølge The Guardian.

Hvordan føler du om dine odds? Noen må falle inn i den eliten 0,25% ... ikke sant?

Selv om du ikke lander - eller nødvendigvis ønsker - en jobb med denne spesielle giganten i Silicon Valley, er tekniske jobber fremtiden for arbeidet. Din drøm jobb er der ute.

Disse tipsene fra toppteknologiske bedrifter og ansatte kan hjelpe deg med å lande den.

Slik får du en jobb hos Google - eller et annet teknisk selskap ...

1. Lær de rette ferdighetene

Hvis du vil ha jobb i teknologi, må du snakke språket.

Java, det er. Eller Python eller Ruby ... eller en av omtrent et dusin andre populære programmeringsspråk.

Hvis dette er helt helt nytt for deg, prøv en av disse gratis programmer for å lære å kode fra bunnen av.

Hvis du vil ha mer veiledning, bør du vurdere en kodende bootcamp. Disse korte - vanligvis 12-ukers kursene hjelper deg med å lære en salgbar ferdighet raskt, uten å bruke massevis av tid eller penger på skolen.

Og de kan gi noen ganske fantastiske jobbmuligheter.

En kodende bootcamp "gir deg et godt grunnlag og en slags springbrett deg inn i den nye karrieren," forteller Philadelphia-utvikler Cody Norman oss. "... Det tillot meg å få jobber som ellers ville vært ganske tøffe."

Hvis du vil jobbe i tech verden, men ikke i utvikling, tenk på hvordan du bruker dine andre ferdigheter.

Disse selskapene har tonn av avdelinger til ansatte, fra HR og regnskapsføring til sosiale medier og markedsføring til mattjeneste for de berømte kafeene på stedet.

2. Vet hvor du skal søke etter jobber

Du vil nok ikke skje over en Google-jobboppføring på Craigslist. (Hvis du gjør det, vennligst ikke fortell intervjueren din der du fant den.)

For å holde seg i løkken med de beste jobbene i tech, bruk et nettsted rettet mot personer som jobber i din bransje.

Terning er et arbeidssted utelukkende for teknisk karriere.

Bruk det som et hvilket som helst jobb-søkingssted å filtrere etter posisjon, sted, firma og andre kriterier - unntatt du vil ikke ha sikt gjennom en rekke irrelevante oppføringer, fordi nettstedet passer til hvilke jobber du leter etter.

Du kan også bruke Dice's Hack Your Career-funksjonen til å finne markedsverdien din - slik at du vet at du blir betalt rettferdig for dine ferdigheter og erfaringer.

3. Få frem på din nåværende jobb

Før du forteller sjefen din for å ta jobben din og skyve den, vet du hvor du kan få mest mulig ut av din nåværende posisjon for å sette deg opp for suksess i din neste.

Selv om du hater din jobb, griper alle muligheter til å lære noe nytt. Vurder det betalt trening for hva du gjør neste. Bruk tiden til å samarbeide med folk i din bransje (eller andre, som kan komme til nytte).

Praksis myke ferdigheter du trenger uansett hvor du går neste.

Ta det fra Googles egen tidligere senior vice president for folks forhold (den fyren som ansetter folk). I sin bok "Arbeidsregler!", Anbefaler Laszlo Bock å gi arbeidet ditt mening.

"Koble til arbeid med en ide eller verdi som overskrider den daglige," sier han, "og det reflekterer også ærlig hva du gjør.

"Hvis du er en lox slicer, mates du folk. Hvis du er en rørlegger, forbedrer du kvaliteten på folks liv. Uansett hva du gjør, betyr det noe for noen. Og det burde ha betydning for deg. "

Kom til roten av hvilken hensikt jobben din tjener, og erobre den - selv om du vet at du ikke vil skli lox for resten av livet ditt.

4. Utvikle ferdigheter Google bryr seg om (Andre selskaper vil bryr seg, også)

Vaktmesteren spurte Bock hva Google ser etter i ansatte.

Det er klart at du ikke trenger å utstråle en tradisjonell profesjonalitet for å gjøre det på campus dekorert i farger som minner om barnehagen. Hva gjør saken, da?

Først sier Bock, "generell kognitiv evne ... Ikke bare rå [intelligens], men evnen til å absorbere informasjon."

De ser også etter "fremvoksende lederskap. ... når du ser et problem, går du inn og prøver å adressere det. Så går du ut når du ikke lenger er nødvendig. "

Deretter ser de etter en kvalitet du kanskje har hørt om i loren: "Googleyness."

Det er navnet selskapet gir til de egenskapene som gjør deg til en kulturell form, som Bock sier koker ned til "intellektuell ydmykhet." Du trenger ikke å være varm og vennlig, men du må kunne innrømme - og tro - når du har feil hvis du vil mesh med andre googlere.

Sist på listen ser de etter "kompetanse i jobben vi skal ansette deg for."

Overrasket at det er sist? Google er ikke det eneste selskapet som ansetter på denne måten - det er bare selskapet som har gjort ideen mest kjent i det siste tiåret.

Hvis du kan lære og forstå ny informasjon, er villig til å gå inn der du er nødvendig, og kan innrømme og justere når du har det galt, bør du plukke opp ferdighetene som trengs for en stilling, være et stykke kake.

5. Hvordan søke på en jobb hos Google

Google, for en, gjør søknad om sine ettertraktede jobber veldig enkelt. Det legges ut - online - akkurat det det leter etter i søknaden din.

Den virkelige hemmeligheten her? Disse tipsene er nyttige hvor som helst du vil bruke, så vær oppmerksom.

Om din CV, sier Google, "Dette er den første informasjonen vi ser om deg, så markere prestasjonene dine. Slik rammer du dem ... "

Så fint for et selskap å gjøre det så enkelt! Her er hva de ansette ledere ønsker å se i ditt CV:

  • Pass på at ferdighetene og opplevelsen du markerer er i tråd med stillingsbeskrivelsen.
  • Vær spesifikk! Hvilke prosjekter jobbet du med? Hva var resultatene? Hvordan har du målt suksess?
  • Hvilke lederskap roller har du holdt? Hvor mange personer har du overvåket?
  • Har du begrenset arbeidserfaring, hva slags skoleprosjekter eller kursarbeid gjorde du som vil vise deg dine ferdigheter?

Endelig sier Google, "Hold det kort! Hvis det er tilleggsinformasjon (som en portefølje) vi trenger i løpet av ansettelsesprosessen, vil rekruttereren samarbeide med deg for å samle den. "

6. Prep for ditt intervju

Jobbintervjuer kan være det absolutt verste. Eller de kan være de beste ... og deretter de påfølgende fem dagene mens du venter på en samtale kan være det absolutt verste.

Gå inn på rekrutteringsbyrået med tillit ved å bringe ditt beste spill. Begynn med å vite konsise og gjennomtenkte svar på disse vanlige intervju spørsmålene

Neste, ikke tenk på deg. (Ikke bokstavelig talt, med mindre det er en puss du tror vil komme deg videre med din fremtidige arbeidsgiver.)

Dalenes fineste er kjent for virkelig utgående spørsmål, så vær forberedt på ... noe du ikke var forberedt på.

For å varme deg opp, tenk på hvordan du vil svare på disse utfordrende spørsmål ekte intervjuere møtt hos store tech bedrifter:

  • "Hvordan ville du gå om å finne de fem beste Java-utviklerne i et bestemt område?" - Google, teknisk rekrutterer.
  • "Skriv en ligning for å optimalisere markedsplasseringen mellom Facebook og Twitter-kampanjer." - Uber, dataanalytiker.
  • "Hvor mange gratulerte bursdag innlegg tror du Facebook kommer på en dag?" - Facebook, salgsoperasjoner.
  • "Navn en merkevare som representerer deg som en person." - Twitter, merkevarestrategist.

Land din drømjobb

Uansett stilling eller industri, tar du med deg de viktigste brikkene du trenger for å lande din drømmejobb - din glitrende personlighet og rikdom av talent.

Vi håper disse tipsene kan gi deg det du trenger for å komme inn i døren med firmaet du har drømt om siden du var en liten liten 101-årig med * i dine øyne.

(101 er binær for fem ... men det visste du allerede.)

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar