Penger

Jeg får betalt til Instagram: Slik lager jeg $ 1600 i måneden på siden

Jeg får betalt til Instagram: Slik lager jeg $ 1600 i måneden på siden

I høst 2014 ble jeg fast i en karriere. Jeg var godt på vei til å bli forsker, studerte nevrovitenskap og jobbet på et laboratorium, men jeg kunne ikke lenger se meg selv å forfølge den banen. Begrenset kreativ frihet og mangel på sosiale interaksjoner i feltet presset meg til å vurdere andre alternativer.

Noen sjelsøkende samtaler senere skjønte jeg den eneste tingen jeg virkelig bryr seg om: fortellinger. Faktisk var skriving alltid aktiviteten som fikk meg til å miste en følelse av tid.

Jeg kunne imidlertid ikke finne ut hvordan jeg skulle leve av det, og mine haitiske foreldre oppfordret meg ikke til å ta karrieren min i den retningen. (Hvis du har karibiske foreldre, vet du at de verdsetter tradisjonelle karrierer som medisin, lov og ingeniørarbeid, og de har en tendens til å veilede sine barn i den retningen. Dette skyldes for det meste at disse karriene er ment å sikre økonomisk velstand og innebære intensiv læring.)

Jeg visste at jeg ikke ville bli en lege som foreldrene mine ønsket, men jeg var alltid nysgjerrig på menneskelig atferd og dens underliggende mekanismer. Så jeg valgte å studere i nevrovitenskap og forfølge min interesse for kreativ fortelling på samme tid. Jeg hadde også alltid vært interessert i mote - da jeg var 9, begynte jeg å skisse og gjenskape min favoritt gaten stil utseende - men det var ikke noe jeg trodde jeg kunne bli karriere.

Men jeg hadde galt - og jeg har utviklet disse interessene til en betalende konsert som Instagram influencer. Her er hva jeg gjorde, og hvordan jeg tjener penger fra Instagram.

Hvordan ble jeg en vellykket Social Media Influencer

På siden av studiene tok jeg på praktik i moteblogging for å skaffe så mye erfaring som mulig, og meldte meg til å skrive klasser for å finpusse håndverket mitt.

Jeg oppdaget nye sosiale medier plattformer som gjorde det mulig å dele min kjærlighet for å skrive og koble til mennesker. Det var slik jeg kom for å lage mini-blogginnlegg på Instagram, ellers kjent som «bildetekster». I kombinasjon med min interesse for fotografering ble Instagram min forsøksmulighet.

På samme tid i august 2014 bestemte søsken og jeg meg for å lansere en mote og livsstil YouTube-kanal. Vi har også opprettet en Instagram-konto for å dokumentere våre personlige stiler og eventyr i New York City.

Ved sommeren 2016 tok vi vårt prosjekt mer alvorlig og behandlet det som en deltidsjobb, på siden av våre hovedfokus som en internasjonal bedriftsstudent (min søster) og en heltids frilans sosial mediekonsulent og forfatter (meg).

Vi dedikerer nå hele helgene og fem timer i løpet av uken å redigere våre videoer, fange innhold på live events, modellering, planlegging av innleggene våre på sosiale medier, pitching merker og bloggere for potensielle samarbeid, og andre relaterte aktiviteter.

Vårt merke er nå å styrke kvinnene til å leve opp til sitt potensial og gjøre alt i stil. Vi investerer i produksjon av bilder og videoer av høy kvalitet - innkjøp av redigeringsprogramvare, jobber med fotografer, booking studio plass, styring av skudd etc. - for å fortelle historier som gleder publikum.

Jeg har aldri forestilt meg dette prosjektet vil tillate meg å følge mine drømmer. Jeg gikk fra å lage bilder og skrive quirky bildetekster for å ha reell innflytelse på folks beslutninger om hva du skal ha, hvor du skal handle, hva du skal gjøre og hvor du skal dra.

Hvordan tjene penger på Instagram

Hvis du trodde du ikke kunne tjene penger på dine sosiale medier, tenk igjen! Siden juli 2016 har jeg tjent gjennomsnittlig $ 1600 per måned, alt takket være vår Instagram-konto. Og ja, det er etter at søsteren min får sin andel.

Hvordan gjør jeg det? Svaret er å ha forskjellige inntektsstrømmer.

For eksempel kan bilder av perfekt arrangert tilbehør (vanligvis kjent som "flat lays") ta inn inntil $ 10.000 hver, avhengig av bloggeren som poster dem.

Et innlegg delt av Shelcy & Christy (@nycxclothes) den 16. mars 2017 klokka 18:42 PDT

Her er noen strømmer jeg foreslår å tappe inn hvis du vil være en vellykket influencer.

1. Sponsede innlegg

Det handler ikke alltid om telleren din, men antall personer som engasjerer seg med innholdet ditt og ser frem til hvert av innleggene dine. Mange merker beveger seg vekk fra å jobbe med store digitale individer for å utnytte mindre bloggeres publikum.

Når du begynner å nå ut til merkevarer, er det en fin måte å sikre noen få samarbeid på. Som du får trekkraft, vil merkene oppdage deg og sende deg e-post til forskjellige muligheter.

Hvert firma har sine spesifikke regler for sponsing, så bruk ikke en one-size-fits-all tilnærming når du kommer ut. Gjør din forskning og samhandle med dem på sosialt før du starter kontakt.

Nøkkelen er å bare knytte seg til merker som passer din estetikk. På den måten oppfatter leserne hvert samarbeid som autentisk og kjøper inn i det du prøver å selge til dem.

Innen seks måneder etter lanseringen av vår plattform på YouTube og Instagram, mottok vi vår første mulighet for sponsing. Et smykker boks abonnement selskap fant oss gjennom en hashtag og nådd ut. Dets representanter tilbød å sende oss gratis brikker hver måned i bytte for noen Instagram-funksjoner.

Vi har siden mottatt produkter fra Coach, TOMS Shoes, Pura Vida Armbånd og andre klær og tilbehør merker.

FTC retningslinjer krever at du identifiserer dine sponsede innlegg. Vi har vanligvis en merket hashtag i våre bildetekster (for eksempel når vi samarbeidet med Coach, var det #CoachHoliday) i tillegg til de nødvendige som #ad eller #sponsored.

Vi belaster vanligvis minst $ 75 per sponset innlegg, men vi blir ikke betalt for alle samarbeid. Sponsede innlegg legger opp til ca $ 600 av inntektene våre hver måned, som vi deler jevnt.

Noen merker sender sine produkter som gaver - til dags dato har vi mottatt $ 3000 i varer. Fordi vi mottar det meste av våre tilbehør gratis fra merkevarer, har vi vært i stand til å kutte våre handlebudsjetter i halvparten, og sparer oss for en kombinasjon på $ 500 i måneden.

2. YouTube-annonsering

Monetisering av videoer på YouTube kan tjene deg til en passiv inntektsstrøm. Det er enda en bonus hvis disse annonsene konverterer! Du har lov til å tjene penger på videoene dine en gang Youtube aksepterer deg i sitt partnerprogram.

Vi har bare laget omtrent $ 50 fra YouTube-annonser så langt, men jo flere tallene dine blir, jo høyere inntekt går.

Vår neste skritt vil være å bli med i et av de mange YouTube-nettverkene for å øke inntektene våre. Avhengig av vilkårene for avtale, markedsfører disse nettverkene regelmessig videoene dine til et stort publikum og jakter på muligheter for sponsing på dine vegne i bytte for en prosentandel av inntektene dine.

3. Private konsultasjoner

Undervurder ikke ferdighetene du kan skaffe fra et sideprosjekt. Å skape innhold og øke sosiale medier som følger, hjalp meg til å lære å redigere med Final Cut Pro og Photoshop, hvordan du lager markedsføringsmaterialer som brosjyrer ved hjelp av grafiske designverktøy, og hvordan du annonserer på Facebook, Twitter og Instagram.

Jeg tjente penger på disse ferdighetene ved å tilby mine tjenester til lokale bedriftseiere og oppstart. Jeg publiserte annonser på Craigslist, ga ut visittkort på nettverksbegivenheter, leveraged LinkedIn for å generere potensielle kunder og markedsført meg selv i nisje Facebook-grupper.

Jeg til slutt landet en konsekvent konsert sist sommer med en liten bedriftseier. Jeg støtter handbag selskapets sosiale medier innsats med innholdsproduksjon (skape bilder og videoer) og markedsføring (kjører annonser på hver plattform). Denne konserten betaler omtrent $ 1200 i måneden.

Jeg hjelper også av og til andre entreprenører til å administrere sine sosiale medier-kontoer og bli mer synlige på nettet. Min rente starter på $ 40 per time, og jeg har gjort omtrent $ 500 i de tre månedene siden jeg begynte å tilby tjenesten.

Hva blir det neste?

Jeg har aldri sett ut til å være en influencer. Jeg elsket bare alltid å knytte sammen med folk og knytte over felles interesser, som mote, reiser og spiser.

Jeg giftet meg med min kjære for å skrive med min lidenskap for å fange øyeblikk for å skape denne livsstilen. I fremtiden kan jeg se det vokse inn i et digitalt medieblad som også vil tilby en rekke produkter og tjenester.

Hvordan er det for å få betalt for å gjøre det jeg elsker?

Din sving: Er du interessert i å tjene penger på dine sosiale medier-plattformer? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Shelcy Joseph er en forfatter, freelance social media strateg, og grunnleggeren av NYCxClothes - en kurasjon av motiverende online innhold og offline hendelser som gir kvinner mulighet til å leve opp til sitt fulle potensiale og gjøre det i stil. Registrer deg for nyhetsbrevet der hun deler oppdateringer om hennes kondisjon og kreative hendelser.

Skrive Inn Din Kommentar