Penger

Jeg lanserte mamma-bloggen min i januar. 10 måneder senere, ble det innført i $ 6000

Jeg lanserte mamma-bloggen min i januar. 10 måneder senere, ble det innført i $ 6000

I mer enn to år jobbet jeg for Fortune 100 selskaper som Walt Disney World og General Electric. Dypt nede, visste jeg imidlertid at bedriftens verden ikke var min stil.

Jeg kommer fra en familie av gründere: Min far startet sin programvarevirksomhet da han var 25 år, min mor startet sin egen restaurant i 30-årene, og broren min flyttet til New York for å starte sin virksomhet.

Til tross for at jeg studerte industriteknikk og klatret i bedriftsstigen, visste jeg at jeg ville bryte seg fri på et tidspunkt. Konferansen ringer, møtene, e-postene, nettverksarrangementene - alt ble stanset da jeg fødte min første datter.

Min mann og jeg ble enige om at jeg ville sette min ingeniørgrad og $ 75 000 i lønn på bakbrettet for å bli en hjemme hos meg. Når datteren min begynte på skolen, planla jeg å gå tilbake til jobb. I mellomtiden kunne mannen min støtte oss med sin ingeniørlønn og pengene vi reddet.

Raskt fremover 11 måneder, og jeg ble gravid igjen - og da familien vår utvidet, gjorde det også utgiftene våre. Jeg så desperat etter en måte å tjene penger mens jeg fortsatte å være hjemme med mine små, fordi jeg ikke ville måtte gå tilbake på jobb mens de fortsatt var så unge.

Hva hjemme-basert virksomhet har lave oppstartskostnader?

I løpet av mine døtre lur og etter at de gikk til sengs, rullet jeg mest gjennom Facebook og Pinterest på min datamaskin. I stedet ønsket jeg å bruke den tiden produktivt - og tjene penger.

Jeg tenkte på å prøve en direkte salgsposisjon med Norwex eller Usborne Books, men jeg likte ikke ideen om å ha så mye lager i mitt hjem. Også de opprinnelige kostnadene ved å starte en direkteforretningsvirksomhet kan variere fra $ 125 (Usborne Books) til $ 2,570 (Cabi-klær). Jeg er sikker på at det er noen billigere direkte salgsvirksomhet, men disse er de jeg visste om.

I stedet valgte jeg å bli en livsstilsblogger fordi alt jeg trengte var en datamaskin, tid og en hostingpakke. Jeg hadde allerede alle verktøyene, så jeg kunne hoppe inn med det samme.

Min hosting pakke, som inkluderte et gratis domenenavn (disse kan koste opp til $ 15), koster bare meg $ 47 per år, og bringer min første overhead til mindre enn $ 4 per måned. Nå som bloggen min er vokst, betaler jeg for andre tjenester, men denne pakken var alt jeg trengte for å begynne å blogge.

Vi kutter budsjettet mens jeg startet bloggen min

For å gjøre det mulig for meg å fortsette å bo hjemme hos to barn, måtte vi spare penger.

Vi kuttet ned på å spise ute, jeg kjøpte bare det viktigste, vi begynte å handle hos Aldi (som jeg elsker!) Og vi begynte å bruke Personal Capital til å overvåke våre utgifter. Det er en fantastisk gratis app med vakre diagrammer og grafer - noen ingeniør drøm!

Men den største, mest umiddelbare fordelen med å starte en blogg var at jeg ikke lenger brukte tid på å surfe på Amazon eller handle på Target.

Før jeg begynte å blogge, brukte jeg lett $ 100 til $ 200 i måneden på Target eller Hobby Lobby på tilfeldige gjenstander for håndverket prosjekter jeg aldri startet eller klær jeg ikke gjorde egentlig trenge. Når jeg startet, trengte jeg ikke lenger å handle for unødvendige gjenstander for å oppfylle et ønske eller føler meg fornøyd. Min nye hobby var faktisk å hjelpe meg med å spare penger!

Hvordan gikk jeg fra $ 0 til $ 6000 per måned

Jeg var lærerassistent for en programmeringsklasse på college, men jeg ante ikke hvordan jeg kunne omarbeide disse ferdighetene i morskapet. Blogging var en naturlig passform for mine tekniske ferdigheter, og nå tjener jeg penger til å lære andre hvordan å sette opp og kjøre en blogg og hvordan man skal klare sin tid klokt.

Jeg startet bloggen for livsstil i august 2015, og etter å ha lært innspillene i fem måneder, lanserte jeg lærerbloggen min 18. januar 2016, tre uker før fødselen til min andre datter. Jeg stiller av og til inn til min første blogg, men jeg konsentrerer mesteparten av min innsats på mitt nye nettsted.

I mars hadde e-postlisten mer enn 1000 abonnenter. Jeg ønsket å tjene penger på bloggen min, men jeg ville ikke ha annonser på nettstedet mitt. Jeg visste at jeg måtte finne en annen måte.

Skjønnheten i det er, leserne mine fortalte meg nøyaktig hva de ønsket. Da de spurte spesifikke spørsmål og delte utfordringene, kom jeg opp med ideen om å lage mitt første produkt, en eBok. Jeg brukte hele mai til å lage "Blog by Number", som ble lansert i juni 2016. Denne $ 17.99 eBok har tjent meg $ 4,992 så langt.

Da jeg skjønte at mange av mine lesere ønsket mer enn bare en ebook med tekst og bilder, satte jeg sammen et grundig, trinnvis kurs med instruksjonsvideoer. Jeg priset den på $ 47, og den har brutt $ 3,703 på mindre enn to måneder!

Jeg dokumenterer inntektene mine i inntektsrapporter hver måned. Omtrent halvparten av min inntekt kommer fra min eBok og kurs, mens den andre halvdelen kommer fra tilknyttet salg, hvor jeg markedsfører et selskaps produkter eller tjenester og mottar en provisjon hvis noen kjøper dem.

Det tok meg seks måneder å bygge en sterk følge før jeg laget over $ 1000 per måned konsekvent. Så i løpet av sommeren 2016 eksploderte min inntekt.

Jeg lagde $ 1 007 i juni, $ 1700 i juli, $ 4.030 i august, $ 4.800 i september og over $ 6000 i oktober. Og jeg gjorde alt dette med en nyfødt baby og en pjokk!

Pengene er ikke den eneste fordelen. Før jeg ble blogger, hadde jeg ingen anelse om at det var så mange aktive samfunn for mødre på Facebook. Jeg ble med på noen få og umiddelbart fikk venner. Koble til andre mødre og vokse en bedrift har definitivt hjulpet meg til å bli en lykkeligere og mer oppfylt mamma.

Jeg fant også andre bloggere i min nisje og begynte å kommentere på sine blogger. Til slutt ble vi venner og holder nå ukentlige mastermind samtaler for å hjelpe hverandre vokse.

Hva fremtiden holder for min blogg

Blogging er en flott, fleksibel, morsom måte å tjene penger hjemmefra. Det er ikke et få-rik-raskt venture, men å sette inn tid og krefter har hjulpet meg med å tjene tusenvis per måned. Noen mamma bloggere gjør selv mellom $ 2000 og $ 63,000 hver måned!

Jeg er spent på hva fremtiden har for bloggen min og virksomheten, som jeg har tenkt å vokse mens jeg reiser opp mine små. Jeg planlegger å starte et tidskurs i 2017, og jeg samarbeider med andre bloggere på e-bøker og kurs.

Mitt ultimate mål er å replikere min gamle bedriftslønn og tjene $ 75.000 i året fra bloggen min. Før utgangen av 2017 forventer jeg at bloggen min konsekvent skal ta inn mer enn $ 10K per måned. Jeg gleder meg til å få det til å skje!

Din sving: Har du prøvd å blogge som en bedrift? Hva var dine største utfordringer?

Suzi Whitford er en mor, kone, tidligere ingeniør og blogger. Hun elsker å hjelpe mødre være mindre overveldet, mer produktiv og kjøre vellykkede blogger mens du reiser en familie. Finn henne på www.startablogbynumber.com.


Skrive Inn Din Kommentar