Penger

Her er den mest lukrative datoen å være en barnevakt (Hint: Det er snart)

Her er den mest lukrative datoen å være en barnevakt (Hint: Det er snart)

Er bankkontoen din med en stor suksess med julen å kikke rundt hjørnet?

Yeah. Min også. Jeg vet jeg vet. Jeg er helt fôring til hele forbruksmåten, men jeg kan ikke stoppe - heller ikke vil stoppe.

Hvis du er i samme synkende skip som meg, fortsett og kast opp ermene. Det er på tide å omfavne din middelskole mentalitet og starte barnevakt.

Den beste dagen til barnevakt Denne høytiden

Tilsynelatende er denne lørdag, 10. desember, når foreldrene trekker på sine stygge julegensere og får jiggy med den.

En ny Holiday Hiring Report fra Care sier dette er når barnevakt vil være mest etterspurt denne høytiden. Denne konklusjonen kom etter at fjorårets barnevakt etterspørket 12. desember, lørdag to uker før jul.

Det er ingen overraskelse nyttårsaften og Valentinsdag følger i popularitet.

Hvor mye kan du gjøre som en barnevakt i løpet av høytiden?

Jeg sitter fast på prisene jeg belastet i mellomskolen til barnevakt (som var sjelden). I dag, barnevakt - og kjæledyr sitter - kan gjøre veien mer enn $ 8 / time.

I dag utgjør ferie barnevakt et gjennomsnitt på $ 14,40 / time.

Hvis du er villig til å ofre på nyttårsaften, er gjennomsnittlig lønn på den kvelden $ 14,34 per time - et 10% hopp fra i fjor.

Og på grunn av, vel, kapitalisme, må du vurdere etterspørselen i ditt område. Du kan kanskje legge til en tilleggsavgift.

Melissa Willets skrev på foreldre at hun begynte å se uker siden for en barnevakt for 10. desember. Hun hadde ikke lykke.

Slik tjener du ekstra penger til ferien ved barnevakt

Begynn å se etter en konsert nå. Omsorg sier barnevakt jobber er lagt opp omtrent fem dager i forkant i ferien. Pet sittende jobber er lagt ut i gjennomsnitt 17 dager i forveien.

Du kan gå på grunnskolen og sette ord rundt i nabolaget at du er tilgjengelig for barnevakt.

Du kan også bruke online plattformer som Sitter City og Care. Avhengig av ditt område, kan du finne noe på klassiske jobbsøkesider som Monster eller Indeed.

Så hva venter du på? Kristy, Claudia, Mary Anne og Stacey ville hoppe over denne muligheten!

#TBT: Denne uken markerer 30-årsdagen for #BabysittersClub-bokserien. Hvem andre var inspirert av disse bøkene for å tjene noen ekstra penger?

Et bilde lagt ut av The Penny Hoarder (@thepennyhoarder) den 4. august 2016 klokka 16:33 PDT

Din sving: Har du vurdert barnevakt å tjene ekstra penger?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar