Tilbud

Glade helligdager! Wawa gir ut freebies hver dag frem til 12. desember

Glade helligdager! Wawa gir ut freebies hver dag frem til 12. desember

Du vet, jeg trodde virkelig at jeg ikke kunne like Wawa noe bedre.

Det har fått killer kremostkuler, den beste bensinstasjonens kaffe noensinne og en fullverdig teller som serverer varme drikker og mat.

Bonus: Det er ganske darn rimelig.

Siden jeg allerede er der hele tiden, sparer jeg enda mer ved å bruke belønningsprogrammet hans. Det er raskt og enkelt å bruke - og jeg kan betale med telefonen min og samle en gratisbeholdning hver gang jeg bruker $ 50.

Og tilsynelatende blir belønningsprogrammet bare bedre rundt ferien. Liker, mye bedre.

Happy Holidays, Wawa belønner medlemmer!

Wawa kjører en spesiell 12 dager av belønninger forfremmelse for sine belønninger medlemmer.

Og disse freebies er ingen spøk. Tilbud så langt har inneholdt en gratis bakerør, en gratis fontenen drikke av enhver størrelse og til og med a gratis standardpakke med Reese's Cups.

Og selv om avtalen er godt i gang (det startet 1. desember) ønsket vi å sørg for at du ikke går glipp av mer søte freebies før den slutter 12. desember.

Deltakende er super enkelt: Bare registrer deg for Wawa belønninger app og hodet til butikken.

Per Wawa-representantens bekreftelse over telefonen, yDu trenger ikke å kjøpe noe til de frie varene. Men for å aktivere din Wawa belønning app, du vil må forhåndsbelaste et gavekort for å bruke på kjøpekjøpene dine senere.

Men hvis du er noe som meg, kan du faktisk sette opp $ 15 spesielt for kaffe, og du kan spare penger ... fordi du kan se nøyaktig hvor fort java vanen din legger til.

Gledelig ferie!

Din tur: 100% colombiansk eller husblanding?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar