Penger

Selg deg selv: Disse 5 selskapene vil la deg plassere din drømjobb

Selg deg selv: Disse 5 selskapene vil la deg plassere din drømjobb

Har du noen gang funnet et selskap som virker helt perfekt for deg ... hvis du bare var kvalifisert for en av jobben sin?

Likevel, du leser deres karriere side og ser ingenting å tilpasse dine ferdigheter.

Men hva om du kunne lag din egen jobb? Ville det ikke vært fantastisk å fortelle de selskapene hva du har å tilby, og hvorfor ville du være en fordel?

Noen lar deg faktisk gjøre det!

Vi fant fem selskaper - The Penny Hoarder inkludert! - som inviterer deg til å kaste drømmejobben din. Ta en titt på hva de gjør - hva kan du tilby dem?

1. Disqus

Disqus tilbyr bloggkommentarer og andre tilleggsverktøy for nettsteder for å bidra til å bygge fellesskap, øke engasjement og tjene penger.

Disqus-teamet har sitt hovedkontor i sentrum av San Francisco og forpliktet seg til å leve av et sett av "fellesskapsretningslinjer" - "Vi er nysgjerrige. Vi er sjenerøse. Vi er fargerike. Vi snakker våre sinn. Og vi får innvirkning. "

Selskapet tilbyr fleksible timer, betalt avgang, betalt foreldreorlov, lunsj på dagtid; medisinske, tann- og visjonsplaner; 401 (k); og yoga, meditasjon og massasje!

Selskapet viser åpninger for flere ingeniør- og reklameposisjoner - men kanskje du vet om en bedre passform?

Hvis du vil søke utenom oppføringene, inviterer Disqus deg til å sende inn dette programmet, slik at du kan få vite hvilke avdelinger du er interessert i.

2. Fritt utvalg

Free Range er et Oakland, California-basert design- og innovasjonsfirma som hjelper bedrifter å vokse deres merkevare og publikum.

Det er stolt av å være et selskap med kreativer, oppfinnere, lærere, entreprenører og tenkere med oppdrag å påvirke klienter, kultur og verden. Teammedlemmer skryter ferdigheter i sine bios fra "dominere ved bordtennis" til "aura of chill +1."

Free Range annonserer heltid og frilans åpninger for ingeniører og designere. Hvis du vil tenke utenfor boksen, kan du legg din drømmejobb her.

3. Fryktløs

Fearless er en "programvarebutikk" som gjør komplekse data til enkle presentasjoner.

"Vi er lidenskapelige for å være overraskende annerledes av arbeidet vi gjør, problemene vi løser, og forskjellen vi gjør," skryter selskapet.

Fryktløse ansatte har et årlig teknisk budsjett, pluss tonnevis av betalt avgang (inkludert fødselsdager), et årlig utdannelsesbudsjett, omfattende helseforsikring og en arbeidsgiver-matchet 401 (k) plan.

De fleste av dagens åpninger er for webutvikling og ingeniørstillinger, men selskapet sier, "I vår verden, endrer ting raskt - du kan være perfekt for en fremtidig rolle i teamet vårt."

Hvis du vil pitche din egen posisjon, fyll ut søknaden her å fortelle Fearless hva som er unikt om deg.

4. GoWesty

Denne delleverandøren til den klassiske VW-bussen, Vanagon og Eurovan, gleder seg over de ansatte som tar disse kjøretøyene veldig alvor.

Disse kjøretøyene representerer en livsstil til GoWesty, og dets ansatte respekterer - og lever - den livsstilen.

Selskapet oppfordrer samfunnet blant sine lagmedlemmer med ukentlig lunsj, grillfest, selskapsleiringer og "mange muligheter for personlig og profesjonell vekst."

Selskapet lister for tiden ingen jobbåpninger, men inviterer deg til å legge ut drømjobben din her.

5. The Penny Hoarder

Ønsker du å bli med det raskest voksende private mediefirmaet i landet? Se ikke lenger, Penny Hoarders - du har funnet oss!

Vårt oppdrag er å bidra til å sette penger i lesernes lommer - og jeg kan bevise at vi har det gøy å gjøre det.

Vi gjør personlig økonomi moro ved å demystify de store, kompliserte ting. Og vi deler kreative måter å lage og spare penger med mer enn 12 millioner lesere i måneden.

Vi er basert i St. Petersburg, Florida, og tilbyr konkurransedyktig lønn og fordeler, inkludert en 401 (k), fleksetid, arbeidstiden, et årlig læringsbudsjett og ubegrenset syktid.

(Dine medarbeidere ville være ganske darnme kule, også ... bare sayin ')

Vi har åpninger for redaksjonelle, markedsførings- og webutviklingsposisjoner, og vi inviterer deg til å kaste drømmejobben din eller praktikken hvis du tror du kan hjelpe til i en rolle vi ikke har vurdert.

Din sving: Hvis du kunne pitche din drømmejobb, hva ville det være?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar