Penger

Bor i New York? Vi har 10 måter å tjene store penger i Big Apple

Bor i New York? Vi har 10 måter å tjene store penger i Big Apple

Chock full av skyskrapere og bankfolk og meglere, New York City er universets finanskapital. Penger strømmer ned i gatene dine og veier som vann som rusher nedover en elv.

Så hvorfor ikke prøve å skaffe opp noen av pengene for deg selv? The Big Apple kan være travle med handel, men det er også et super dyrt sted å bo. Som New Yorker kan du alltid bruke litt ekstra penger til å betale leie.

Måter å tjene ekstra penger i New York City

Heldigvis tilbyr NYC et ubegrenset antall fleksible pengemuligheter. Her er 10 av dem.

Det spiller ingen rolle om du allerede jobber på heltid, eller du prøver bare å rake i kontanter på deltid. Det er noe her for deg.

1. Lever Renseri - på et fleksibelt tidsplan

Her er en enkel deltidspengekjøpsmulighet du kanskje ikke er klar over. Alt du trenger er et kjøretøy.

Du kan gjøre leveranser og pickups for Clean, en etterspørsel og vaskeritjeneste. Oppstarten opererer i New York City, San Francisco og Washington, D.C., og den planlegger å utvide videre.

Du vil være en deltidsansatt med en fleksibel tidsplan. Du kan jobbe om morgenen eller om kvelden. Du kan jobbe på hverdager, helger eller begge deler.

Ren har to daglige skift for drivere: Et tidlig skift fra 6:00 til 10:00, og en sen skift fra 6 p.m. til 10 pm Du er garantert å tjene minst $ 55 per fire timers skift.

Med hensyn til effektivitet er hver sjåførs klesvasker og -leveranser gruppert i en eller to postnummer, så du vil ikke bli sendt over hele byen. Du vil også bli refundert for kjørelengde.

Andre ulemper: Du kan få tips fra fornøyde kunder. Du får erfaring med en voksende oppstart. Og Clean tilbyr døgnet rundt støtte for sine leveransekontorer, som det kaller "concierges".

Kravene: Du må ha din egen bil eller varebil, og et gyldig førerkort. Du må kunne jobbe minst tre skift per uke.

Interessert? Søk på å bli en ren concierge her.

2. Kjør rundt byen (og få betalt for det)

Det er en ny dag på NYC-gatene, hvor biler tilknyttet rideselskapstjenester som Lyft og Uber nå overgår drosjer nesten fire til en, rapporterer New York Times.

Naturligvis har New York City spesielle krav for kjører-drivere. Du trenger en lisens fra Taxi & Limousine Commission, så du må ta en defensiv kjørebane, et førerkursutdanning og trening for rullestolpassasjerer. WikiHow forklarer detaljene.

Det høres kanskje ut som mye. Men når du får det ut av veien, er du fri som en fugl, og du jobber i et målrettet miljø som er lastet med betalende passasjerer.

Prøve kjører med Lyft. Etterspørselen etter ri-deling vokser som gal og viser ingen tegn til å bremse ned.

For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Fordi det er enkelt å bytte mellom programmer, registrerer mange Lyft-drivere også seg som en driverpartner med uber.

Som partner med Uber er du en uavhengig entreprenør. Du setter din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på: Du må være minst 21 år gammel, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år), ha et gyldig amerikansk førerkort og gi en bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

3. Oppgi et ekstrarom på Airbnb

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

 • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
 • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
 • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for New York City.)

4. lever mat

Takeaway er en livsstil i New York City, hjem til tusenvis av tusenvis av restauranter. Uber Eats, matleveringsservice, er ganske aktiv her. Faktisk tilbyr den sin egen curated NYC-meny med retter fra stedene lokalbefolkningen.

Kjøring for Uber Eats tilbyr fleksible matleveranser.

Kjørere betales et gebyr for avreise og avgift. Uber tar serviceavgift. Leveringspartnere kan utbetale opptil fem ganger daglig med umiddelbar betaling.

Når det gjelder krav, må du:

 • Vær minst 19 år gammel.
 • Lever via bil (må være 1997 eller nyere med minst to dører), sykkel, scooter eller fot, avhengig av ditt område.
 • Pass en bakgrunnskontroll.
 • Ha et gyldig førerkort og forsikring (hvis du leverer med bil eller scooter).

For all den informasjonen du trenger, gå over til Uber Eats-registreringssiden.

5. Finn et fleksibelt Work-From-Home Gig

Arbeide hjemmefra har sine fordeler. Du trenger ikke å forholde seg til rushtidstrafikk eller offentlig transport. Det er ingen is eller snø i stuen din. Du kan tjene penger uten å forlate leiligheten din. Heck, du trenger ikke engang å forlate sofaen din.

Her er noen ting å huske på:

 • Vi anbefaler å starte søket med ZipRecruiter. Den sender deg til en liste over geo-skreddersydde jobb-fra-jobben åpninger. (Fordi, ja, selv noen jobb-fra-jobben har plasseringsrestriksjoner.)
 • Det er mange svindel der ute, så hold øye med røde flagg. Slik oppdager du en jobb-fra-hjemme-jobb-svindel.
 • Ta en titt på The Penny Hoarder's Jobs-siden på Facebook. Du kan finne noen fleksible arbeidsmuligheter der.
 • Hvis du leter etter heltidsarbeid, er det fem selskaper som ansetter eksterne arbeidstakere. Selv om disse stillingene generelt ikke betaler høy lønn, mange gjøre gi en vanlig lønnssjekk og helseforsikring, blant annet fordeler.

6. Lei ut parkeringsplassen din

Parkering er i toppklasse i denne byen. Det er et problem, og det er dyrt. Hvis du har ekstra parkeringsplass hvor som helst i de fem byene, kan du kanskje etablere en strøm av passiv inntekt.

Liste din plass på Craigslist. En rask titt på Craiglists side for "parkering og lagring" i NYC viser mer enn 1000 oppføringer.

Merk, mange av disse er kommersielle parkeringsplasser. Men vi ser også flekker i private innkjørsler i Queens for $ 175 til $ 300 i måneden. Parkeringsplasser en blokk eller to fra stranden i Long Beach går for $ 300 i måneden.

Ikke dårlig for en asfaltplate.

7. Invester i fast eiendom (fra datamaskinen)

New York City handler om eiendomsmegling. Det har alltid vært, siden Nederlandene kjøpte Manhattan fra Indianerne i 1626.

Investering i fast eiendom er varmt akkurat nå, og hvorfor ikke? Som Mark Twain angivelig pekte på, gjør de ikke noe mer land.

Det er vanligvis komplisert, skjønt. Du trenger mye penger, og da må du spille utleier. Men det er en ny måte å investere på, og du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

8. Start ditt eget arbeid-hjemmefravær

Arbeid fra hjemmet lyder bra, men kanskje du også vil sette din egen tidsplan. Det er der et online kurs kan komme til nytte, som Bookkeeper Business Launch.

Hvis du er interessert i bokføring, ta notater fra Daniel Honan. Den tidligere militærbehandleren bestemte seg for å starte sin egen virtuelle virksomhet, så han registrerte seg for det gratis Bookkeeper Business Launch-kurset. Det hjelper folk å starte og vokse sin virksomhet.

Honan avsluttet kursene i omtrent tre måneder. Da vi snakket med ham, hadde han omtrent 10 kunder som spenner over USA og jobbet i 40-timers uker. Han anslått at han hadde brutto $ 50 000 i løpet av sitt første år i virksomhet.

De første kursene er gratis, så vær sikker på å sjekke dem ut.

9. Gå Mystery Shopping - og få gratis øl

Håndverket ølindustrien er hoppin ', så dra nytte av det ved vel, bli betalt for å besøke bryggerier.

Når du registrerer deg som en mystery shopper, er det din jobb å gå til en matbutikk, bensinstasjon, restaurant eller i dette tilfellet et bryggerier, og gi anonym tilbakemelding.

Nå kan du få betalt til mystery shop - og drikke - på bryggerier i ditt område gjennom Secret Hopper. (Smart, ikke sant?)

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. En Penny Hoarder ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil det kontakte deg når du trenger det.

10. Finn freelance arbeid, små jobber og side gigs

Har du fortsatt penger? Tid til å klø på en sidegig.

Se gjennom stillingsannonser på nettsteder som disse:

 • Upwork: Du oppretter en profil og søker etter jobber basert på dine talenter. Det er alle muligheter, fra web og grafisk design til IT og regnskap.Når du finner en jobbpost som interesserer deg, legger du til jobben. Hvis klienten liker deg, er du ansatt.
 • TaskRabbit: Dette konsertstedet samsvarer med arbeidstakere med personer som trenger hjelp med ulike jobber som rengjøringshus, leverer eller utfører oppgaver rundt huset. Her er vår guide for å tjene penger på TaskRabbit.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han elsker New York City.

Skrive Inn Din Kommentar