Liv

Syk for å kaste bort penger på innpakningspapir og gratulasjonskort? Slik lagrer du

Syk for å kaste bort penger på innpakningspapir og gratulasjonskort? Slik lagrer du

Hvis du handler for et barns bursdagsgave, kan du forkjøre mye penger på toppen av gaven selv.

Morsomme "byggeklosser" gavepakke er $ 5,99 (for en 24-tommer med 36-tommers stykke), buer koster $ 3,58 (for en pakke med 30, som går ut til en rimelig 12 cent hver) og et morsomt Spiderman bursdagskort er 4,99 kr .

Det tilsvarer $11.10 i innpakningsmaterialer og et bursdagskort for en enkelt gave - noe som virkelig legger opp over et års verdi for gavekjøp.

Og med ferien kommer opp, nå er det den perfekte tiden å vurdere måter å spare penger på innpakningspapir og kort.

Slutt å bruke så mye av dine hardt opptjente penger på ting som vil ende opp i søpla. Følg disse tipsene for å presentere dine gaver med flair, men likevel spare penger.

1. Gjenbruk gratulasjonskortene dine

To brødre, Jeff og Ron Methier, bruker ikke mye på bursdagskortene sine. For de siste 42 årene, mennene har passerte samme bursdagskort frem og tilbake. Hvert år skriver han navnet sitt og legger til et kort notat før han sender det til den andre mannen.

Mens du ikke trenger å gå til slike ekstremer, kaster mange mennesker opp og gjenbruk gamle kort, snu dem til nye.

En felles strategi: Kutt av forsiden av kortet og bruk den som gavekort, og tap den direkte til nåtiden. Her er en veiledning for å gjøre kortene dine søte gavekort.

2. Handle på Dollar Stores

Hvis du kjøper et gratulasjonskort på en spesialitetskortbutikk, kan de koste $ 5,99 eller enda mer. For en brøkdel av den prisen kan du gjøre kortkjøp på en av allestedsnærværende dollar butikker.

Lager opp på kort neste gang du er på en dollar butikk, så du har noen på hånden for alle anledninger. Se etter flere kortpakker, spesielt rundt ferien, for å redusere prisen per kort.

Og ikke glem å scoop opp lavprispapir, gaveposer og vevpapir.

3. Bruk tomme kort

Mens du velger et unikt og personlig kort, kan du legge til det spesielle preg, meldingen du skriver er den viktigste delen. Lagre på kort som er tomme inni, og du kan tilpasse og tilpasse hver enkelt til enhver anledning.

Et søtt valp kort kan brukes som et gratulasjonskort, et "bli bedre snart" kort, et bursdagskort eller omtrent hvilken som helst grunn. Blanke kort er vanligvis langt billigere enn kort som er spesifikke for bestemte anledninger.

Lag ditt eget egendefinerte kort på Shutterfly eller et av de andre bildeproduktene. Pass på å registrere deg for spesialtilbud og tilbud, siden du får flotte kuponger og til og med gratis kort.

4. Handle etter ferien

Like etter julen er den beste tiden til å fylle opp på julemad og reindrift. Selv om valget stort sett blir plukket opp på dette punktet, vil bergbunnsavtalen gjøre opp for det.

Detaljhandlere ønsker å rydde sine butikker av disse store og billige produktene, og de er villige til å slippe sine priser for å gjøre det.

Jo lenger du venter, desto bedre avtaler: Du kan kanskje finn papir for 80 til 90% av den opprinnelige utsalgsprisen.

5. Skriv ut ditt eget innpakningspapir og mer

Hvorfor bruke dollar på innpakningspapir når du kan skrive ut din egen for pennies? Pass på at blekkskriveren er full og gjør deg klar til å finne Gratis utskriftskort online så vel som andre elementer.

Pinterest tilbyr et vell av gratis printables, inkludert gave koder, kalendere og mer. Buzzfeed legger også sammen en liste med 24 søte gaveetiketter som du kan laste ned og skrive ut gratis.

6. Bruk tegneseriene

Grab søndags tegneserier ut av papirkurven og bruk dem til å pakke gaver. Denne gammeldags teknikken legger til en morsom og lekfull berøring mens du gjenbruker papir.

Du kan til og med tilpasse tegneseriene til mottakeren - hvis vennen din er en Snoopy-fan, må du sørge for at Peanøtter er foran og midt.

7. DIY Gavepakke

Ta tak i slagterpapir og noen frimerker og gå vill til å lage din egen gavepakke. Hvis du har barn, la dem legge til sine kunstneriske berører.

Hvis du vil hoppe over slaktepapiret, bare ta tak i papirkurvposer, klipp dem og dekorér den tomme siden.

Trenger du flere ideer til DIY gavepakke? Prøv disse forslagene fra Buzzfeed.

8. Send e-kort

Hvorfor sende et papirkort når du kan sende et e-kort i stedet? Sjekk ut Blue Mountain eller Someecards for gratis e-kort Du kan sende til venner og familiemedlemmer.

Someecards har også et godt utvalg av morsomme og hverdagslige, inkludert fantasy sports-tema og til og med "Grumpy Week" -kort.

9. Gjenbruk emballasjen

Før du ripper av det innpakningspapiret og krummer det opp i en ball, tenk på papiret som en annen gave. Fjern forsiktig den og ta noen ekstra sekunder for å kaste den, eller pakk den rundt en gaveomslag for å holde den til neste gave du må pakke inn.

Gaveposer er enda enklere å gjenbruke, siden de ofte er i perfekt stand. Dette gjelder også for vevspapiret inni deg - bare fold det langs vevene, og det er klart for din neste gavegivende anledning.

10. Lag kort med scrapbooking rekvisita

I stedet for å betale $ 4 til $ 6 for hvert kort, hvorfor ikke lage ditt eget kort? Hvis du har barn, er dette en spesielt morsom måte å legge til et personlig preg.

Få litt farget kartong fra en håndverksbutikk.Du kan vanligvis kjøpe en pakke med 50 eller flere ark for under $ 15 til vanlig pris, men håndverksbutikker som Michael har ofte spesialtilbud og kuponger.

Eller hvis du vil bruke enda mindre, bør du vurdere å ta en pakke med byggepapir. Du kan få en 50-arks pakke for $ 2.

Deretter bli kresen. Skriv ut skrifttyper på datamaskinen, lag en fotokollage, dryss på litt glitter og send din kjære en personlig og unik kort for deres feiring.

11. Handle hos Thrift Stores

Stopp av din lokale butikkbutikk og plukk opp noen ruller med papir, gaveposer og mer. Du kan ofte finne ruller av gavepakke for bare 25 eller 50 cent stykke.

Det kan være vanskelig å finne julepostpapir rundt juletid, men hvis du holder øynene dine ut året rundt, og ikke har noe imot tilfeldigheten av rullene, kan du finne gode tilbud på gavepakke hos speditørbutikker. Se også etter gaveposer, ubrukte gavekort og mer.

Din sving: Hva er dine pengerbesparende tips for å kjøpe gavepakke og gratulasjonskort?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar