Penger

Ja, du kan få betalt for å spille videospill. Dette er hvordan

Ja, du kan få betalt for å spille videospill. Dette er hvordan

Da jeg vokste opp på 90-tallet, hadde jeg aldri forestilt meg at jeg kunne få betalt for å spille videospill.

Hvis jeg hadde kjent at det en dag ville være mulig å kaste inn min inntekt ved å la fremmede se meg på spill, akkurat nå ville du nyte en Rocky-stil montasje av meg trening for å være den beste gameren i verden.

Mine spillbrødre, videospillplattformen Rykke kan validere vår geekiness ... og hjelpe oss med å tjene penger med det.

Slik tjener du penger til å spille videospill og streaming dem i dette gratis spillsamfunnet.

1. Be om donasjoner

Så snart du registrerer deg for å streame (det er gratis), kan du legge til en donasjonsknapp til kanalen din, som gjør at seerne kan kaste penger på veien.

Bidrag kan være alt fra $ 1 til til og med tusenvis av dollar i ett fall. Mens sistnevnte tilfelle ikke er normen, har noen Twitch streamere mottatt store donasjoner på sine kanaler. (Husk: Mens de kalles "donasjoner", vil IRS fortsatt ha sin andel.)

Den beste delen om donasjoner er at du ikke trenger å betale for et Twitch-abonnement eller ha et sett antall tilhengere som kvalifiserer. Alle kan legge til en donasjonsknapp til sin kanal, og fremmede som liker å se kan kaste deg noen få dollar.

2. Samle "Bits"

I oktober 2016 annonserte Twitch et tipping system kalt "Cheering", der seere kan presentere sin favoritt streamers online valuta kalt Bits.

Seere kan tjene 5 til 100 bit (100 bit er verdt $ 1,40) ved å se 30 sekunders annonser. De kan også kjøpe Bits direkte via Amazon-betalingssystemet.

Når en seer liker noe du gjorde i spillet ditt, kan de skrive "cheerxx" inn i chatlinjen på kanalen din, hvor "xx" er antall biter de vil gi. For eksempel, hvis noen skriver "cheer1000", vil du motta 1000 Bits, som er verdt $ 10.

3. Samle abonnenter

Leveling opp krever litt mer arbeid, men det pakker en større utbetaling. Når du har samlet en stabil etterspørsel - minst 500 vanlige seere - kan du søke om å være en Twitch Partner uten kostnad. Å bli partner er nøkkelen til å tjene mer inntekt på Twitch.

En av fordelene er den berømte "Abonner" -knappen. Abonnenter er folk som virkelig liker deg og vil at du skal lykkes. For hver abonnent du får, vil Twitch betale deg ca $ 2,50 per måned.

Du trenger ikke engang å være best i spillene du streamer. Hvis du er underholdende og markedsfører deg selv på sosiale medier, kan du få verdifull grunn i streaming verden.

Prøv å sette opp en YouTube-konto der potensielle tilhenger kan bli kjent med deg før de forplikter seg til å abonnere på kanalen din. Når du legger merke til rullespoler fra strømmene dine, vil de lokke dem til å besøke kanalen din på Twitch. Tenk på det som å investere i en trailer slik at folk vil se hele filmen.

De mest suksessfulle Twitch streamers samhandler med sine seere, viser sin takknemlighet for donasjoner og er uttrykksfulle. Humor og quirkiness vil sette deg bort fra mengden.

4. Tjene annonseinntekt

Ingen liker annonser, men de gjør at World Wide Web går rundt.

Hvis du har registrert deg som en Twitch-partner og begynt å skaffe abonnenter, vil du også begynne å tjene på annonseinntekter. Kanalen din tar med rundt $ 250 per 100 abonnenter per måned.

Når du elsker det du gjør, slår du livets spill

Mens suksess og inntjening varierer, har den virkelig dedikert bevist at videospillstrøm kan være en lukrativ heltidsjobb. Du kan til og med få eksponeringen som kreves for å gå og konkurrere i eSports-turneringer foran millioner av seere for millioner av dollar.

Eller det kan bare være en morsom måte å tjene litt ekstra penger på siden.

Hvordan komme i gang med Twitch

1. Registrer deg med brukernavn, passord, e-post og bursdag, eller ved å koble din Facebook-konto. Du må være minst 13 år gammel.

2. Last ned Twitch-kompatibel kringkastingsprogramvare, hvis du bruker en PC eller bærbar PC.

For å streame fra en PC eller laptop, klikk på "Stream Key" -linken på Twitch-dashbordet ditt for å få din personlige nøkkel. Kopier og lim inn denne nøkkelen i sendingsprogramvaren din. Hvis du streamer fra en PS4, klikker du her. Fra en Xbox One, følg disse instruksjonene.

3. Hvis du vil at andre skal se deg mens du spiller, må du investere i videoopptakingsutstyr. Hvis du vil at de skal høre deg, trenger du en mikrofon.

4. Sett opp en PayPal-konto for å samle inn pengene du tjener fra streaming.

5. Hvis du har Amazon Prime, må du koble din Twitch-konto. Twitch eies av Amazon, og detaljhandelens gigant droppet nylig nyheten om at Hvis du har et Amazon Prime-abonnement, får du Twitch Prime gratis.

Twitch Prime tilbyr gratis in-game loot, spillrabatter, nullannonser, og flere bonuser du normalt må betale for.

Kanskje jeg er blindet av den rene awesomeness av dette, men jeg ser ikke en ulempe. Før Twitch Turbo eksisterte, kostet det forrige topp-tierabonnementet, Twitch Turbo, $ 8,99 per måned.

Din sving: Har du prøvd video spill streaming på Twitch? Har du gjort noen penger?

Kristi Simpson har vært spill siden hun var 14 måneder gammel og har bildet til å bevise det.Hun er også en verdensreisende og planlegger sine turer basert på hvor hun vil spise.


Skrive Inn Din Kommentar