Liv

No Lim Gun Needed: 7 Last Minute Halloween Kostymer Noen kan gjøre

No Lim Gun Needed: 7 Last Minute Halloween Kostymer Noen kan gjøre


Kostymfester i seg selv virker som en god idé.

Det vil si til du skjønner at du skal tilbringe $ 50 + og utallige timer med arbeid på et antrekk som du vil ha på en gang før du skyver den dypt under sengen med resten av dine ensemble-halloween-ensembler.

Og mens jeg alltid prøver å være sparsommelig (på tross av min over-the-top ferie entusiasme, er jeg fortsatt en Penny Hoarder på hjertet), er jeg også ganske lat når det gjelder Halloween kostymer.

Jeg tror alltid at jeg skal gå ut og gjøre det selv, men da hvert år, uten å lykkes, slutter jeg å kjøre til butikken i siste øyeblikk og tilbringer mye penger.

Det må være en bedre måte å gå om hele denne kostymeforretningen - en måte som ideelt sett ikke vil koste noen penger i det hele tatt.

Handle ditt skap for Halloween Inspirasjon

Hvis målet ditt er å ha en helt gratis (vi liker gratis!) Kostyme på Halloween, start med skapet ditt. Sjansen er at du allerede har noen kostymealternativer som lurer i de mørke fordypningene i garderoben din.

Jeg mener, det må være en grunn til at du ikke kastet ut den Hawaiian print skjorte fra sommeren '92 ennå, ikke sant?

Jeg startet brainstorming noen kostyme alternativer som jeg kunne lage fra bare brikkene jeg kunne finne i skapet, og jeg tror de er alle ganske gjennomførbare.

7 Last Minute Halloween kostymer du kan finne i ditt skap

Jeg klarte å sette sammen sju flotte alternativer som jeg kunne bære på en Halloween kostymefest - ved hjelp av bare ting jeg allerede eide.

1. Turist

Denne kan være den enkleste kostymen på denne listen for å trekke av. Jeg mener, hvem blant oss har ikke et par shorts, en fargerik skjorte og noen klebrig sokker du kan parre med sandaler?

Slå på en stråhatt eller visir og noen solbriller og ta et kamera eller et kart og du er klar til å gå. En solkremt nese vil bare gjøre kostymen din mer realistisk (selv om det er litt rotete).

2. Fortune Teller

For dette trenger du draperi, flytende klær, et skjerf eller pannebånd og mange stablede smykker (aldri nok smykker). Hvis du ikke er helt overbevist om at kostymen din er overbevisende, bære rundt en prop som en Magic Eight Ball (eller en vanlig glasspære, hvis du bare har det til å ligge rundt) og gjør vage, men uhyggelige uttalelser hele natten om hvordan vennenes mandager skal gå.

3. Minion

Overalls er som fallskjermbukser i 2017: Du har enten egne tre par allerede, eller du er desperat på jakt etter en unnskyldning for å legge dem til skapet ditt. Gå videre, jeg vil ikke fortelle noen du ikke gjorde faktisk allerede eier disse babyene. Legg i en gul skjorte (noen skygge vil få poenget over), svarte sko og hansker og et par runde briller eller briller (finn en fantastisk DIY opplæring her), og du er klar til å irritere de levende daglysene ut av alle på festen.

4. Pinup Girl

High-waisted shorts + en knapp-down skjorte + kiler + rød leppestift + bandana = perfekt pinup jente. Følg en YouTube-opplæring som denne for å oppnå den feilfri pinup hårkrøllen (jeg lover, det er faktisk så mye enklere enn det ser ut), og du er klar til å gjøre gammeldags herrer svømmet.

5. Heks

Denne kostymen er mindre klassisk heks og mer witchy-esque. Jeg mener, har noen bare tilfeldigvis et pussete lue?

Uansett: Kast massevis av svarte lag, legg til litt dramatisk sminke, krøll opp håret ditt og legg til litt drippy svart smykker, og ingen vil selv stille spørsmål til kostymen din (for det meste ut av frykt). Bonuspoeng hvis du er villig til å bære en kost hele natten.

6. Zombie

Denne tar ikke mye ... vent på det ... hjerner å finne ut. (Jeg vet, jeg vet. Jeg dokkede meg allerede tre helt morsomme poeng.)

Men seriøst, alt du trenger er holey, grungy klær: rippet jeans, en gammel arbeidskjort, en plaid button-up og et par skitne joggesko. Dette vil enten lese som zombie eller "midnatts Taco Bell run", avhengig av hvordan du aksepterer - det er derfor du ikke kan hoppe over sminke.

Bruk mørk øyenskygge rundt øynene dine og under kinnene dine, rot deg håret og legg til noen kvister og blader, og du er god til å gå.

7. Greaser

Denne er en klassiker, og ærlig talt hvis du prøver å fortelle meg at du ikke eier en hvit T-skjorte og leggings eller jeans, vil jeg ikke tro på deg.

Fest et skjerf rundt nakken, slip på et par sneakers eller kiler, kaste en jakke (denim, lær eller bomber) over skulderen din, og du er god å gå.

Bonus: Dette gjør også et utmerket par kostyme.

Knask eller knep!

Forutsatt at du eier i det minste et par jeans og litt mørk sminke, vil jeg si at vi nettopp har løst ditt siste øyeblikks draktsløve.

Nå har du offisielt ingen unnskyldning for ikke å vise opp til festen i en drakt som kan kjefte Frankensteins monster til livet.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun prøver bare å finne ut om det er en måte å kombinere alle sine beste kostymeideer inn i en. Er det en slik ting som en fortuwitcheaserpinuzombieist?

Skrive Inn Din Kommentar