Liv

Du trenger ikke å tilbringe som en kjæreste til å kaste en morsom bursdagsfest

Du trenger ikke å tilbringe som en kjæreste til å kaste en morsom bursdagsfest

Å, de rike og berømte livene.

Du kan finne deg selv å misbruke bryllup og bursdag, men har du sett feiringen de kaster for barna sine?

Beyonce og Jay Z brukte angivelig 200.000 dollar på deres eldste datter Blue Ivy's første bursdagsfest (det inkluderer ikke den $ 80.000 diamond encrusted Barbie dukken).

Da Gwen Stefani og Gavin Rossdale s eldste sønn, Kingston, ble fire, kastet muslimene ham en bursdagskiste som angivelig kostet $ 15.000.

David og Victoria Beckham feiret bare datteren Harper sin sjette bursdag med et tefest i Buckingham Palace. Buckingham Palace.

Puh!

Og hvis du synes ønsket om å slippe seriøs deig på forseggjorte barnas fester, er bare reservert for kjendiser, har du feil. Vanlig folk følger med akkurat det samme.

Ifølge en nylig artikkel fra Moneyish brukte Tasha Holland $ 5 400 på sønns første bursdagsfest. Marni Konner leide en $ 900 rosa limo buss for datterens femte bursdag for 10 år siden.

Men tror ikke du må holde tritt med Joneses - du trenger ikke å få mamma skyld hvis du ikke faller noen grand på barnets neste bursdagsfest. Du kan kaste en rimelig feiring uten å ofre på moroa.

Spare kostnadene, ikke kreativiteten

Bare fordi du reduserer kostnadene, betyr ikke at barnets parti må være tørt. Fokuser temaet på aktiviteter barnet ditt elsker, og dra nytte av forsyninger eller utstyr du allerede har hjemme.

Dette innlegget gir forslag til å kaste et sykkelparti eller et Nerf gun party - pluss fire andre morsomme temaer som kan utføres billigt.

Ikke fortvil hvis bursdagsbudsjettet ikke kan dekke en Moana lookalike for å underholde kiddoer som Jessica Simpsons gjorde; Du kan fortsatt få barnets favorittpersoner til å spille en rolle i sin store dag ved å registrere deg for Nick Jr. bursdagsklubb.

Joining gjør det mulig å planlegge en gratis bursdagsanrop fra tegn som SpongeBob eller Dora the Explorer - pluss du kan få gratis bursdagskort.

Finn flere måter å strekke budsjettet på

Fra invitasjoner til dekorasjoner, fra underholdning til mat, går det mye å planlegge en fest.

Oppsiden? Det betyr at det finnes flere veier der du kan finne måter å lagre.

Dette innlegget har smart råd til å senke utgiftene dine, som å planlegge festen mellom måltider og begrense feiringen til noen timer.

Du kan også ha en billig fest ved å bruke et håndverk som underholdning og snu papirplater til festinnredning.

Gi en mengde uten å brenne dine stressnivåer

Det er vanskelig å unnslippe at fester og mat går hånd i hånd. Og med hver ekstra gjest, fortsetter kostprisene bare å stige.

Men du kan holde bellies full og sukker nivåer opp uten å leie ut et gulv på Dylan's Candy Bar som Tracy Morgan gjorde.

Disse billige og enkle dessertoppskrifter bruker tre ingredienser eller mindre. To-minutters, hjemmelaget sjokolademousse på $ 1,05 en servering? Ja takk!

Du kan også spørre familiemedlemmer og lukke venner til chip ved å ta med retter i stedet for bursdagsgaver. Sett det opp, barna har sannsynligvis allerede flere leker enn de trenger. Her er noen retningslinjer for å gjøre en potluck til en suksess.

Ikke glem å ha det gøy

Husk, hold alltid det store bildet i tankene. Barnets bursdagsfest handler ikke om å imponere sine klassekameraters foreldre eller emulere en kjendis utroskap - det handler bare om å feire et år i barnets liv.

En stor dose kjærlighet og spesiell oppmerksomhet kan gå langt, og det er ingen prislapp for det!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Datteren hennes bursdag kommer opp. Hun prøver fortsatt å finne ut hvordan hun vil feire - rimelig, selvsagt.

Skrive Inn Din Kommentar