Tilbud

Tilbake til skolen på et budsjett: 7 smarte måter å få barneklær for mindre

Tilbake til skolen på et budsjett: 7 smarte måter å få barneklær for mindre

Selv om dagene fremdeles er varme og du er i full sommermodus, forbereder forhandlerne allerede på skole-sesongen.

Du kan ikke gå inn i en butikk eller bla gjennom en annonse uten å merke skiftet. Gone (eller i det minste henvist til klaringstativene) er shorts og T-skjorter. Jeans, bukser og sweatshirts har fylt plassen.

For foreldre betyr denne tiden av året ikke bare å skille ut penger til skolelever, det er også på tide å starte opp barnas garderober og få dem klar for det kommende skoleåret.

7 smarte måter å lagre på klær til klær

Men akkurat som det finnes måter å spare penger på skolelever, er det også masse triks å spare når det gjelder deres sko klær.

Som en mor av to mellomskolere (yikes!), Her er syv måter jeg sparer på å få klesskapene deres klare til det nye skoleåret.

1. Gjør en grundig beholdning

Før du legger fot i en enkelt butikk, gå gjennom barnas skap og skuffer og se hva som fortsatt passer og er i god stand.

Mine barn bærer uniformer, så for meg er dette en ganske enkel prosess. Jeg sjekker khaki bukser og shorts og deres polo skjorter.

Selvfølgelig må jeg også sjekke på sine ikke-klærte klær - de uformelle de legger på det øyeblikket de kommer hjem og bærer i helgene (i hovedsak atletiske bukser, shorts og T-skjorter).

Etter å ha tatt inventar, finn ut hva barna fortsatt trenger. Har de nok par bukser for å få dem fra en klesvask dag til den neste? Hvis ikke, hvor mange flere trenger de? Du kan bli overrasket over hvor mye de allerede har.

2. Sett et budsjett

Bestem hvor mye du kan bruke på klær til klær. Noen mennesker inkluderer allerede klær i sine månedlige budsjetter, så det er et godt sted å starte.

Uansett hva du gjør, sørg for å ha et dollarbeløp i tankene før du begynner å handle. På denne måten forhindrer du klistremerkechock - eller kredittkort beklage - senere.

3. Vær pasient

Ja, det er fristende å begynne å se på de nye høstklærne så snart de slår på hyllene, men tenk på det: Har barnet ditt virkelig en haug med jeans og sweatshirts med en gang?

Tenk på været der du bor - kanskje de kan gjøre det gjennom det meste av september iført shorts. Jo lenger du venter på å kjøpe, jo mer vil du spare, siden butikker vil begynne å ha større salg for å rydde deres stativer.

4. Handle forsendelsesbutikker

Avhengig av barnas alder og interesser, kan de ikke bryr seg mye om klærne eller hvor de kommer fra. (Hvis du har en fashion-savvy tenåring, kan du ikke være så heldig.)

Bruk denne ambivalansen til din fordel og besøk lokale sendingsbutikker og bruktbutikk for å se hva de har på lager. Disse butikkene kan bli truffet og savner, men det gjør ikke vondt for å se, og det kan lønne seg med store besparelser.

Ikke glem å sjekke skoområdet - det kan hende du kan hente mye på sko som trenger å holde deg i skolen for treningsstudio. Da barna mine var yngre, fant jeg ofte merkenavn-sweatshirts som så praktisk talt helt nytt for under $ 10.

5. Sjekk Facebook Garage Salg Grupper og Online Rummage Salg

Jeg ser på disse nettstedene som en annen form for sending av varer - bortsett fra at det er fra hjemmet ditt.

På mitt lokale VarageSale-område, Jeg kan lett søke etter klærstørrelsene jeg trenger. Facebook garasjesalgsgrupper er flotte, men har ikke helt samme søkefunksjonalitet.

Som med forsendelsesbutikker, kan disse alternativene bli truffet eller savner, men de er fortsatt verdt å sjekke ut. Og hvis du har klær, har barna dine vokst opp, gå videre og legg inn dem for å se om du kan få noen penger. Det gjør ikke vondt for å prøve!

6. Handle salg strategisk

Vi ønsker alle å være smarte kunder, men er vi? Før du drar ut, må du sørge for at du har noen butikkuponger og sjekker appen din i butikken, for eksempel Target's Cartwheel, for å være sikker på at du ikke går glipp av ekstra besparelser.

Foretrekker du å handle online som jeg gjør? Hodet alltid til Ebates eller en annen av disse tilbakebetalingsstedene først for å tjene penger tilbake fra handelen din.

Når du handler online, skriver du inn så mange kampanjekoder som mulig. For eksempel er Kohl's beryktet for å ha flere salg og koder tilgjengelig samtidig, så kombiner dem for å se hvor mye du kan spare på kjøpet ditt. Bruk online koder samt koder fra kuponger i posten.

Jeg vet at det kan virke som en smerte, men når du blir vant til å gjøre det og begynner å se besparelsene legger til, blir du motivert for å fortsette å prøve. Eller, for å gjøre det enklere, bør du vurdere å installere en av disse nettleserutvidelsene som hjelper deg med å finne den beste prisen, legge til så mange kupongkoder som mulig, og tjen penger tilbake.

7. Spør rundt

Hvis du har venner eller slektninger med eldre barn, ikke vær redd for å spørre hva de gjør med barna sine gamle klær. Du vet aldri - de kan være på utkikk etter en enkel måte å dele med dem og kan overlevere dem gratis!

Jeg har mottatt utallige klær med klær fra folk i skolen med eldre barn - og jeg har også passert barnas klær til andre. Jo, det kan være noen duds der inne, men det kan også være noen skatter også.

Jeg forteller alltid folk at det jeg ikke kan bruke, vil jeg videresende til en lokal veldedighet. Alle vinner - din venn er i stand til å finne et hjem for sine barns ting, du får litt klær gratis og en lokal veldedighet får en donasjon.

Hvis vennen din planlegger å selge klærne online eller hos en forsendelsesbutikk, spør om du kan ha første dibs. Hun vil sannsynligvis gi deg en avtale siden det vil kutte ned på noen av henne som kjører rundt.

Å få barna kledd til å gå tilbake til skolen trenger ikke å bryte banken. Å planlegge fremover og tenke utenfor din typiske storboksforhandler kan hjelpe deg med å holde deg på budsjettet.

Frilansskribent MaryBeth Matzek er en mamma på to og er alltid på utkikk etter en god avtale.

Skrive Inn Din Kommentar