Penger

Ha en måte med ord? Disse 6 skriftlige konkurranser betaler minst $ 500

Ha en måte med ord? Disse 6 skriftlige konkurranser betaler minst $ 500

Som en av de hvem fikk sin grad på engelsk, det faktum at jeg kan skrive historier for å tjene ekstra penger, gjør mitt hjerte svult av glede.

Hvis du er av skriverasen, holder du sannsynligvis en liten notisbok for hånden for å skrape ned historieideer. Eller kanskje, som meg, blir du impulsivt innblandet i å skrive premissen til et essay i telefonens notater.

Å sette tankene mine på papir slik, og gi dem sjansen til å puste, er givende. Men hva er det? mer givende? Penger.

Skrive konkurranser gi forfattere en måte å dele arbeidet med og lomme litt penger. Anrop for skriving varierer - fra horrorskriving til spekulativ fiksjon til komedieskisser til poesi - så du vil sannsynligvis finne en konkurranse som passer til dine interesser og ekspertise.

Konkurransene med de større premiene (Tenk: $ 3000) har vanligvis inngangsavgifter, som kan legge til når du skriver binges. Imidlertid krever mange legitime konkurranser ingen inngangsbillett og tilbyr betydelige pengepremier.

For å komme i gang på * write * -sporet, Vi fant seks skriftlige konkurranser som for øyeblikket aksepterer innleveringer uten inngangsavgift. Enda bedre? Disse konkurransene belønner vinneren med mer enn $ 500 - ofte $ 1000 eller mer.

6 Skrivingskonkurranser med ingen inngangsavgifter og betydelige pengepremier

Hvis du har noen historier gjemmer seg i datafilene dine eller gjemt bort i tapte tidsskrifter, trekk de sugene ut og polsk dem opp. Hvis ikke, start brainstorming og gi liv til dine ideer. Deretter klikker du på "send" for en sjanse til noen ekstra utgifter.

1. Princemere Poetry Prize 2016

Princemere Journal trenger innleveringer for offentliggjøring, men dette er bedre enn freelancing (se: premiepengene).

Det er ingen rim eller grunn til innsendelsene til denne konkurransen (med mindre du skriver et rympe selvfølgelig). Du kan sende opp til tre dikt for publiseringsvurdering - selv om de allerede er publisert - selv om du vil gi en ansvarsfraskrivelse for disse brikkene.

Følg reglene: Ikke skriv navnet ditt på arbeidet ditt, og ta med et følgebrev eller tittelside. Annet enn det, la dine poesiske juice strømme.

Premie: $500

Frist: 12. september

2. Real Simple's Life Lessons Essay Contest 2016

Bekjennelse: Jeg elsker Real Simple; det racks ofte opp min dagligvare regning. Og jeg elsker disse Life Lessons essays. de er så ekte.

Den gode nyheten er at denne konkurransen skjer to ganger i året, og fristen for 2016s andre innsending kommer opp.

Årets tema handler om dramatiske endringer. Rubrikken spør:

Kanskje du måtte flytte på land etter å ha flyttet for en jobb, åpne nye muligheter sammen med frykt. Eller kanskje du trengte å selge huset ditt eller forlate en leilighet før du forventet det. Hvordan påvirket denne situasjonen resten av livet ditt?

Pass på å se nærmere på innleveringskriteriene. Det vil sannsynligvis kaste deg tilbake til videregående skoleoppgaver: Dobbeltrom, 1500-ordgrense, Microsoft Word doc. I tillegg: Du må være bosatt i USA og minst 19 ved innsendingstidspunktet.

Premie: Første plass mottar $ 3000, andreplass mottar $ 750 og tredje plass mottar $ 500.

Frist: 19. september (Men vær sikker på å holde øye med andre fremtidige tidsfrister, da dette er en halvårlig konkurranse.)

3. Web of Life Foundation Essay Competition

Denne ideen (WOLF) tar sikte på å bryte samfunnet ut av sin konvensjonelle tenkning og å "frigjøre fantasien." Cue en skriftlig konkurranse.

Årets tema er, på riktig måte, "forbinder politikk med mennesker." Ta det som du vil, og løp med dine ideer. Du kan skrive, på engelsk, en essay, novelle, fakta eller fiksjon. "Bare gjør det overbevisende," grunnlegger grunnlaget.

Enkeltpersoner kan sende inntil tre oppføringer. Disse oppføringene skal være mindre enn 2000 ord og ikke-tekniske (ingen fotnoter eller citater, du lærde).

Premie: Første plass mottar $ 1500 penger, og andreplass mottar $ 500.

Frist: 30. september

4. PEN / Robert J. Dau Short Story-prisen for nye skribenter

Sjekk ut premiepengene på denne.

Denne konkurransen gjenkjenner 12 - ja, 12 - nye skuespillere for debut til den litterære verden via et litterært magasin eller et kulturelt nettsted. Ideen? Hjelp dem å hoppe starte en vellykket karriere.

Det er imidlertid strenge retningslinjer, så vær sikker på at du leser utskriftene.

Vi kommer deg i gang: Din redaktør fra en kvalifisert publikasjon må sende jobben - ikke deg. De kvalifiserte publikasjonene inkluderer elektroniske og trykte amerikanske magasiner og kulturelle nettsteder. Det må være forfatterens debut historie - så den første novellehistorien. Disse kan være opptil 12 000 ord.

Tror du kanskje kvalifisere?

Premie: $ 2000 til 12 forfattere

Frist: 11. november

5. Dapim: Studier av Holocaust Artikkelpriskonkurranse 2016

Denne fagskriften er viet til alt Holocaust. Hvis du er en historiker, og dette spenner fascinerer deg, kan dette være en flott mulighet til å bli publisert og vinne en betydelig pengepremie.

Emner kan variere fra nazistiske propaganda til krigsforbrytelser til tragediens etterdyning. Denne konkurransen gir naturligvis fotnoter og oppfordrer studenter og lærere til å søke. Hvis du har mye å si om emnet, er det greit fordi innleveringer kan være opptil 10 000 ord.

Premie: $1,000

Frist: 31. desember

6. 'Filosofi gjennom fiksjon' Kort historiekonkurranse

Du har litt tid til å tenke på denne, men jeg ønsket å inkludere det fordi vel, filosofiske ting sender meg i spiraler og ekstra hjerne tid er verdsatt.

Din jobb for denne konkurransen er å fortelle en historie laced med filosofisk tenkning. Embrace din indre Jean-Paul Sartre.

Du kan sende inn en kort historie om noen sjanger - science fiction, horror, alternativ historie, etc. Innleveringer skal være 1000-7.500 ord og kan komme fra alle, ikke bare Platos av vår generasjon.

Ta med en "Mat til tanke" -delen, ikke i motsetning til et følgebrev, som forklarer ideene i stykket. Husk å lese flere innleveringsdetaljer før du går inn.

Premie: $500

Frist: 17. februar 2017

For flere skrivekonkurranser uten inngangsavgift, men apt fortjeneste, sjekk ut Skriv jobber. Du finner en konkurranse for alle typer skriving, inkludert en tittel "All Trumped Up."

Din tur: Hva skal du skrive om?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine. Hun planlegger å begynne å skrive skriftlige konkurranser hvis hun noen gang vil sette seg og fokusere lenge nok.


Skrive Inn Din Kommentar