Penger

66 millioner amerikanere har absolutt ingenting lagret for en nødsituasjon

66 millioner amerikanere har absolutt ingenting lagret for en nødsituasjon

Hvordan ser nødfonden ditt ut?

Er det bare en haug med mynter som klinker rundt i bunnen av en gammel jelly jar?

Yikes. Men du kan ta litt trøst i å vite at det er flere mennesker i jelly-jar-klubben enn du kanskje forventer.

Vi vet at de fleste amerikanere ikke har nok besparelser til å håndtere en økonomisk krise.

Men ingen besparelser i det hele tatt? Det er skummelt. Og det er ekte.

Nesten en tredjedel av amerikanerne har nullsparing

28 prosent av amerikanerne har ingen nødsparing, ifølge Bankrates undersøkelse om finansiell sikkerhetsindeks på 1000 personer i begynnelsen av juni.

Ved å sammenligne den tilfeldige prøven med antall voksne på den siste amerikanske folketellingen (235 millioner), beregner Bankrate 66 millioner mennesker har ingen sikkerhetskopieringsplan.

På den heldige flipsiden viste undersøkelsen at 28% av respondentene hevdet at seks måneders utgifter (eller mer!) Ble reddet for nødsituasjoner. I midten hadde 34% av de undersøkte noen nødsparing, men ikke nok til å dekke seks måneders utgifter.

Bankrenten er Claes Bell bemerket respondenter tjener mindre enn $ 30.000 per år var åtte ganger mer sannsynlig å innrømme at de ikke hadde noen besparelser enn de med inntekter på $ 75.000 eller mer.

Men amerikanerne kan være klar over at det er på tide å begynne å strikke sine egne økonomiske sikkerhetsnett.

"Prosentdelen som sier at de har nok nødsparing til å dekke seks måneders utgifter eller mer, er den høyeste det har vært i de seks årene Bankrate har spurt amerikanerne på spørsmålet, sier Bell.

Start Liten, Lagre Stor

Betyr seks måneders utgiftskostnader som et uoppnåelig beløp å spare? Start små og bygg din nødsparing uten å ofre også mye.

"En hvilken som helst pute, selv om den bare er $ 1000, er bedre enn ingen pute i det hele tatt," forklarer Penny Hoarder-personforfatter Jamie Cattanach.

Selv om du lever lønnsslipp til lønnsslipp, kan du gjøre fremskritt mot å kaste bort penger for uventede utgifter.

Her er en månedlig guide for å hjelpe deg med å sitte bort $ 1000 - selv om du ikke har mye penger å spare. I tillegg hjelper noen av disse strategiene deg selv tjene penger du kan da sitte unna.

Ett siste tips: Automatiser dine besparelser for å gjøre det til en rutine. Hvis du ikke kan huske hvor du brukte den fiveren, hadde du tucked i lommen din i går (hvis du er som meg, sannsynligvis i kaffebaren), vil du ikke gå glipp av $ 5 som går inn i din sparekonto på en bestemt tidsplan.

Din sving: Hvilke skritt har du tatt for å bygge eller vedlikeholde et nødfond?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C. Hennes beredskapsfond er ikke sexy, men hun er glad for at den er der.

Skrive Inn Din Kommentar