Penger

Dollar General kunngjør planer for å fylle ledelsesjobber i 44 stater

Dollar General kunngjør planer for å fylle ledelsesjobber i 44 stater

Dollar General har alltid vært kjent som stedet å strekke pengene dine, og nå virker det som stedet å tjene noen også.

Den amerikanske rabattkjeden annonserte planer om å skape ca 7.000 arbeidsplasser i regnskapsåret 2018. Den har for tiden rundt 15 000 butikker og 15 distribusjonssteder, med planer om å åpne 900 nye butikker i år.

For å legge til rette for denne vekstplanen, er Dollar General på en ansettelsesbonus for lederstillinger i de 44 landene hvor den opererer. Selskapets karriere side har for tiden hundrevis av stillinger oppført for butikker, distribusjons sentre og bedriftens kontor.

Ledelsesposisjoner tilgjengelig på Dollar General

I særlig høy etterspørsel er kandidater som kan fylle følgende roller: detaljistdistriktsjef, detaljistregionssjef, distributionssenterassistentleder og distributionssenterleder.

Kvalifikasjoner varierer for disse svært ettertraktede roller. Noen krever en bachelor, mens andre lister en grad som "foretrukket", men krever flere års relevant erfaring. Og mens ingen av jobblisten betaler, indikerer Glassdoor-lønn at de varierer fra rundt $ 70 000 til over seks tall.

Dollar Generals karriere side viser også en stor mengde ledere stillinger tilgjengelig. Interesserte søkere til denne rollen trenger et videregående diplom, og kan forvente å tjene rundt $ 40.000, ifølge Glassdoor.

Selv om dette ikke er Dollar Generals første ansatt Rodeo, har selskapet skapt mer enn 50 000 arbeidsplasser i løpet av det siste tiåret, ifølge en pressemelding. Fylling av disse nye roller kan være vanskeligere enn selskapet ønsker. Arbeidsmarkedet er varmt akkurat nå, med flere stillinger enn jobbsøkere i den amerikanske arbeidsstyrken for første gang siden US Bureau of Labor Statistics begynte å spore dataene i 2007.

Når det er sagt, er Dollar General et stort navn og viste en 33% økning i inntjeningen i første kvartal i 2018.

Hvis du er interessert i ledige stillinger hos Dollar General, sjekk ut karriere side. Du kan søke åpninger etter jobbtype og sted.

Kaitlyn Blount er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar