Liv

Foto Essay: Hun prøver på hennes første brudekjole for mor - og det er magisk

Foto Essay: Hun prøver på hennes første brudekjole for mor - og det er magisk

Vi feiret nylig Lørdag fredag, en ny ferie hvor vi oppfordret deg til å tilbringe tid - heller enn penger - dagen etter Thanksgiving.

For å hjelpe, ga vi bort 50 priser til fortjente lesere rundt om i landet.

En slik vinner var Susan, som ønsket å ta datteren til NYC for "Kleinfeld-opplevelsen." (Hvis du ikke er kjent, er det den berømte brudekjolebutikken fra TLCs "Say Yes to the Dress".)

"Jeg vil virkelig være der når hun prøver den første kjolen på," skrev hun. "Det ville bety så mye for meg. Jeg savner henne virkelig! "

Vi ønsket å være der også, så vi spurte Susan om vi kunne bidra til å overraske Samantha med en tur til Kleinfeld Bridal på Lilla fredag ​​selv.

Vi var beæret med å fange dette spesielle øyeblikket mellom mor og datter - og vi er sikker på at bildene vil vise deg hvilken vakker dag det var.

Samantha og Susan venter på sin Kleinfeld-avtale. Siden Samantha bor i Florida og Susan i New Jersey, får de bare se hverandre to ganger i året. De er strålende glade for å være i hverandres selskap.

Samantha planla å kontanter i en $ 1000 sparingskasse for å betale for hennes brudekjole ... bare se på hennes reaksjon når vi avslører Kleinfelds betaling for det hele! Hun er målløs.

Susans lilla fredagske ønske var å se datteren hennes prøve på hennes første brudekjole - et ønske hun ikke trodde var mulig fordi de bor så langt fra hverandre. "Det er bare en drøm som går i oppfyllelse," sier hun. "Hvert minutt med henne er verdifullt."

Den første kjole av avtalen - og den første gangen Samantha prøver noen gang på en brudekjole! Debbie, en veteran salgskonsulent på Kleinfeld, veileder dem gjennom denne magiske opplevelsen.

Mens Samantha prøver på sin neste kjole, tilbyr Debbie noen gode tips for å finne en vakker (og rimelig!) Kjole.

Klær nummer to er swoon-worthy - med wows over hele rommet. Bare se på Samantha; hun gløder! "Dette er utrolig," sier hun.

Samantha overrasker seg selv; Hun trodde aldri at hun ville ha en kjole som dette. Vil det være den ene?

Kjole nummer tre er også en stunner - spesielt etter at Debbie jazzes den opp med et sparkly beaded belt.

Hvilken kjole tror du at Samantha valgte? Vi vet, men vi forteller aldri!

En stor takk til Kleinfeld for å dekke kostnadene ved Samantha kjole, og også for hosting The Penny Hoarder. Vi hadde en blast!

"Vi kan ikke takke deg og laget ditt nok til å gi oss en spesiell dag," sa Susan.

"Det var en virkelig uforglemmelig dag," la Samantha.

Heather Comparetto (IG: Heatheretto) er fotograf på The Penny Hoarder. Hun har utstilt hennes fotografier internasjonalt, elsker havet og nyter kaffe og tacos (men ikke sammen).

Skrive Inn Din Kommentar