Penger

14 må ha nettleserutvidelser for å score store tilbud på Cyber ​​Monday

14 må ha nettleserutvidelser for å score store tilbud på Cyber ​​Monday

Mens mange mennesker handler på svart fredag ​​for opplevelsen, er Cyber ​​Monday mer en puristens handlingsdag: Det handler om tilbudene, og avtalene bare.

Du har sikkert sørget for at datamaskinen og Internett-tilkoblingen er opp til oppgaven, men hva med nettleseren din?

Visste du at det er en hel slep av GRATIS verktøy som kan hjelpe deg med å bla - og la oss være ærlige, handle - mer sikkert og effektivt? De kalles nettleserutvidelser (tenk på dem som apps for Chrome, Firefox og Safari), og de kan gjøre alt for å finne den beste prisen for å telle ned minuttene til et salg starter.

Her er 12 nettleserutvidelser for å holde deg sikre, tilregnelig og på budsjett denne Cyber ​​Monday.

Nettleserutvidelser for å holde deg tryggere

Med cyberangrep og stjålne identiteter som sprer seg i nyhetene, er det viktig å ta sikkerheten din alvorlig mens du handler online. Disse nettleserutvidelsene skal hjelpe.

1. LastPass

Smart Cyber ​​Monday-kjøpere har lagret informasjon på sine favorittwebsteder, slik at de ikke vil gå glipp av noen gode avtaler ... Men det betyr mye innloggingsinformasjon for å huske.

Slutt å bruke kjæledyrets navn for hvert passord (slik at faktureringsinformasjonen din blir sårbar), og i stedet bruker LastPass til å opprette og lagre sterke passord for hver forhandler.

2. SiteJabber

Så du har oppdaget en fantastisk avtale online - men du har aldri hørt om nettstedet. Hvordan vet du om det er trygt å gi det kredittkortinformasjonen din?

SiteJabber til redning. Ved hjelp av et enkelt rødgult-grønt lyssystem, viser det deg raskt et nettsteds pålitelighet og nivå på kundeservice, basert på vurderinger fra sine 700 000 brukere.

3. HTTPS overalt

I tilfelle du ikke visste, skal du bare handle på nettsteder som starter med "https: //"; "s" står for sikker. Noen ganger, selv om nettsteder har både sikre og usikre versjoner - og hvem skal vi holde styr på?

HTTPS Overalt sikrer at du er på den sikre versjonen av hvert nettsted, noe som bidrar til å beskytte deg mot overvåking og konto kapring.

4. Panikknapp

Du handler for en klokke for mannen din. Du har en million tabber åpne mens du bestemmer deg for den perfekte stilen og den beste prisen. Så går han plutselig inn. Ah! Hva gjør du?

I stedet for å freaking ut og spilder kaffe over hele tastaturet, trykk bare på Panic Button. Den skjuler alle kategoriene dine med et enkelt klikk - og best av alt, sparer dem for enkel å handle når han forlater rommet.

Nettleserutvidelser for å holde deg organisert

Nøkkelen til en vellykket ferie shopping sesong er ikke insider kunnskap eller gal couponing; det holder seg organisert.

Vi fant en gjeng med nettleserutvidelser som vil holde deg ren på Cyber ​​Monday - eller, helst, helst på året.

5. Den store suspenderen

Når du snakker om alle disse kategoriene, tar de opp verdifullt minne og bremser datamaskinen? The Great Suspender laster ut, suspenderer eller parkerer ubrukte faner - i hovedsak å sette dem i dvale mens du ikke bruker dem - som vil holde datamaskinen raskere på den store dagen.

Selv om denne spesifikke appen bare er tilgjengelig i Chrome, kan Firefox-brukere prøve Suspend Tab.

6. Kule klokke

Vil du sjekke et nettsted hver time for nye avtaler? Vet om en avtale som går på en bestemt tid? Ikke stole på ditt minne; bruk Cool Clock for å stille inn alarmer, nedtellingen eller timeliste. I Firefox bruker du Simple Timer.

7. Smil alltid

Har du hørt om AmazonSmile før? Det er et program som gir deg mulighet til å donere .5% av dine kvalifiserte Amazon-kjøp til velgørenhetens valg. Eneste problemet? Du må huske å logge inn via den spesielle portalen, og ingen har tid til det - spesielt på Cyber ​​Monday.

Smil Alltid-utvidelsen omdirigerer automatisk vanlige Amazon-sider gjennom portalen, slik at du enkelt støtter din favorittårsak. For Firefox-brukere er det Smile Redirect; for Safari, AlwaysSmile.

8. Bedre historie

Du fant perfekt pris på en ny KitchenAid ... Bare, du kan ikke huske hvilken side den var på. Det skjer med det beste av oss.

Bedre historie gir en omfattende måte å søke gjennom historien din - og det gjør det også enkelt å slette, hvis du ikke vil at barna skal se hva presenterer du så på. Norwell History Tools er en lignende utvidelse for Firefox, som er Fetching.io for Safari.

9. StandApp

I motsetning til svart mandag når du er ute og kjemper folkemengdene, innebærer Cyber ​​Monday mye å sitte og vente på. Selv om forventningen kan få blodet til å pumpe, er alt som sitter ikke bra for helsen din.

StandApp er en flott dagligdagse utvidelse som minner deg om å stå opp i to minutter hvert 20. minutt. Ikke-Chrome-brukere kan laste ned lignende apper til Mac eller iPhone, eller bare angi en timer.

Nettleserutvidelser for å spare penger

Hele poenget med Cyber ​​Monday shopping sparer penger, ikke sant? Hvis du nikker hodet ditt, er disse tre nettleserutvidelsene ikke å bli savnet.

10. Piggy

Hvis du bare laster ned nettleserutvidelsen, gjør du den her.Når du er klar til å sjekke ut, er alt du trenger å gjøre ved å klikke på Piggy-knappen, og den finner og bruker kupongkoden som sparer deg mest penger. Enda bedre, du vil også tjene penger tilbake på mer enn 1400 butikker.

11. Kuponger ved kassen

Hvis du vil ha litt mer kontroll over kupongkodene dine, kan du prøve Kuponger ved Kassen. Når det kommer tid for å fullføre kjøpet ditt, blir kupongkodesruten rød hvis utvidelsen har funnet tilgjengelige kuponger. Når du klikker i boksen, viser den dem for enkel å plukke.

12. InvisibleHand

Som navnet antyder, fungerer InvisibleHand i bakgrunnen mens du handler, og vises bare når det er funnet en billigere pris på varen du ser på. Bonusfunksjon: Når du Google et produkt, viser det deg også de laveste realtidspriser.

Gjør deg klar for Cyber ​​Monday ved å installere (og bli kjent med!) Disse nettleserutvidelsene nå. Vi er sikre på at de vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av denne digitale shoppingferien.

Din sving: Har du en favoritt nettleserutvidelse? Noen du planlegger å bruke noen av disse på Cyber ​​Monday?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar