Banker

U av BB & T Mobile Banking gjør livet enklere

U av BB & T Mobile Banking gjør livet enklere

Dette innlegget ble levert av BB & T. Innholdet og meningene som er uttrykt nedenfor, er The College Investor.

La oss være ærlige - bruk av et sjekkeregister og å besøke en bank på ukentlig basis har blitt en ting fra fortiden. Sjansen er at du har bankens app nedlastet til telefonen din, og det er en stor del av hverdagen din.

I stedet for å balansere sjekklisten etter hver transaksjon, logger du deg på kontoen din og ser balansen din. I stedet for å sette inn en sjekk på din lokale avdeling hver uke har du valgt direkte innskudd. Snarere enn å betale regninger med sjekk betaler du alt på nettet. Har jeg rett?

Jeg personlig elsker å finne nye måter å strømlinjeforme livet mitt og siden jeg liker å holde meg på min personlige økonomi til enhver tid, er jeg alltid ivrig etter å lære om forskjellige måter å gjøre det på. Derfor er jeg aldri over å sjekke ut en ny app, spesielt hvis jeg tror det er en seriøs oppside å gjøre det.

I dag tar jeg en titt på U ved BB & T og deler mine tanker.

U av BB & T Mobile Banking App Review

Du er BB & Ts mobilbankapp. Dette er en av de mer avanserte mobilbankappene jeg har ennå å se og er i stand til langt mer enn bare vanlig nettbank.

U-appen er tilgjengelig for alle som har en BB & T-kontroll eller sparekonto. Den kan lastes ned til en iPhone, iPad eller Android-enhet.

Noen av hovedtrekkene er:

  • Muligheten til å sette inn sjekker fra telefonen din
  • En kvitteringssparer
  • Budsjetteringsverktøy
  • Lett å forstå utgifter tracker
  • Evnen til å sende penger til venner og familie via e-postadresse eller telefonnummer
  • Muligheten til å vise andre kontoer utenfor BB & T og å tilpasse bankdashboardet ditt

Denne appen går ut over standard mobilbank, og hvis du er som meg, eliminerer behovet for mange av de andre appene du bruker.

Mine favorittfunksjoner

Det er mange ting jeg liker om denne appen, men for korthetens skyld skal jeg dele mine tre favorittfunksjoner.

"Mine kvitteringer"

Som en person som har mange siders hustler og trenger å beholde en rekke kvitteringer for skattemessige formål, jeg kjærlighet denne funksjonen. Med "Mine kvitteringer" kan du ta et bilde av kvitteringen din via telefonen din eller få en kvittering til kvitteringen til e-postadressen Mine kvitteringer. Appen lagrer deretter kvitteringene dine som gjør det enkelt å finne dem!

Budsjettdetalj Seksjon

U ved BB & T app lar deg lage mål, spore utgifter og sette budsjett. Slik ser budsjettets dashboard ut:

Appen lar deg sette faste beløp for ulike budsjetteringskategorier og vil spore hva du har brukt så langt for måneden. Den viser også månedlige gjennomsnitt, slik at du kan sammenligne.

Appen sporer også kostnadene dine i detalj og gir nyttige diagrammer og grafer. Her er et øyeblikksbilde av utgiftsdetaljene:

Hvis du prøver å få tak i utgiftene dine, er disse budsjetterings- og kostnadssporingsverktøyene gode. Selv om du bruker det, er det fortsatt fint å kunne se hvor du er på måneden.

Innskudd av mobilkontroll

Jeg vet ikke hvorfor alle bankene ikke tilbyr mobil innskudd, men det ville vært fint om de gjorde det! For meg er mobil sjekk deponering viktig. Jeg har en familie, en heltidsjobb og ulike sideløsninger.

Jeg mottar fortsatt noen få sjekker i posten hver måned, og kjøring til en avdeling kan være et ulempe på dette stadiet i mitt liv. Jeg vil mye hellere kunne sette inn sjekken min via telefonen min når jeg får dem heller enn å måtte kjøre ærend.

Bruke Mobile Banking

Det er mye å vurdere når du velger en mobilbank. Først og fremst sørg for at hvilken bank du velger, er FDIC forsikret og appen er sikker. Deretter bør du ta hensyn til funksjonene du ønsker og kundeservice.

Hvis du er på utkikk etter en ny mobilbank, tror jeg at U-appen av BB & T er en som definitivt bør gjøre listen over overveielser. Klikk denne lenken for å lære mer om U.

Bruker du mobilbank? Hvis ja, hvilke funksjoner ser du etter?

Skrive Inn Din Kommentar