Banker

Spar mer penger ved å fikse kredittpoengene dine

Spar mer penger ved å fikse kredittpoengene dine

Det er så mange penger å lage ideer som involverer maksimere inntekt. Selv om dette er en fin måte å endre din økonomiske status og betale studentlån, er det flere grunnleggende skritt for å forbedre ditt økonomiske liv. En av de viktigste er å forbedre din kreditt - et konsept som er dårlig forstått av mange mennesker som ville ha nytte av det. Vi vil dekke årsakene til at kredittreparasjon er viktig for økonomisk helse, så vel som noen av de beste måtene å oppnå.

Hvorfor god kreditt sparer penger?

Kreditt er lån av penger til å bruke på ting som du ikke har tilgjengelige penger på. Kreditthistorien er akkurat det det høres ut - en oversikt over alle måtene du har brukt på kreditt tidligere. Det er tre forskjellige selskaper som holder oversikt over denne informasjonen for hver forbruker. De kalles Kredittrapporteringsbyråer, og de tildeler deg hver en tre siffer kreditt score. Kredittresultatet er hva långivere ser på når de bestemmer seg for å gi deg et lån eller ikke.

Det er her det blir interessant. Hvis du har en dårlig kreditt score, vil du sannsynligvis bli nektet din låneforespørsel. Det er fordi långiveren synes det er for risikabelt å låne deg penger. Du kan ikke betale det tilbake. For folk med middelmådig kreditt vil imidlertid et lån sannsynligvis bli utstedt, men med svært høy interesse. Interesse er slik en utlåner står for muligheten for at du ikke vil betale tilbake pengene sine. Ved å samle interesse fra mange låntakere, har de ekstra penger i banken når en låner gjør standard på et lån. Jo lavere poengsummen din, desto mer betaler du i renter og avgifter. For store lån som boliglån, kan du betale flere hundre tusen dollar mer i løpet av lånets levetid enn noen som har en god kreditt score.

Slik forbedrer du kredittpoengene

Det er gode selskaper som vil reparere kreditt for deg. Kreditt reparasjon service vurderinger er tilgjengelige. Det er imidlertid også mulig å gjøre noe av dette arbeidet selv. Først må du få tilgang til kredittrapporten din, fra en eller flere av de tre kredittrapporteringsbyråene. Hvis du har dårlig kreditthistorikk, ser du sannsynligvis negative elementer på disse rapportene. Hver av disse er en oversikt over en stund da du ikke betalte en regning i tide, lånt for mye penger på et enkelt kredittkort, eller på annen måte brukte kreditt uansvarlig.

Du kan betale av gjeldene i spørsmålet hvis du har råd til det. Du kan da bestride de negative karakterene på kredittrapporten din. Når du gjør dette, er det jobben til långiveren som utstedte klagen for å gjenskape gjeldets transaksjonshistorie. Dette krever mye lekser fra deres side. Hvis du faktisk har løst problemet, må de fjerne elementet. Men selv om du ikke fjerner varen, kan de bare fjerne den fordi det ikke er verdt tiden å gjennomgå den nødvendige dokumentasjonen.

Uansett hva du gjør, få din kreditt score opp. Det vil tillate deg å beholde mer av inntektene for hele karrieren din.

Skrive Inn Din Kommentar